Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicátnice Helena, uznávaná odbornice na manželské problémy, jednoho dne zjišťuje, že se dostala do situace, jaké řeší se svými pacienty. Její doposud milující a milovaný manžel je přistižen in flagranti s mladší ženou a Helena brzy bezradně stojí na prahu nového života. Dvacetiletá dcera Laura chce být matce oporou, zároveň se však potýká s nástrahami vlastní první opravdové lásky. Pomocnou ruku nabízí k Helenině zděšení i matka Vilma, bývalá herečka, která na všechny situace aplikuje svéráznou školu života. Výstřední dáma má zaručený recept: nahradit nepořádného chlapa, chlapem pořádným. Zdá se to neřešitelné, ale k překvapení Heleny i Laury muži, s nimiž stojí za to se vrhnout po hlavě do milostného dobrodružství tu stále ještě jsou. A tři docela rozdílné ženy zjišťují, jak moc jsou si podobné a pokud se má něco vyřešit, chce to nadhled, humor a neztrácet hlavu ani naději. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (1 245)

Fr 

všechny recenze uživatele

To chce klidnej racionální přístup !!! ,,Ne, ne, ne, nepotlačujte svůj hněv – to není zdravé.... jen mu to pěkně řekněte, co si o něm myslíte – dokuď je čas!“..... Film o sexu pro všechny, které čeká (nebo jí snad již prochází) krize středního věku. Nebo jen pro ty, kteří ještě dokážou ocenit hezkej zadek L.Vlasákové! Konečně (!!!) také někdo u nás dokázal předvést složitost lidských vztahů s nadhledem a vtipnou nadsázkou, až to člověku začne připadat jako ze života. Ne za života dětí, ani náctiletých. A zřejmě ani třicátníci ještě nepuknou závistí nad tím, jak jsem si to užil. Ona totiž ani vyloženě smutná událost nemusí za každou cenu končit slzami. A co vy? Nemáte chuť to vyzkoušet? Nebo dát aspoň domino? Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Hledám komedii plnou vztahů a sexu. 2.) Potřebuji návod na chytání II. mízy. 3.) Poznám Jiřího Helekala. 4.) Mám něco s nějakou černoškou. 5.) Na rentgenovým snímku mi to poslední dobou obzvlášť sluší. PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Příjemná česká komedie, vhodná na nedělní odpoledne a na oddych, s výbornou Eliškou Balzerovou excelující v roli nestárnoucí babičky proutnice. Vyvážený podíl tragiky a komiky, film, který rozhodně pobaví nenásilnou formou. Pan Vejdělek konečně našel styl, kterým by se mohl ubírat i nadále a natočil divácký hit, který neurazí ani kritiku. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Byla jsem v pokušení hodit na ten film sranec a raději zasednout k PC, kde mám nějakou rozdělanou práci s francouzským klíčem v podmořském městě Rapture, ale nakonec jsem zůstala dřepět před TV a nijak zvlášť toho rozhodnutí nelituji. Občas film o babách pro baby může být celkem příjemným zážitkem. Eliška Balzerová si roli evidentně užívala a pár hlášek rozhodně stálo za to ("Nepodceňuj IQ své frndy!"), ovšem techtle-mechtle nejmladších zajíčků mě až tak moc nebraly. První polovina byla komediálnější a pohodovější oproti druhé, kdy už ty vztahy byly na můj vkus kapku postavené na hlavu. Nicméně já jsem konzerva, tak moje mudrování neberte vážně. "Ženy v pokušení" mě neohromily, bránici polechtaly jen decentně a nabídly i porci nepřevratného moudra, nezklamaly. 66,6% Mimochodem, proč ženské považují za super chodit na tenoučkých, lámavých chůdách, díky kterým si uženou leda zlomeniny, zadělají si na fyzické problémy a v životě nedoběhnou na zastávku včas? Není nad poctivé, pohodlné tenisky! ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ženám v pokušení jsem se vyhýbal jak čert kříži, už jen ten lacinou ztřeštěnost evokující název, na plakátu vytlemená načančaná Balzerová a velký divácký úspěch (bohužel fungující v našich končinách jako nepřímá úměra ke kvalitám filmu) takřka zaručovali, že film za můj čas nestojí, podobně jako třeba troškův Doktor od jezera hrochů. Jenže člověk není imunní vůči vnějším vlivům a občasné kladné rezence, nadprůměrné zdejší hodnocení, Vejdělkova předchozí tvorba a nátlak manželky mě donutily se na film podívat a posléze nelitovat. Zábavný film, který určitě není ztřeštěný, je velmi dobře zahraný a jak Vlasáková, tak její filmová dcera jsou k nakousnutí a svým způsobem i Balzerová, která si film tak trošku ukradla pro sebe. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Překvapení. Velké překvapení jsem prožil, když začaly hrát titulky a já si uvědomil, že Ženy v pokušení nejsou vůbec špatným, ani vůbec hloupým filmem. Ze začátku to sice vypadalo, že tohle bude další průměrná česká komedie, jenže pak přišla na scénu energická babča Eliška Balzerová a ten film rázem ožil. Opravdu, jako by někdo (konečně) zařadil dvojku a snímek začínal uhánět vpřed. Vlastně když se to vezme kolem a kolem, největší síla zde spočívá v obsazení - Lenka Vlasáková je příjemná a skvělá herečka, která má pěkný hlas, Veronika Kubařová je pěkná a rozhodně snaživá, Macháček je (opět) v roli lehce blbého dobrodruha taky fajn a Eliška, to už je kapitola sama pro sebe. Jediný, kdo mi tu nesedl, byl Dyk. Nevím, ale nevěřil jsem mu to ani za mák. Sice by se dalo říct, že Ženy v pokušení jsou filmem primárně zaměřeným na něžnější publikum, ale ani chlap by se u toho neměl tolik nudit a co víc, myslím, že tohle v pohodě přežije bez nějakých trvalých následků. Což se o jiném filmu pro ženy (napadá mě např. tenhle) říct nedá. 80 %. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (17)

  • V roce 2013 vznikla muzikálová verze filmu, jejíž režie se opět ujal Jiří Vejdělek a autorem hudby byl František Soukup ze skupiny Nightwork. (JUK_JANA)
  • Lenka Vlasáková a Vojta Dyk hrají ve filmu partnery, které dělí velký věkový rozdíl. Zajímavostí je, že si oba hlavní představitelé našli podobné věkové typy. Vojta Dyk má o pár let starší přítelkyni Tatianu Vilhelmovou a Lenka Vlasáková si našla o pár let mladšího partnera Jana Dolanského. (Lauri)
  • Ve scéně u ohně si prozpěvuje Helenina (Lenka Vlasáková) matka (Eliška Balzerová) refrén kupletu Denisy, hlavní hrdinky operety „Mamzelle Nitouche“: „Kryk krak vše ve tlumok, na rámě zbraň a v pochod krok! Bum do bubnu z oslí kůže, bumarasa, bum, bum, bum!“ (a-ja)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama