Reklama

Reklama

Alien vs. Predator: Redemption

(amatérský film)
  • USA AVP Redemption
Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
2010, 22 min

Obsahy(1)

Tento krátký amatérský film vznikl pod vedením Alexe A. Popova. Vzniknout měl prý za dva roky s rozpočtem 500 $.
Z predátora, kterého převážejí lidé na lodi, se vyklube zmutovaný vetřelec a pomalu likviduje posádku. Na scénu přichází vyslaný predátorský bojovník. Ten se dostává na loď, aby zlikvidoval všechnu havěť. (beran-ek)

Recenze (91)

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Parádní fan dílko z universia Aliens vs Predator. Alex Popov ukázal že když se chce tak všechno jde. Za pouhých 500 dolarů se mu podařilo natočit parádní řežbu mezi mýma dvěma nejoblíbenějšíma vrahy. Pravda triky nejsou bůhvíjaké ale i tak se my to líbilo a říkám že kdyby to bylo delší a šlo by to do kina tak bych na to šel. 83% PS: Pátou hvězdu dávám za to že i s tak malým rozpočtem se mu to podařilo natočit na takové úrovni. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

A pak, že se nedá natočit zajímavý AvP. Tenhle 22 minutovej příběh je epičtější než oba AvP dohromady. Škoda jen, že graficky to není na úrovni ani animáků ani hraného filmu. Naopak audio je jasných 5 z 5. Atmosféru a napětí to rozhodně má. Chci další tři hodiny něčeho podobného v HD ! Kvalitní pocta oběma monstrům, která potěší každého fanouška. ()

Reklama

Innuendo1987 

všechny recenze uživatele

Přes v některých momentech pokulhávající trikovou stránku, což se u takovéhoto projektu ale moc divit nemůžeme, jde o velice zdařilou věc, která hravě strčí do kapsy oba AvP. Ve výsledku vynikající záležitost. Nimrod Antal (Predátoři - Trapátoři) by se měl na Redemption podívat, aby věděl jak má takový film vypadat a ne slepě kopírovat zavedený vzorec, který žádný úspěch stejně nezaručí. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Jako pohled na počítačovou hru s atmosférou vcelku dokonalé, ale ten fešák s dredy je ve filmu jako v hlavní roli velice často a veškeré tabu a tajemno kolem predátorů je tím pádem pryč. Kouzlo neznámého a nebezpečného už nefunguje. Jako celovečerní film by to byla už jen parodie a výsměch původních pokračováních. Hodnotím pouze toto dílo jako celek. 70% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Náhodou to zabavilo. Amatérský film plný celkem dobrých nápadů. Vše je hezky spracované a animace velmi slušná. Potěší i zkopírovaná hudba z filmů. Nic velkého to teda není, ale myslím si, že toto dokáže potěšit každého fanouška těchto filmů, pokud je teda v dobré náladě. Za me je to teda Rozhodně nadprůměr. 65% = *** ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Cameo mariňáka si zahrál samotný režisér A. Popov. (Epistemolog)
  • Celkový rozpočet filmu byl pouhých 500 amerických dolarů. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama