Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když vyšlo Kick-Ass popravdě jsem čekal, že vznikne celá řada napodobitelů ale překvapivě jich bylo minimum (napadá mě jen Defendor) a kvalitou se mu vůbec nevyrovnali. "Super" je podobný ale zároveň jiný. Není tak zábavný, originální, propracovaný ani tak odvázaný a dobře zahraný ale rozhodně je zajímavý. Bohužel mu však chybí ona "coolovost" a popravdě postavy nejsou moc zajímavé ani zábavné aby dokázaly pobavit a nebo se jim dalo fandit. Vznikl tedy film, který je neobvyklý a občas docela zábavný ale žádné překvapení (jako v případě Kick-Ass) se nekoná. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Kdyby Kick-Ass nebyl o pár měsíců první, asi by měl Super hodnocení ještě o pár procent výše. Takhle to je jen jeden z wannabe heroes flmů, kterých se poslední dobou vyrojilo docela dost. Super od konkurence poznáte tak, že je komornější, daleko více indie a hlavně ještě o parník brulánější v humoru. Ono koukat na frajera jak mydlí hasákem do čela chudáka borce za předběhnutí ve frontě na lístky do kina je docela úlet. Super se toho stejně jako hlavní hrdina nebojí. On vlastně ten film nejen že si dělá srandu z hrdinských filmů, on si dělá srandu i z filmů, co si dělají srandu z hrdinských filmů. Inception. Po téhle stránce teda spokojnost. Škoda jen že ta zápletka je nakonec tak plochá a nerozvinutá, stejně jako jednotilivé postavy. Proto "jen" tři hvězdy, i když jsem na těch 96 minutách docela dost dobře pobavil. A Ellen Page? Ta je ... ehm ... vtipná? All it takes to become a superhero is the choice to fight evil. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šikovně schovaný a lehce přehlédnutelný film, kterého zastíňuje známější Kick Ass. Ono se film nese na podobné vlně akorát s nižším rozpočtem a s menšími ambicemi, ale krví a černým humorem se zde naštěstí nešetří, takže tahle ulítlá komixovka s Looserským herem, který má v životě pouze dvě krásné vzpomínky a to jak se oženil a dal směr policejnímu důstojníkovi o podezřelém:D mě příjemně bavila. 75% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No moc jsem od toho necekal, ale Super bylo nakonec fakt super a popravde receno, mozna zabavnejsi nez Kick-Ass a zcela urcite zabavnejsi nez Defendor, ke kterejm to ma asi nejbliz. Jinak je to v podstate parodie na superhrdinsky filmy, jenze to cely vypada trochu lacinejs a tim padem vcelku realisticky a hlavne to je cerna komedie a misty dost brutalni. Zadnej komplikovanej pribeh tu nehledejte, obycnej tlustej idiot se po nekolika halucinacich o Jezisovi rozhodne zachranit svoji manzelku od zlyho Bacona, kterej je v ty roli super sympatickej parchant. Vysledek je ten, ze beha v priteplalym cervenym oblecku po meste a rozbiji hasakem lidem drzky. A kazdej spravnej superhrdina ma samozrejme partaka, toho tu obstarala Page, ktera je snad plossi jeste vic nez obvykle, ale v tom tesnym oblecku je docela sexy a navic je jeji postava psychopat, kterej si ty napadeni maximalne uziva, takze u toho neustale rve a sproste nadava. V zaveru samozrejme dojde na trochu epictejsi akci, takze dojde i na nejaky ty vybusniny a pistole a ve vysledku tak neni o mrtvoly, litry krve a rozstrileny nebo rozmlaceny drzky nebo koncetiny nouze. Proste drsnej humor, kterej nesedne kazdymu, ve svejch rolich perektni herci a 90 minut zabava bez hluchejch mist. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jestli dám filmu Super 3*, musím Kic-Ass zvednout o jednu nahoru.Komorní nezávislárna, která se zbytečně bere moc vážně, emoce jsem jí nevěřil ani minutu a díky bohu za občasný humor a pořádně krvavou akci.Problém je hlavní hrdina, kterým je nesympatický Dawn a jeho společnice, která byla opravdu nesnesitelně na tečku.Ano jistě, znásilnit bych se nechal taky, ale hned potom bych jí hasákem rozmlátil hlavu.Ani mu nemůžete vlastně moc fandit, umlátit někoho heverem jen proto, že předbíhal ve frontě na kino?To už raději snesu patnáctiletou školačku, co krájí padouchy katanou.Finální bitka slušná, Kevin Bacon skvělej a konec na pěst.O trošku lepší než Defendor, ale pořád čistej průměr.50%. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Komiksový obchod „ComicSmash“ je skutočný obchod v Kalifornii. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama