Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

cukorek 

všechny recenze uživatele

" Kto klame a kradne do pekla sa hrabe " jedna z podarených hlášok malého Garyho. Dvojica Adam Sandler a Nick Swardson ma opäť pobavila. Mexická, nesmrteľná starenka konzumujúca chilli mega papričky s jedným zubom a klasické odháňanie rukami zápachu vlastných prdov malo dobrý vtipný základ na ktorý sa časom ešte čo to nabalilo a konečný tanečný klip od Al Pacina zavŕšil bláznivú a uletenú komédiu. Stvárnenie ženy, alebo dvojitá úloha A. Sandlerovi veľmi nepristala, takže sa nečudujem ak niekomu tento film nesadne, ale ja som to poňal s istím náhľadom a nakoniec tomu podľahol. V hlave mi ostáva len jedna nezodpovedaná otázka, ako sa Al Pacino dal nahovoriť, alebo čo ho viedlo k tomu aby sa objavil v takejto bláznivej komédií. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Podobně trapný a nevkusný, jako když se za ženskou převlíkal Eddie Murphy. V půlce jsem to vypnul a dokoukal později - a dá se říct že zbytek nabízí aspoň nějakou zábavu: pidiroli Johnnyho Deppa, tlama při fotbale, papoušek, záchod, něco s Al Pacinem. Fakt jsem asi 3× vyprskl smíchy, ale to nemění nic na tom, že celý film je nebetyčná trapnost. # příběh 3 | hudba 6 | humor 3 | akce 3 | napětí 0 | pustil bych si znovu 2 ()

Reklama

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou debilitu sem za posledních pár měsíců určitě neviděl. Sandler začal bezpochyby fetovat a tenhle jeho transexuálni počin ve mně vyvolává zvláštní pocity. Jeho ženská polovina mne nenechá po nocích klidně spát. Na Al Pacina leze nejspíš taky demence, no v jeho veku, dějme tomu. Každopádně Sandlera buď ožrali rodinný příslušnici (konkrétně dvojičky) a nebo se mu dostalo potěšení (full servis) od twins... protože v každém jiném případe si tohle neumím vysvětlit. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já mám prdící fórky hodně rád, ale pokud jsou prakticky tím jediným, čemu se u filmu zasměju, asi to nebude moc dobrá komedie. Dobře, bavil mě ještě hláškující Mexikánec. Patrně asi nejslabší sandlerovka, s níž jsem měl dosud tu čest. Sandler se v ní nezapře, ale jako by jel se zataženou ruční brzdou. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Jediné plus snímku je samozřejmě Al Pacino, který tady pobaveně przní svou pověst (úchvatně blbá reklama je prostě skvostná) a cokoliv mimo Ala je příšernost - ta tlustá kráva Jill je prostě na zabití. Je mi fakt líto, že první Pacinova komická role musela být zrovna takováhle transvetistická blbost. Film má dost mizerný scénář - kromě vedlejší linie romance s Alem jako kdyby scénáristi netušili, jak příběh vyvíjet - prostě sází do stupidní story o nesnesitelné pitomé krávě a jejím smíření s relativně normálním bratrem hromadu provařených scén typu "tlustá kráva rozsedne zvíře", "tlustá kráva se někam praštila", "tlustá kráva dostala průjem a vybombardovala záchod", atd., jejichž zasazení do dějové kostry bylo asi tak pečlivě naplánováno jako když vymýšlíte, jak precizně umístit do polevy na dort jednotlivé lentilky. Chtěl bych upozornit, že docela podstatná většina Sandlerových netaktních komedií mě bavila, ale tohle je další jeho snímek po Just Go With It, kde jsem měl dojem, že Sandler není schopen rozpoznat, kde vtip nefunguje a kde mu nějak dochází schopnosti bavit. Navíc si opravdu myslím, že vtipy s mexickým jídlem, prděním, průjmy a výkaly už nefrčí docela dlouho. Za tenhle film by si všichni kromě Ala zasloužili přetáhnout po zádech židlí. "Spal to, spal všechny kopie", jak říká Al na konci filmu. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Časopis „Time“ zařadil snímek na první místo žebříčku deseti nejhorších filmů roku 2011. (Terva)
  • Filmoví kritici z produkční společnosti Red Letter Media Mike Stoklasa a Jay Baumann neváhali označit film za podvod, který měl pomocí přehnaně nafouknutého rozpočtu a množství reklam zajistit finanční zisk Adamu Sandlerovi a jeho přátelům. (Brousitch)
  • Allen Covert spolupracoval a Adamem Sandlerem již na filmu Rivalové (1996). (Maruškaa)

Reklama

Reklama