Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 121)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tom nehrála Jennifer Aniston ani by mě nenapadlo jít na komedii se Sandlerem do kina. Ale velice mě to překvapilo, bylo to vtipné, rychle to utíkalo a ústřední dvojci to spolu poměrně slušelo. Některé ty nechutnější vtípky bych vypustila a neměla bych v podstatě co vytknout. Prostě dobrá romantická komedie na odpočinek. Jen ta Nicole Kidman vypadala něják divně. 4* ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Sandler je nehoráznej pán. Když se zrovna nudí, sbalí si dvě košile, pár kamarádů, dvě protivný děcka a jednu z nejžhavějších čtyřicátnic na světe a odjede na pár týdnů na Havaj, kde to všechno poslušně natáčí jeden z nejméně nadaných komediálních režisérů. A co víc, neskutečně mu to vydělá. Abych nezněl sarkasticky, tak ano, je to film o něčem, co velice připomíná lejno, ale ano, bavil jsem se u toho a s herci mi bylo v tom úžasném prostředí tak dobře, jak jsem to dlouho nezažil u žádného jiného podobně laděného snímku (naposledy myslím, kdo by to byl řekl, u 50 krát a stále poprvé). Bohužel to ale pořád má kupu vyloženě otravných míst a příběh skoro neexistuje, takže nezbývá než se na to jednou v dobré náladěpodívat a dále se tomu obloukem vyhýbat. Celkově ale docela fajn... ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Sandler quality šla postupně dolu i kvůli éře Netflixu. Jeho komedie měly vždy specifický styl humoru, který ocení hlavně zastydlí puberťáci. Zkus mě rozesmát patří k jeho nejzdařilejším kouskům. Romantická linka je slabší, ale naštěstí je většinu času upozaděná. Aniston v bikinách snad zastavila čas a její konfrontace se skoro o dvacet mladší kolegyní je úctyhodná. Sandler získává plusové body i za obsazení Kidman jen do vedlejší role, kde hraje totální krávu. Vzhledem k roku výroby navíc není tabu strefování se do starých, tlustých i ošklivých lidí. O buzerantech ani nemluvím. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád filmy, kdy hlavní náplní je pavučina lží s níž postupně vzniká naprostý chaos a nepravdy se na sebe lepí, až se v tom nakonec ztrácí i samotní herci. Zde tedy v parádním provedení rodinné komedie, kdy hlavní hvězdou byla bezkonkurenční Jennifer Aniston, což však pro mě nebylo žádným překvapením. O to se postaral Adam Sandler ve formě svého hereckého výkonu. Netajím se, že herce příliš nemusím a ve většině filmů mi příjde spíše nesympatický a často i zoufale trapný. To však neplatí pro toto dílo a já si jeho roli v příběhu skutečně užíval a dokonce mu i fandil. Musím si však opět rýpnout. Je mi jasné, že to není chyba nikoho na čsfd, ale který polointeligent překládá názvy filmů? Setkávám se s tím neustále a nejpatrnější je to v případě hororů, ale nejenže Zkus mě rozesmát není trefný a dobře zapamatovatelný název, ale hlavně neodpovídá obsahu filmu a ani přesnému překladu! :D 77% ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Dostatočne veľa vtipných miest robí z tejto nezmyselnosti zábavnú Sandlerovskú záležitosť. Celkovo dobre som sa pobavil, len škoda, že dejová stránka je až taká šialene primitívna. Samotné situácie a gagy však stoja za to a kompenzujú tak "príbehovú" stránku celej tejto divočiny. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Film měl premiéru 11. 2. 2011, v den narozenin představitelky hlavní ženské role Jennifer Aniston (Katherine). (Foox)

Reklama

Reklama