Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (440)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám hrozně rád, ale upřímně, tenhle film se tvářil šíleně už od samotného prvopočátku. Adam Sandler to má na háku. Buď natočí fajnovou komedii nebo bláznivou komedii, a aby občas kritiky umlčel, tak zprcne nějakou perfektní dramatickou postavu. Jack a Jill je určitě jedna z těch bláznivých komedií, která mě ale bohužel vůbec nepotěšila. Každopádně Adamovi udělala kšeft a to je podstatný. Adam tak dokazuje, že si může točit, co se mu zachce a pokaždé z toho potečou slušný peníze. Tenhle film mě ale fakt sral. Jack byl ještě v pohodě, ale Jill byla vysloveně na pěstí. Každopádně uznávám, kolikrát jsem se u filmu moc hezky zasmál, ale Jill je prostě trn, kterej mě v tomhle filmu šíleně sral. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $79miliónovTržby USA $74,158,157Tržby Celosvetovo $150,415,845Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,428,311 //počet predaných kusov 159,531Tržby za predaj DVD v USA $11,294,159 //počet predaných kusov 601,625║ Kam až Sandler chce klesnúť, tak týmto blivajzom letel takmer na dno znesiteľnosti, nie nechutnosti samozrejme, nehorázne prázdna dejová výstavba, z tak suchým humorom až hrôza, asi jedna scéna odohrávajúca sa v kine sa dala, ostatné čistý otras a k tomu čerešničkou na torte bol Al Pacino, ten maximálne prehráva vo svojej úlohe, to som fakt nepochopil jeho účasť. A opäť pekná pálka je rozpočet, to fakt len na honoráre mohli utratiť, ale scenárista musel makať asi zadarmo. A Sandler by to už mal asi zabaliť, fakt ten chalan ide už bez kúska šťavy! /15%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Já jsem se u toho zagebil. Mám rád Sandlerův smysl pro humor. Jeho kombinace suchejch hlášek a superdebilních gagů mi prostě sedí. Al Pacino donkichotsky bojující s větrákem mě také nenechal chladným :) ()

