Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Čtu tady, že v tom hraje Santiago Segura, dokonce ho vidim i na 3 fotkách ve fotogalerii, ale ve filmu jsem ho vůbec neviděl. Uplynulo 30 minut, uplynula hodina, padly závěrečný titulky a on nikde. Netušim, jestli jeho scény z filmu nakonec vystřihli nebo existujou nějaký alternativní verze, ale já jsem byl teda pěkně nasranej, protože jinak bych s timhle vůbec neztrácel čas. Sice mam Sandlera docela rád, ale založit humor na tom, že se převlíkne za ženskou a bude srát a prdět, to je fakt trapas. Kdyby to byl Martin Lawrence nebo Eddie Murphy, tak si řeknu, že holt oni na nic lepšího nemaj, ale Sandler mě teda zklamal. Jinak je pro mě záhadou, co v tomhle pohledával Al Pacino. Snad na tom neni tak špatně, aby na starý kolena bral takhle dementní role. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler strikes back! Ti co si mysleli, že už to nejde, spadnout ještě hlouběji do útrob nevkusu, dostali jednu přímo na klec. Jack a Jill jsou totiž těžce vývarová slátanina plná nevkusného humoru, absurdit a dvojité porce nepříjemného Sandlera. Ke všemu je tu navíc Al Pacino, který musel být hodně zoufalý, že vzal takovouto roli. Pro snímek totiž není možné najít omluvu. Špatný film který dělí od naprostého odpadnu snad jen fakt, že tak špatné aby nemohlo být hůř to ještě nebylo. (A to není výzva Adame!) ()

Reklama

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám rada a som aj za každú srandu ale zase všetko pozná svoje hranice.. Odtiaľ potiaľ.. Jack a Jill ju prekročili a nebolo to v dobrom slova zmysle. Moc prehnané fóriky a nereálne situácie (oslík s rozčapenými nohami, Jill na skútri v bazéne), iritujúca Jill. Ono ani nerobil problém Sandler prezlečený za ženu, ale tá sprostota, ktorá z postavy vyžarovala. Nechutnosť na n-tú. Homeless mi prišiel ako prijateľnejší človek. A nech sa len na Jill nesťažujem, tak tých creepy postáv tam bolo na mraky. Mexická babka mi až strach naháňala. Jackove deti boli tiež na hlavu. Teda toho adoptovaného som ešte ako tak chápala a aspoň mal rozum ale dcéra nemusela furt s bábikami sa pretŕčať a kopírovať ich štýl.. to bolo od nej dosť neštýlové (:D). Kate Holmes nemám rada ale tu prakticky nebola tak ju ani nejdem riešiť. Al Pacino - nemám slov.. A nakoniec, keď už idem zabrať do záberu Johnnyho Deppa tak mu aspoň navlečiem iné tričko ako s potlačou Justina Biebera!!! Toť vše z mojej strany. ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou debilitu sem za posledních pár měsíců určitě neviděl. Sandler začal bezpochyby fetovat a tenhle jeho transexuálni počin ve mně vyvolává zvláštní pocity. Jeho ženská polovina mne nenechá po nocích klidně spát. Na Al Pacina leze nejspíš taky demence, no v jeho veku, dějme tomu. Každopádně Sandlera buď ožrali rodinný příslušnici (konkrétně dvojičky) a nebo se mu dostalo potěšení (full servis) od twins... protože v každém jiném případe si tohle neumím vysvětlit. ()

Lucasion odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které jsou dobré. Jsou filmy, které jsou skvělé. A pak jsou i filmy, které jsou špatné. A jak jsem nedávno zjistil. Jsou i filmy, které bych raději skutečně neviděl. Zatímco u podobně laděného Juniora (1994) jsem se skutečně příjemně bavil. Tak tady jsem trpěl celých devadesát minut. Pokus Adama Sandlera o dvojroli, přičemž jedna z nich je žena, je absolutně strašný. Film jako komedie není vůbec vtipný a místy snad musí parodovat i sám sebe. Kdybych se u filmu nesmál (jako že nesmál), tak alespoň nápad, zpracování by mi mohlo být bližší. Bohužel ne. Naopak jsem se docela styděl i jako divák, že na tohle musím koukat. Často je Jack a Jill i trapný. Takže bohužel ne, ale tenhle film nemohu skutečně doporučit zhola nikomu. A to ani kvůli Johnnymu, který je ve filmu a nehraje Sparrowa. (10 %) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Původně byl ohodnocen PG podle MPAA za "hrubý a sexuální humor, jazyk, komické násilí a krátké kouření", ale byl změněn na "surový materiál, včetně sugestivní reference, jazyk a komické násilí". (rafix)
  • Ve scéně, kdy si Jill (Adam Sandler) obléká minisukni, Sandler náhodně ukázal své genitálie. (Maruškaa)
  • Časopis „Time“ zařadil snímek na první místo žebříčku deseti nejhorších filmů roku 2011. (Terva)

Reklama

Reklama