Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicátnice Helena, uznávaná odbornice na manželské problémy, jednoho dne zjišťuje, že se dostala do situace, jaké řeší se svými pacienty. Její doposud milující a milovaný manžel je přistižen in flagranti s mladší ženou a Helena brzy bezradně stojí na prahu nového života. Dvacetiletá dcera Laura chce být matce oporou, zároveň se však potýká s nástrahami vlastní první opravdové lásky. Pomocnou ruku nabízí k Helenině zděšení i matka Vilma, bývalá herečka, která na všechny situace aplikuje svéráznou školu života. Výstřední dáma má zaručený recept: nahradit nepořádného chlapa, chlapem pořádným. Zdá se to neřešitelné, ale k překvapení Heleny i Laury muži, s nimiž stojí za to se vrhnout po hlavě do milostného dobrodružství tu stále ještě jsou. A tři docela rozdílné ženy zjišťují, jak moc jsou si podobné a pokud se má něco vyřešit, chce to nadhled, humor a neztrácet hlavu ani naději. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 245)

RHK 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komediální romance od režiséra filmu Účastníci zájezdu. Oceňuji pozitivní přístup u "babičky" Vilmy, Balzerová ji hrála s evidentní chutí a s elánem, podobně jako byla herecky výtečná i matka Helena (Lenka Vlasáková). "Víš co má všechno za sebou?" - "A co má před sebou?" Trailer: http://www.csfd.cz/film/266611-zeny-v-pokuseni/videa/ ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Význam některých lidových rčení a aforismů může být mnohoznačný a leckdy je obtížné jej pochopit. Někdy pomůže vizualizace. Jirka moc chtěl světácky ukázat žehlícím ženám, jak se vyzná v typologii kund a výsledkem je vyslazená kokotinka náruživého čtenáře Brávíčka, kde Vojtovi Dickovi chyběl k dokonalosti už jen Tomáš Hnus. Naprosto nepochybuji, že u toho nejedna porážková divačka či citlivý hoch v tangách a s mejkapem nadšeně odhalovali svůj vyhnitý chrup, já měl však nutkání odejít na toaletu s časopisem Dívka pod paží a šeredně se mu tam pomstít za způsobená audiovizuální příkoří. Jediným pozitivimem této infantilní telenovely tak zůstává výkon obou hlavních představitelek. Lenka opět dokázala, že se pro role iracionálních jeblých krav doslova narodila a paní Balzerová, ač již zralá k balzamování, si střihla snad nejsympatičtější roli své kariéry, kterou bych, pokud si přinesu kyblík na zvracení, označil snad i jako s... . Tak ne, sexy, to je už opravdu i přes čáru patologicky rozvinuté gerontofílie. Význam některých lidových rčení a aforismů může být mnohoznačný. Já už teď však naprosto přesně vím, co znamená "Splakat nad Vejdělkem". ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

Někdo může napsat, že ty české filmy jsou na jedno brdo - generační a rodinné problémy, manželské problémy a nevěra. Ale Ženy v pokušení mne přijemně překvapily i když obsahují vše co jsem vypsal. Je to takový hořkokyselý a sladkokyselý příběh s pikantními a chutnými hereckými výkony. Asi jsem gurmán a zkousnul jsem ho a hodnotím jak hodnotím. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Chtěla jsem větší výstřih. Vypadám jak usedlá bába." "Mami, nemohla by ses aspoň na svém vlastním pohřbu chovat slušně?" ___________ Naprosto výborná romantická dramedie a výstižná generační výpověď, která mě nečekaně bavila - určitě jedna z nejlepších z luhů a hájů českých za poslední roky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Důvěřuj IQ svojí frndy." Frndu nemám a kdybych důvěřoval IQ svého ztopořeného ješity, tak bych se alimentů nedoplatil. No nic, tohle je o těch frndách a ať se to vezme od nejmladší po nejstarší nebo naopak, tak mě všechny dokázaly svým způsobem pobavit. Nakoukl jsem přitom do ženské ... duše a dle vzoru Michala nyní úspěšně balím slečny, paní i dámy na to, že jsem horolezec, který chodil do kurzů pletení, naučil se jezdit na koni, osvojil si základy maďarštiny a hraje závodně domino. Hlavně přitom nesmí být poblíž hory, jehlice, kůň, hungarista ani Dominátor. V těchto případech to totiž nefunguje. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (17)

  • Lenka Vlasáková a Vojta Dyk hrají ve filmu partnery, které dělí velký věkový rozdíl. Zajímavostí je, že si oba hlavní představitelé našli podobné věkové typy. Vojta Dyk má o pár let starší přítelkyni Tatianu Vilhelmovou a Lenka Vlasáková si našla o pár let mladšího partnera Jana Dolanského. (Lauri)
  • Tento snímek za první víkend v českých kinech vydělal neuvěřitelných 12,1 miliónů korun. Za zmínku stojí, že následující víkend tržby filmu klesly o pouhých 8 %. (pavlikv)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno