Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (439)

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na celém filmu jsou úvodní titulky a závěrečné titulky. To mezi tím vyplňuje jakýsi rádoby vtipný příběh o dvojčatech, která jsou v podání Sandlera trapnou snahou o humor, škoda. Za celou dobu jsem se pousmála snad jednou, škoda. Pan Al Pacino ve své vlastní roli je mazaný, nicméně to mohlo být mnohem mnohem lepší, škoda. Cameo Johnnyho Deppa dobrý, škoda ho do takového snímku. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Patrím medzi veľkých fanúšikov filmov Adama Sandlera, a tak bol zvedavý, či je tento film naozaj až tak strašne zlý ako všetci hovoria. A zistil som, že nebol zlý - popravde, bol ešte horší ako len zlý :( Ja toto nechápem ako mohla takáto hlúpa komédia vôbec zvyknúť, lebo to vôbec nemalo ten typický sandlerovský humor. Namiesto zábavy som sa dočkal len viacerých trápnych scén, no ale aby to nevyznelo úplne negatívne - na 5-6 scénach sa dalo celkom aj zasmiať a pobaviť - ale to je v tomto prípade veľmi málo. Ani sa nedivím, že Jack & Jill získali toľko zlatých malín - plne zaslúžene. Pre mňa to bol najhorší Sandlerov film vôbec (teda pokiaľ nepočítam tie jeho niektoré krátkometrážne). Fakt hrôza - od scenáru, cez Sandlerovu dvojrolu dvojčiat, až po samotné spracovanie. A že Al Pacino sa na to dal, tak to asi nechápe nikto (asi ani on nie). ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono to nie je zase až tak veľké prekvapenie. Ak hovoríme o filmoch Adama Sandlera a hlavne Dennisa Dugana môžme sa stopercentne pripraviť na sprostosť typu Zohan. Jack a Jill má možno niekoľko vtipných momentov - predsa len nie je Sandler a Dugan v infantilnej komédií po prvýkrát, len je to rovnaké ako kopec krát pred tým. Film s morálnym posolstvom. A to bohužiaľ funguje len v malom množstve Sandlerových filmov. Al Pacino je asi jediná postava od ktorej som toto nečakal. A tým že je na obrazovke pomerne často, spôsobuje, že musím krútiť hlavou a rozmýšľať ako ho na toto nahovorili. Jack a Jill je podpriemerná komédia na jedno použitíe, v ktorej je Sandler neznesiteľnejší ako zvyčajne, hlavne v tej ženskej šušlavej polohe. ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou debilitu sem za posledních pár měsíců určitě neviděl. Sandler začal bezpochyby fetovat a tenhle jeho transexuálni počin ve mně vyvolává zvláštní pocity. Jeho ženská polovina mne nenechá po nocích klidně spát. Na Al Pacina leze nejspíš taky demence, no v jeho veku, dějme tomu. Každopádně Sandlera buď ožrali rodinný příslušnici (konkrétně dvojičky) a nebo se mu dostalo potěšení (full servis) od twins... protože v každém jiném případe si tohle neumím vysvětlit. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Nebýt všech těch negativních ohlasů, co jsem na tenhle film slyšel, a nehrát v tom Al Pacino, tak bych se na to asi nikdy nepodíval. Jenže já se podíval. Proč jsem to jen sakra dělal? Tu hodinu a půl jsem mohl využít nějak smysluplněji. Mohl jsem si uklidit pokoj, mohl jsem si přečíst nějakou povinnou literaturu ke zkoušce nebo jen tak tupě zírat na strop a sledovat, jak pomalu mizí mokré stopy z toho, jak sousedce nad námi vytekla pračka. To mám za to, že jsem chtěl vidět, zda je Jack a Jill vážně tak příšerným filmem, jak se o něm říká. Nutno říct, že se to o něm říká oprávněně. Sandler se vydal do vod, ve kterých dosud "exceloval" pouze Eddie Murphy. Jenže jak to tak vypadá, Murphy už zřejmě dostal rozum a už se nebude převlíkat za starý tlustý báby. Hollywoodu ale zřejmě tento druh humoru chybí, tak přemluvili Sandlera (což asi nebylo tak těžké). Jack a Jill sice není úplný odpad, ale je to tak bezduchý a zbytečný film, jaký jsem už dlouho neviděl. Povedené vtipy by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Zbytek je jen nuda, někdy větší, někdy menší, střídaná se záchvaty trapnosti. A vážně nechápu, co v takovémto filmu dělal Al Pacino. Chápu, že účty se nějak musí platit, ale má tohle herecká legenda jeho formátu zapotřebí? Nebo si při pročítání scénáře řekl: "To je ono, tohle je film, na který jsem celý život čekal, tohle je výzva, která mi ještě chyběla!"? Já mám Pacina rád, je to můj oblíbený herec a na jeho herecké kvality bych si vždycky vsadil, ale v tomto filmu hrál naprosto mizerně a bylo utrpením ho sledovat (a to paradoxně hrál sám sebe). Celou dobu mi připadal, jako když je sjetý koksem a v rauši se jen tak producíruje před kamerou (což by zase vysvětlovalo přijetí role v tomto filmu). Třeba takových 88 minut, to byl neuvěřitelně debilní film se stupidním scénářem a mizernou režií, jenže Al Pacino v něm i tak vydal ze sebe to nejlepší a dokázal ten film vyzdvihnout z úplného bahna. Dle výkonu v tomto filmu bych ho na jednoho z nejlepších herců historie netipoval. Na mě tu vážně působil, jako když je sjetý, duševně nemocný nebo senilní. Bylo mi ho líto. Naštěstí se v tomto případě jedná o takový film, u kterého si už druhý den nevzpomenu, že jsem na něj koukal, takže trauma nebude trvat dlouho. Vlastně ani nevím, proč této krávovině dávám dvě hvězdičky. Jenže na nižší hodnocení se necítím. Vlasy jsem si při sledování nerval a oběd jsem též nevyzvrátil. Asi proto, že jsem už předem nic neočekával. Bylo to bezduché a stupidní, ale relativně neškodné. Spíš jsem jen tak zíral na obrazovku a nevěřil svým očím, že tohle někdo může myslet vážně. A svým způsobem to byl zážitek, jaký se jen tak nevidí... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Časopis „Time“ zařadil snímek na první místo žebříčku deseti nejhorších filmů roku 2011. (Terva)
  • Filmoví kritici z produkční společnosti Red Letter Media Mike Stoklasa a Jay Baumann neváhali označit film za podvod, který měl pomocí přehnaně nafouknutého rozpočtu a množství reklam zajistit finanční zisk Adamu Sandlerovi a jeho přátelům. (Brousitch)
  • Allen Covert spolupracoval a Adamem Sandlerem již na filmu Rivalové (1996). (Maruškaa)

Reklama

Reklama