Reklama

Reklama

REC 3: Počátek

  • Španělsko [REC]³: Génesis (více)
Trailer 1

Třetí díl slavné španělské hororové série REC. Na svatbu Kolda a Clary dorazí několik jejich příbuzných a přátel, mezi nimiž je jeden, kterého pokousal pes. Ten o pár chvil později začne napadat další hosty, čímž se virus začne nekontrolovaně šířit. To změní nádhernou svatební chvíli Kolda a Clary v noční můru plnou mrtvých... (TV Horor Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (476)

tron 

všechny recenze uživatele

Žiadny prequel, ale skôr resp. film odohrávajúci sa paralelne s jednotkou a dvojkou (v televízore dávajú správy o "istom činžiaku"). Hoci je film mierne odľahčený, určite nejde o žiadnu komédiu. Hoci treba dodať, že atmosféra už zďaleka nie je tak temne kvalitná, ako v prvých dvoch dieloch. Hlavná hrdinka fajn, ale na môj vkus príliš nezaujímavá hlavná zápletka. Útok nakazených na svadbe? Skutočne? No... nič moc. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

To byla ale taškařice, tahleta svajba! Takže postupně - několik velice dobrých scén, spousta mizerných scén, párkrát se mi i protočily panenky. Jako zombie horor to možná sahalo po průměru. Ale teď - může mi někdo vysvětlit, z jakého důvodu se to jmenovalo REC? Doprdele dyť už to nebylo ani FF. Kdyby se to jmenovalo "Wedding of the dead", tak bych nad tím mávl rukou, ale toto.....ještěže to mělo jen 80 minut, netrpěl jsem dlouho. Tfuj! ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Příběh vůbec nenavazuje na 2.díl. Po dvaceti minutách filmu plného zdlouhavých dialogů se konečně dočkáme nějaké té zombie. Od této doby mě to docela chytlo, ALE pak přišel velký zlom a to, že po nějaké půl hodině se přestalo točit pomocí Found Footage, což je u filmu s názvem REC hodně velký problém. Potom také to, že zmutovaní lidé chodili jako hlemýždi, vzpomeňme si na REC či REC 2, tam když se objevila nějaká potvůrka tak během mikrosekundy okusovala člověku krk a nebo byla přilepená na kameře. Pro mne určitě hodně velké zklamání. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to jmenovalo třeba "Wedding of the Dead" a nemělo to nic společnýho s REC, tak by to tady mělo minimálně 60%. Ale nedivím se, že hodnocení je takový jaký je, protože se to prostě s předchozími díly srovnává a srovnávat bude. Tohle pokračování je prostě úplně jiný kafe, neříkám že to je nějak o moc horší (než dvojka), ale je to prostě o dost jiný. A to se lidem nelíbí. Když to ovšem srovnám s ostatními (zombie) horory a nebudu brát tolik v potaz předchozí díly, tak já osobně jsem s tímto filmem vcelku spokojený. Vítám částečný odklon od kameramana jako účastníka děje, protože kdyby to pokračovalo stejně jako úvodních 20 minut, tak bych to asi ani nedokoukal. (To se každýmu kameramanovi, i když je to amatér, tak klepe ruka?) Když opomenu některý fakt až komediální prvky (zbrojnoši) a některý trapácký situace, tak to byl slušnej horůrek s několika velmi povedenýma pasážema a se značným množstvím rozsekaných těl. 60% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Len ťažko horko možno túto časť porovnávať s dvomi predchádzajúcimi. Prvé dve nastavili latku príliš vysoko. Táto sa uberá úplne iným smerom. Nemožno však povedať, že by bola sklamaním aj keď do deju svojich dvoch predchodcov "zapadá" ako pohár Coca Coly k ruskej čajovej súprave Samovar. ALE .. (na záver) Veľa ľudí kritizuje humor, ktorý sa tu sem tam objaví. Ten však mne až tak nevadil, čo sa nedá povedať o tých omšových "kecoch" cez mikrofón, ktoré dávali všetkých zombiekov do stavu "tichého" režimu vášho kradnutého laptopu. Nebyť tejto pre mňa vyrážky na zadku, mohlo byť o jednu hviezdu viac. O "prekliatí" názvu tohoto hororu skvele vysvetlil "ricci.s" Ešte by som sa rád vyjadril k náväznosti na predchádzajúce dve časti. Ste si všetci úplne istý, že ozaj ničím nenadväzuje? Ten kto má túto "momentálne" trilógiu skutočne dobre napozeranú mi dá "možno" za pravdu. Spomeňme si teda ako začala jednotka. Za všetko mohol pes. Nebola náhodou jedna z osôb, ktoré boli na svadbe ako hosť v kontakte s týmto psom? Tá osoba to v úvode filmu povie a určite si spomeniete, že má pohryznutú ruku. V Rec 2 sa dej odobral úplne iným smerom. Nemohla zato len nákaza psa nezmámim vírusom, ale aj samotný diabol. V trojke je jasne dané najavo, že ani tak nejde o "zombiekov" ale o armádu satana vyobrazenú v "ich" podobe. Preto bolo úplne zbytočné ručičku mladej neveste sekať. Jednak jej to na kráse nepridalo, a čo bolo o dosť horšie, neprenášal sa len vírus v krvi, ale aj "časť" duše samotného satana. Ako voľné pokračovanie tejto série, vytvorenej v subžánry zombie pre "zábavu", si Rec: Genesis, nadpriemerné hodnotenie, najmä vďaka množstvu výborných gore scén a pekne spracovaných masiek zaslúži - 70%. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (8)

  • Ačkoli to název naznačuje, nejedná se o prequel, neboť děj se odehrává ve stejné době či dokonce později než první a druhý díl. Lze to poznat ve scéně, kdy se Koldo (Diego Martín) nachází v řídící místnosti a v televizi za ním jsou ve zprávách zobrazovány právě události prvních dvou dílů. (Teabag)
  • V celosvětových kinech film utržil 11 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama