Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 2
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (1 007)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak neskutecna uchylarna, ze si nevzpominam na vic uchylnou komedii z posledni doby. Ne ze by to bylo tak treskute vtipny, to rozhodne ne, ale napad na hledani tajnyho filmu prolozenej jednotlivejma scenkama je fakt skvelej, takze to celkove drzi pohromade, ale je tu zaroven prostor pro spoustu spolu nesouvisejicich veci a diky tomu se sem narvalo vic hvezd, nez ktery uvidite v oskarovym filmu. Tvurci se s tim fakt neserou a nic neni tabu, takze vam misty opravdu nezbude nez cumet s otevrenou pusou. Ne vzdy se to samozrejme povede, nektery scenky jsou zbytecne natahovany a sem tam to tak nejak vyzni do prazdna, ale ja se skvele bavil. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Niektorým príbehom sa nedá uprieť originalita, so zábavnosťou to už je horšie, čo sa ale od kolektívu okolo Farrelly bros. dá čakať. Nechutnosti mi až tak nevadili, až na melóny Halle Berry a bobek na Annu Faris. Niektoré príbehy boli celkom fajn (Happy Birthday, Truth or Dare), niektoré úplne o oničom (Super Hero Speed Dating, Veronica). ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vyměšovací antologie pro nenáročné publikum aneb tam, kde konči obzor u koulí a kadění, najdete vyčerpaného filmařského kripla Farrellyho - vsadím se, že to byl on, kdo s osmatřicítkou v ruce a ručním granátem za pasem „přemlouval“ hollywoodské celebrity a ony si teď s odstupem času říkají, že se na to měly vysrat (vzhledem k tenké hnědé linii, co se táhne Movie 43, jsem příznačnější sloveso nenašel). Půl hvězdy za kouče T.Howarda, který pochopil, o čem je basketbal a druhá půlka pro Wolverinovy vejce, že se před kamerou moc neleskly.. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nebyl to jeden ucelený film, který jsem očekával, ale bylo tu hned několik různých příběhů a díky tomu se tu mohlo objevit tolik velkých hvězd a i hodně mých nej. Některé části byly fakt parádní. Dost mě pobavily. Samozřejmě že tu byly i slabší chvíle, ale zasmál jsem se několikrát, takže to nebylo tak špatný. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Keď neviete na čo pozerať, tak idete na google (čsfd). Hľadáte a sem tam si pozriete nejaký trailer. Do toho sa Vám vždy samozrejme naj*be otravná reklama. A presne o tomto je Movie 43. Klikanie na ukážky filmov s minimálnou nádejou na úspech. Čo sa týka mňa, pozrel by som si film Úchylná výchova a kúpil vymazlený iPod. Moju romantickú dušu potešila love story, kde si pár vydiskutoval, že na milovanú osobu sa nesere, ale kadí. Plus konečne viem, ako sa chovať počas menštruácie. Zo začiatku som sa dobre bavil, ale potom prišla chuť zrýchliť preklikávanie. Takýchto pokusov je na youtube ako kur*v v Amsterdame. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • George Clooney odmítl hrát sebe samého v části, která by byla o tom, jak se mu nedaří sbalit holku. (Cheeker)

Reklama

Reklama