Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ano, je to značně natvrdlý film s množstvím idiotských scén a dialogů, efekty taky nestojí za moc (hlavně zpočátku, pak už to docela šlo), ale co bychom nechtěli? V rámci zvířecích (žraločích) hororů to je rozhodně nadprůměrný kousek (o dva roky starší The Reef je sice lepší, ale sračkoidních filmů se žralokem je nespočet). Bait určitě dokáže nenáročnýho diváka a fandu žánru zaujmout. Některý sharkscény se povedly, napětí je taky na celkem slušný úrovni, ale hlavně je to vcelku netradiční podívaná v netradičních prostorech za netradičních událostí... Což o to, v negativech bychom se mohli pitvat dlouho, ale proč to brát tak vážně a film si prostě jen neužít s tím, co ho dělá zajímavým? 60% ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k poměrně zajímavým jménům se neměla čekat až taková konina, jakou byla nedávná Noc Žraloka 3D. A pravdou je, že Bait sice efekty rozesměje podobně, stejně jako demencí postav ale vše ostatní je o třídu, leckdy i o dvě výše. Prostředí supermarketu dává zajímavé scénáristické možnosti a několik mordů je skutečně vydatných ;-). Vlažných 50%, ale za poslední řadu let asi nejlepší horor se žraloky, jen na můj vkus přežilo až příliš potencionální potravy :-). ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Typický príklad komerčného hororu pre teenagerov - na jednej strane sú efekty podľa očakávania slušne zvládnuté, no na druhej strane je ten film tak infantilný a primitívny, až je na smiech. Najprv sa podľa očakávania zoznamujeme s postavami, potom príde záplava, takže všetci ostanú trčať v nákupnom centre, nemôžu sa dostať von a je tam žralok. Scenár, postavy, dialógy, vlastne všetko je vystrihnuté zo šlabikára pre hororových začiatočníkov. Je tam jeden policajt, jeden drsňák, skupinka prihlúplych teenagerov z modelingovej agentúry, a keď ide do tuhého, nastanú otrepané hlášky typu "musíme zavolať pomoc, musíme ísť pre pomoc, musíme sa rozdeliť", keď ide do ešte tuhšieho, nasleduje "ona ťa miluje, nič som s ňou nemal, chýbal si jej", a keď ide do najtuhšieho, tak si poďme toho žraloka uloviť, veď čo iné nám ostáva. Najsympatickejší hrdina filmu bola pre mňa čivava, ktorej som tam držal palce ako jedinej. Celé to zachraňujú len triky, pekné žraloky, gore, kvantum mŕtvol plávajúcich vo vode a podobne. Kvality Zradnej hlbočiny to nedosahuje, aj keď sa to márne snaží priblížiť, ale kto pri hororoch radšej nerozmýšľa a chce sa výlučne len baviť (napr pri scénkach ako "umlátim žraloka tĺčikom na mäso"), bude spokojný. Rozhodne lepšie ako posledný žraločí prúser Shark Night! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný béčkový námět -po zaplavení vlnou Tsunami zůstanou někteří přeživší uvězněni v obchoďáku spolu s několikametrovým a velmi hladovým žralokem- kazí mizerná režie, příšerní herci v ještě horších rolích a -nejen na dnešní dobu- děsivě laciné efekty. Těch pár krvavých scének nic nezachrání. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Žraločí invaze“ není tak odlehčený a tak vtipný, v jaký jsem z počátku doufal. Přece jen se místy bere až příliš vážně, ale na druhou stranu se mu musí nechat, že z celkem pitomého nápadu udělali tvůrci film, který nenudí, který není zbytečně přitažený za vlasy, a který je vlastně místy docela napínavý. Odhoďte logiku stranou a snímek „Žraločí invaze“ si užijete. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)
  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama