Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

Riddick77 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to "do prdele" bylo? Adam Sandler mi nevadí a občas se mu dle mého v komediálním žánru zadaří (Velký táta, Machři, Trestná lavice), ale tohle překonalo všechny meze. Tak nevkusné, nechutné a hloupé pokusy o humor jsem dlouho neviděl. To, že se nechal ukecat Al Pacino je sice vrchol, zvlášť když jsem si nedávno připomněl legendární "The Heat", ale bohužel je nutno přiznat, že do tohoto filmu je škoda i neherečky Katie Holmes. Je to hloupé, zoufale nevtipné, často nechutné a předvídatelné. 0/10! ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na celém filmu jsou úvodní titulky a závěrečné titulky. To mezi tím vyplňuje jakýsi rádoby vtipný příběh o dvojčatech, která jsou v podání Sandlera trapnou snahou o humor, škoda. Za celou dobu jsem se pousmála snad jednou, škoda. Pan Al Pacino ve své vlastní roli je mazaný, nicméně to mohlo být mnohem mnohem lepší, škoda. Cameo Johnnyho Deppa dobrý, škoda ho do takového snímku. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Pomalu jsem si zvykal na Sandlerův humor. Nejvíce jsem ho ocenil ve snímku 50X a stále poprvé, ale tady mi to nějak nesedlo. Dokonce jsem se nechal překecat a zašel na tento snímek do kina což možná ovlivní tento komentář. Zůstat totiž doma a počkat na videopůjčovny, se mi po opuštění kina, zdálo přinejmenším "levnější". Bohužel, levný je i humor v tomto příběhu. Dvojrole je skoro vynucená, dialog příšernej a děj, no raději moc nerozebírat. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já mám prdící fórky hodně rád, ale pokud jsou prakticky tím jediným, čemu se u filmu zasměju, asi to nebude moc dobrá komedie. Dobře, bavil mě ještě hláškující Mexikánec. Patrně asi nejslabší sandlerovka, s níž jsem měl dosud tu čest. Sandler se v ní nezapře, ale jako by jel se zataženou ruční brzdou. ()

Lucasion odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které jsou dobré. Jsou filmy, které jsou skvělé. A pak jsou i filmy, které jsou špatné. A jak jsem nedávno zjistil. Jsou i filmy, které bych raději skutečně neviděl. Zatímco u podobně laděného Juniora (1994) jsem se skutečně příjemně bavil. Tak tady jsem trpěl celých devadesát minut. Pokus Adama Sandlera o dvojroli, přičemž jedna z nich je žena, je absolutně strašný. Film jako komedie není vůbec vtipný a místy snad musí parodovat i sám sebe. Kdybych se u filmu nesmál (jako že nesmál), tak alespoň nápad, zpracování by mi mohlo být bližší. Bohužel ne. Naopak jsem se docela styděl i jako divák, že na tohle musím koukat. Často je Jack a Jill i trapný. Takže bohužel ne, ale tenhle film nemohu skutečně doporučit zhola nikomu. A to ani kvůli Johnnymu, který je ve filmu a nehraje Sparrowa. (10 %) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu se objevuje tvrzení, že Jack (Adam Sandler) a Jill (Adam Sandler) jsou identická dvojčata. Pojem identická dvojčata je však vnímán pouze v případě jednovaječných dvojčat stejného pohlaví. (Maruškaa)
  • Filmoví kritici z produkční společnosti Red Letter Media Mike Stoklasa a Jay Baumann neváhali označit film za podvod, který měl pomocí přehnaně nafouknutého rozpočtu a množství reklam zajistit finanční zisk Adamu Sandlerovi a jeho přátelům. (Brousitch)

Reklama

Reklama