Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Profesionální zpravodajský pořad. Jen by stačilo původních 30 minut místo nynějších 45 a nové "interaktivní" provedení pořad nijak nezlepšuje. Přes tyto výtky jsou Události vysoce kvalitní zprávy, které nemají u nás konkurenci. A že to je zmanipulované jak zde někteří píšou? Prosím vás, nežijeme přece v KLDR... ()

peju odpad!

všechny recenze uživatele

Informační kanál, spíše stoka, plná trusu a výkalů, chrlící pouze předepsané neobjektivní informace prospěšné pouze vládnoucím nadnárodním elitám jimž je podřízena. Systematicky porušující kodex "veřejnoprávní" televize ku prospěchu nastolování nových řádů a obhájování nastupujících zločinných režimů podřízených banksterskému systému. Stoka vědomě chrlící falešné a lživé informace ve stylu tisíckrát opakované lži stávající se pravdou. Bohužel to platí obecně o mainstreamovém zpravodajství nejen u nás, aneb nepřijde vám divné proč jsou všude ve zprávách stejné příspěvky? Tupým ovcím bohužel stačí jako důkazy ilustrační nebo archivní záběry např. ruské armády u hranic s Ukrajinou. Ilustrační nebo archivní záběry místo skutečných důkazů v době satelitního snímkování a dalších vymožeností v dnešní době tak snadno dostupných. A ještě za naše peníze. ()

Reklama

Kivis 

všechny recenze uživatele

Z1, která vypadala jako silná konkurence, nakonec zmizela v propadlišti dějin, takže zpravodajství ČT je pořád to nejlepší, co se dá na našich televizích sledovat. Nad výběrem některých témat a prostorem, který je jim poskytován mi však zůstává rozum stát. Někteří reportéři mně tím svým infotainmentem taky pijou krev. Uvidíme, co s tím udělá revoluce, kterou připravuje nový ředitel Dvořák. Zatím jediný posun, ke kterému došlo, je, že moderátoři se za stolem mnohem víc hýbou a gestikulují, což tedy není zrovna posun kupředu. Zajímavý je i tah s tříminutovým přetahováním přes půl osmou, čímž zkomplikoval život "zprávovým kolečkářům", kteří postupně sledují hlavní zpravodajskou relaci na všech kanálech. No hlavně že mi kvůli tomu časově nestrouhl Branky, body. Uvidíme, co pan ředitel ukáže. Na Nově vybudoval opravdu poctivé komerčně bulvární zpravodajství a jelikož jsem slyšel, že je to člověk poměrně chytrý, budu doufat, že na České televizi vybuduje poctivé veřejnoprávně seriózní zpravodajství.... (14. 12. 2011:) A je to tady. To opravdu nesnáším. Věštecké předpovídání vánočního počasí v Událostech. Počasí snad patří do Počasí, ne? Snižuji na 2 hvězdy.) ()

Beda odpad!

všechny recenze uživatele

Po dnešní obsáhlé reportáži o "demonstracích radikálů proti Romům" pokračuji ve snižování hodnocení, zůstává poslední čestná hvězdička (stále se jedná o nejlepší zprávy u nás, nikoliv však umem ČT, ale naprostou neschopností ostatních stanic vytvořit něco, co by se aspoň trochu blížilo seriózním zprávám). Události co se týče objektivity poslední dobou docela padaly dolů, nicméně po dnešku evidentně dopadly na dno. Tohle nemá se seriózním zpravodajstvím nic společného, žádná snaha o objektivní a nezávislý náhled na problém, čistá manipulace s cílem dostat diváka do určité polohy a vnutit mu "ten správný" názor. EDIT: po dalších pár zhlédnutích už si začínám říkat, že není kam spadnout. ČT mě však je schopna neustále přesvědčovat o opaku. Odpad! Události se v poslední době už nezaujatost nebo objektivnost nesnaží ani předstírat. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Události jsou zpravodajskou relací, kterou jsme na střední ve druháku dokonce dostali na hodinách zeměpisu za úkol denodenně sledovat. Hádejte, kdo to dodržel. I tak jsou ale v porovnání s konkurenčními kanály a jejich výplody zpráv nejlepším televizním způsobem, jak se dozvědět aktuální dění doma i ve světě. Nebýt internetu, konkrétně facebooku a zdejších příspěvků ČT24, možná bych i Události sem tam sledoval. V bedně jsou ale už jen pro ty, co nemají přístup k jinému médiu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)

Reklama

Reklama