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

,,JEJÍ SRDCE JE TAK VELKÉ A PLNÉ ŠTĚSTÍ, JEN KDYŽ VIDÍ SVÉHO BRATRA.... ,,JO, TO ANO, ALE NOTAK, NEJSEM NĚKDY JAKO OSINA V ZADKU? NEOTRAVUJU VŠECHNY?“ .... ,,MÁŠ V SOBĚ TOLIK LÁSKY, JILL, TOLIK NA ROZDÁVÁNÍ. POTŘEBUJEŠ JEN NĚKOHO, KOMU BYS JÍ DALA“..... /// Pomalu jsem děkoval Bohu, že Sandler začal bejt normální. Bejvávalo! Tetou Jill je zpátky! Mladej vříská smíchy - dítě ,,Ind“ totiž fláklo Jill a já bulím, protože přežila. Příběh sám je trapárna a nejde o nic jinýho, než o masturbaci Sandlera nad sebou samotným v ženských šatech. Adam už to prostě nedokázal vydržet. Na jeden slušnej fór deset horších až trapnejch a zrůda Jill navrch. Nemůžu uvěřit, že Al Pacino..... (ještě teď tu sedím a nevěřícně čumím jako kráva...)...BOŽSKEJ AL ? Za idiota?! (tajně podezřívám Sandlera, že ho hrál taky. Ty jo - John McEnroe ! Ty vole, ty žiješ ?) Zapomeňte na Machry a jestli vzhlížíte s úctou k legendám, tak se pro jistotu nedívejte. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju vtipný situace, jejichž pointa spočívá ve slovech ,,DĚLÁM SI SRANDU“. 2.) Čokoládový bobánky jsou sázkou na jistotu. (Nebo aspoň zvuky z hajzlu...). 3.) Thx za titule ,,Haroska“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se teď dodíval na Jack and Jill. Díval jsem se jen proto, že se 15 kolegyň z práce na to chystá do kina. Větší sračku jsem neviděl. Film si nezaslouží 11 nominací na MALINY, ale i 11 nominací na OSTRUŽINY! ODPAD! Dnes jsem to viděl v češtině, dabing to trošku zachránil - 10% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je presne ten typ dementni komedie, v ktery bych Sandlera cekal. Takze jsem dostal presne to, na co jsem byl pripravenej a dobre jsem se bavil. Vtipy samozrejme nepatri mezi ty inteligentni, ale tech 90 minut film nikde nedrhne a ackoliv ma Sandler daleko lepsi kousky, ja se proste bavil. Sem tam jsou vtipy sice uz lehce humusacky a misty to uz je moc mimo, ale Sandler v dvojroli nema chybu a zdarne mu sekundujou v cameo rolich jeho kamosi typu Alan Covert a dalsi. Sice bych v takovyhle demenci necekal Al Pacina, ale tomu to prekvapive sedlo docela dobre. Takze nevidim duvod, proc nedat slabsi 4*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám poněkud zvláštní úchylku - ještě v žádném filmu mi nepřišlo vtipné, když na sebe chlap nahodil šatičky, zmaloval si držtičku a vyrazil na podpatcích rozesmívat diváky. Další má úchylka mi však zaručuje dětinskou radost ze Sandlerových šaškáren, takže si dovolím zhmotnit myšlenku, že kdyby ženského spoluděložníka hrála nějaká slušně vypadající zástupkyně příslušného pohlaví, tak bych se patrně bavil výrazně nad rámec odborného vkusu zdejší databáze. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Za posledních pár let jsme se bohužel moc dobrých komedií nedočkali. Navíc u dvojice Dugan a Sandler nikdy nevíte, jednou nahoře, potom dole. Je škoda, že tentokrát to tak úplně nevyšlo. Sandler sice zvládl obě role skvěle, ale scénář mohl být promakanější. Humor se naštěstí strále drží v poměrně inteligentní rovině a neshazuje se k laciným fórkům. Kromě pár kvalitních záchvatů smíchu jsem se nejvíce pobavila u reálných nahrávek na záčátku a na konci. 3*. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Čtu tady, že v tom hraje Santiago Segura, dokonce ho vidim i na 3 fotkách ve fotogalerii, ale ve filmu jsem ho vůbec neviděl. Uplynulo 30 minut, uplynula hodina, padly závěrečný titulky a on nikde. Netušim, jestli jeho scény z filmu nakonec vystřihli nebo existujou nějaký alternativní verze, ale já jsem byl teda pěkně nasranej, protože jinak bych s timhle vůbec neztrácel čas. Sice mam Sandlera docela rád, ale založit humor na tom, že se převlíkne za ženskou a bude srát a prdět, to je fakt trapas. Kdyby to byl Martin Lawrence nebo Eddie Murphy, tak si řeknu, že holt oni na nic lepšího nemaj, ale Sandler mě teda zklamal. Jinak je pro mě záhadou, co v tomhle pohledával Al Pacino. Snad na tom neni tak špatně, aby na starý kolena bral takhle dementní role. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sandler celkem umírněný, ale ta Jennifer Aniston s nateklýma nohama, ta se teda odvázala.. Teď vážně, Duganova travesti show si zaslouží jen trapné ticho publika a možná pár hozených rajčat. Něco mi říká, že úplně poslední Pacinova scéna byla natočena skrytou kamerou.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jenom proto, že mám rád Adama Sandlera a nechápu srovnávání s "diváckými" filmy Zdeňka Trošky..ten je přecijen někde jinde. PS : Jak na tohle mohli kejvnou ty dvě herecké legendy?...50% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Těžko se chápe, jak může dvojice Adam Sandler – Dennis Dugan „porodit“ solidní komediální kousky jako třeba Když si Chuck bral Larryho a Zkus mě rozesmát, a pak přijít s něčím takovým.. aneb co se nevešlo do jiných filmů, narveme s (ne)chutí sem!! ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Adam Sandler je jeden z najpreplatenejších hollywoodskych niktošov. Jeho herecké kvality sú diskutabilné a filmy v ktorých sa objavuje sú mierne povedané nudné a nezaujímavé. Napriek tomu berie horibilné honoráre. Vrcholom trapnosti a hnusu je film "Moje bláznivé dvojča" v ktorom sa objavil v roku 2011. Stvárnil tam dvojúlohu, kde si zahral aj svojej ženské dvojča. Mrzký žid oblečený v ženských šatách. Hnus. Primitívny transsexuálny humor. Ťažko si predstaviť väčší odpad! ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie s Adamem Sandlerem v hlavní roli. Al Pacino se rozhodl k šílenosti si zahrát v tak hloupé přehnanosti. Objeví se zde i další hvězdy jako je Katie Holmes a Johnny Depp. Místy vtipné to bylo, ale k dobré komedii to jistě mělo hodně daleko. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nejtrapnější a už navždy asi nejhorší sandlerovka. Někdy ten jeho buranský humor asi musel dosáhnout svého dna. Být Al Pacinem, tak bych požadoval spálení všech kopií týhle zrůdnosti, jako to udělal na konci s tou reklamou. ()

a.kopecka 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale i tohle uječené gender blender fuj mixnuté Dunkaccinem je zábavnější než Machři. Bravo, Sandlere? ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Čiré šílenství dvojice Dugan/Sandler. Jediná koukatelná scénka je když si před zápasem Lakers povídají Depp s Pacinem. A Pacino má binladinovské vousy a myslí si že jej nikdo nepozná. Což samozřejmě zachytí televizní kostka. Podezřívám Deppa že ani nevěděl že hraje v tomhle filmu. Jack a Jill je jinak téměř nekoukatelně debilní užvatlanou podívanou. Zkus mě rozesmát je proti tomuhle oscarový adept. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak neuveritelnou hovadinu jsem snad nikdy nevidel a cesky dabing vsechno jeste jen umocnil. Za celou dobu jsem se zasmal vsevsudy trikrat zbytek filmu sel spis vylozene na nervy. Svetle momenty nastaly az s Al Pacinem po scene s narozeninovou oslavou a babkou ozivovanou jalapenos, jinak ztracenej cas. ()

Reklama

Reklama