Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (439)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsem zatvrzelý obránce Adama Sandlera a jeho filmy se mi líbí. V poslední době mě zaujali "Machři", ale i "Zkus mě rozesmát". Snad to bylo i tím, že se trochu mírnil. Jenže díky Jill se mohl vrátit ve své póze, která je pro někoho otravná. A v tomhle případě byla. Sandler jako Jack ujde. Drží si standard, je i vtipný. Sandler jako Jill je nesnesitelný. Má děsný hlas, který je skutečně protivný, navíc je sama postava hodna nenávisti. Sandler se asi rozhodl udělat to, co Eddie Murphy: Zničit si kariéru na filmech, kde bude hrát všechny role. doufám, že se vzpamatuje, protože mu pořád věřím, ale dalším podobným filmem si akorát zabije slibnou kariéru, která už je pro mnohé stejně mrtvá. Mimochodem, všimli jste si, že ve filmu hrála Katie Holmes? Já skoro ne. Al Pacino je pan herec a je hezké, že si ze sebe umí udělat srandu. Ale stačil by k tomu finální scéna. Potěšila přítomnost Johnnyho Deppa. Když se objevil na plátně, hodnocení filmu se hned zvedlo o 50 %. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/03/diar-milovnika-filmu-c-0001-cista-duse.html ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Za posledních pár let jsme se bohužel moc dobrých komedií nedočkali. Navíc u dvojice Dugan a Sandler nikdy nevíte, jednou nahoře, potom dole. Je škoda, že tentokrát to tak úplně nevyšlo. Sandler sice zvládl obě role skvěle, ale scénář mohl být promakanější. Humor se naštěstí strále drží v poměrně inteligentní rovině a neshazuje se k laciným fórkům. Kromě pár kvalitních záchvatů smíchu jsem se nejvíce pobavila u reálných nahrávek na záčátku a na konci. 3*. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Se Sandlerem člověk nikdy neví. Vždy když už si říkám, že jeho "poslední filmy docela ujdou", objeví se nějaká uber-trapnost plná fekálního či jinak odpodivého humoru. Ano - seznamte se - Jacku tohle je Jill, Jill tohle je Jack. Sandler se mužskou a ženskou dvou-rolí vydal cestou největších (s)hitů Eddieho Murphyho (Seznamte se, tohle je Norbit) a natočil tak naprostý blábol ve kterém vám Adam začne lést krkem po deseti minutách. Jestli uslyším upištěný hlas Jill ještě jednou, začnu vraždit koťátka! Špatné vážně špatné. A k pláči je i to, že je tady Al Pacino, a to ne jen formou nějakého malého camea. You'd think it, but oddly enough, I don't. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Osvedčená komediálna dvojica Denis Dugan a Adam Sandler si privzali na pomoc do trojice. . . Adama Sandlera a urobili po dlhej dobe bláznivú komédiu na tému dvojičky: rovnaké a predsa také odlišné. Dopadlo to podľa mňa trochu lepšie ako Dvojičky s Arniem a DeVittom, no najlepšie na filme, ktorý ponúkol presne to, na čo si človek pri dvojici Dugan-Sandler už musel zvyknúť, boli práve reálne kamerové nahrávky skutočných dvojičiek v úvode a závere, cameo Deppa a zanietenie AlPacina, ktorý sa podvolil celkom solídnemu zhovadeniu. Zo všetkých typov fórov boli mna najvyhovujúcejšie tie, ktoré mali základ v mimopríbehovom (nazvime to "internom") fakte, že Sandler hrá obe postavy (Pacino: "Keď sa na ňu pozriem, vidíme sám seba!" Sandler: "Aj ja.") Do kina na tento šialený priemer odporúčam chodiť: fanúšikom Al Pacina a ľuďom, ktorí majú záľubu v travestii. O, a skoro som zabudol na asi najlepšiu postavu (a najlepší nápad): indický adoptívny syn, ktorý si na seba všetko lepí. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Větší debilitu si snad herec, tak režisér ani nemohou přát natočit. Je to pitomé, zoufalé a nezáživné! A já nejsem pitomý, zoufalý a nemám potřebu vyhledávat takovéhle trapnosti. Z toho důvodu jsem na to hodně rychle zapoměl a lituji sám sebe, že jsem se na tohle kdy podíval! Proklatě, Adame Sandlere, proklatě! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Allen Covert spolupracoval a Adamem Sandlerem již na filmu Rivalové (1996). (Maruškaa)
  • Časopis „Time“ zařadil snímek na první místo žebříčku deseti nejhorších filmů roku 2011. (Terva)
  • Adam Sandler zlomil rekord Eddiho Murphyho v počtu nominací v jednom ročníku Zlatých malin. Díky filmům Jack a Jill, Bucky Larson: Zrozen být hvězdou (2011) a Zkus mě rozesmát (2011) byl jako herec, scenárista či producent postupně nominován hned na jedenáct sošek. nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herSamotný film byl pak nominován v kategoriích nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herec ve vedlejší roli (Al Pacino), nejhorší herec ve vedlejší roli (Nick Swardson), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Katie Holmes), nejhorší herečka ve vedlejší roli (David Spade), nejhorší herecký tým, nejhorší režie (Dennis Dugan), nejhorší prequel, remake, spin-off nebo sequel, nejhorší filmový pár (A. Sandler a K. Holmes), nejhorší filmový pár (A. Pacinem a A. Sandlerem) a nejhorší scénář. Film současně získal také rekordních deset Zlatých malin z jedenácti nominací. Anticenu Zlatá malina dostal i oscarový herec Al Pacino, který hrál ve vedlejší roli sám sebe. (Dlee)

Reklama

Reklama