Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější služební cesta všech dob je teď ještě bláznivější, protože přináší více divokých scén, šílených výstřelků a neskutečné legrace! Ed Helms (Pařba ve Vegas, Pařba v Bangkoku) a John C. Reilly (Bratři z donucení) vévodí hvězdnému obsazení komedie, která ukazuje, co se může stát… když se pojišťováci utrhnou ze řetězu! Nesmělý Tim Lippe (Helms) vyráží do “velkoměsta” Cedar Rapids na důležitou konferenci, kde mu k jeho smůle zkříží cestu zkušený vymetač večírků (Reilly). Netrvá moc dlouho a Tim už se domáhá vstupu na party, nahý se koupe v hotelovém bazénu a podléhá kouzlu svůdné mámy od dětí. Jestli Tim tenhle víkend přežije, jeho život nikdy nebude jako dřív! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (67)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Jednohubka vyzařující maximum své energie. Sice je Edův "poker face" na přesdržku, ale díky Johnovi ten jeho naprosto protivný ksich přehlédnete. Alia je hot. Arteta není nějaký světoborný umělec a ikdyž mi občas připadalo, že podporován silnými narkotiky usíná během psaní scénáře, tak Cedar Rapids vám jedno nudné nedělní odpoledne určitě zpříjemní. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

CO SE V CEDAR RAPIDS STANE, TO TAM TAKY ZŮSTANE..... /// Když se oběsí Roger, dalším na řadě je Tim. Ne na lano…, ale zastoupit šéfa na pojišťovácký konferenci. Jeho úkol (rozkaz) zní jasně: ,,Získat nejvyšší ocenění!“. Letošní ročník prej bude brutální, ale to jsou jen (úvodní) pojišťovácký keci. Brutální tu není nic (snad jen fakt, že S.Weaver se už u sexu nesvlíká – což je dobře…). Tim je debil – tedy nepravděpodobnej chlápek – tedy pojišťovák a bude vás srát, nebo bavit. Děj je triviální, pojišťovácký polohumor, vtipy vulgární, sexuální a trapný. ,,Drsná“ zápletka a nečekaný rozuzlení, způsobí, že zvlhne nejedno pojišťovácký oko. Než to vidět znovu, tak to se radši nechám pojistit. (Na všechno!) Ale možná jsem jen alergickej na…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) U nás doma všichni něco prodáváme – šuk, drogy, (ale hlavně!) pojištění. 2.) Můj hrdina není Ken (ani Barbie!), ale pojišťovák. 3.) Láká mě zkusit tu plavbu gayů s Rosie O'Donnell. 4.) Thx za titule Bastard(44). /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

krátká hodina dvacet pět, na dnešní poměry o chvíli pod průměrem, zato poměrně nabitá. Po pravdě čekal jsem něco horšího a nudnějšího a dost jsem vsázel na Reillyho (v čemž jsem se nezklamal), ale opak byl pravdou. Cedar rapids je taková Pařba ve Vegas (blízká úletem ze všedního života při nevšední příležitosti, tak Edem Helmsem v podobné roli) v podání celoročně životem ušlápnutých pojišťováků. A tahle jejich konvence je malé zpestření v celém dlouhém roce, do které někteří vkládají přehnané naděje, a jiní zase doufají v nevšední zážitky se starými známými. Občas má svá nudná místa, nebo spíše hluché přechody mezi dějem, ale jinak je to pohodička, ve správném tempu a s dobrým humorem. Tohle ale může být kámen úrazu pro lidi, kteří očekávají komedii a s ní bžundu, švandu, řachárnu a jiné veselé fiškuntálie kvůli kterým funguje 95% scénáře. Tady je to tak trochu jinak a to může leckomu pokazit očekávání. "Rok 2011, týpek z Vegas a Bankoku", aniž by nevzbudilo podezření to, že s Johnem C Reillym to asi nebude takové jak s Bradleyem Cooperem... A i když tady vidím samé zklamání a kritiku, musím se postavit do opozice a říci že Cedar Rapids je opravdu dobrý kousek, kde i maličké cameo Nicholsona potěší (i když jak koukám ani na CSFD ani na IMDB není uvedený), stejně jak jako stárnoucí Sigourney Weaver. říkám - Cedar Rapids za těch 85 minut stojí. Ale doporučovat nebudu, protože je to takový specifický druh komedie, který prostě může něčí očekávání dost zklamat. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie. Vyloženě oddechovka. Americká variace na Anděla na dovolené. Ed Helms přeevapivě neotravný, i když ze své role pařebníka moc nevystupuje. Vyloženě fajn John C. Reily a Anne Heche. Celkově ta ústřední čtveřice včetně noname černocha hodně fajn. Jo a dost jsem cvakal mezi dabingem a originálem a dost mě pobavil překlad "asshole" jako "kundíra". 6/10 ()

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem se dvakrát i upřímně zasmál. Co přesně mělo být nosnou myšlenkou Cedar Rapids? Jakože i pojišťováci ve své hloubi mají jemnou a citlivou....? Ale notak... Je možné argumentovat, že nosné myšlenky Pařby ve vegas (v Bangkoku) jsou nulové, ale třeskutý smích ve kterém se svíjíte vám na to nedovolí myslet. Doufal jsem alespoň v závěrečnou gradaci, přišlo jen klišé pohřbívající těch pár dobrých fórků, které se v průběhu filmu naznačí. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • V meste Cedar Rapids sa narodil napríklad Elijah Wood, známy ako Frodo z trilógie Pán Prsteňov. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama