Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

majec4 odpad!

všechny recenze uživatele

Od prvych minut som vedel ako budem tuto snimku hodnotit. Ludom, ktori stoja za tymto fimom by som uz natocit vela nedovolil. Prvych 20 minut si ludia kyvaju. Tak otravne a odflaknute mavanie na rozlucenie som vo filme este nevidel :). Efekty? V roku 2010 sa odvazit natocit film s takymito efaktami, ufff, to chce odvahu. Podla mojho nazoru nie je potrebne ziadne dalsie hodnotenie. Film by som ale urcite odporucil pozriet, pretoze zistite ako hlboko sa da klesnut pri filmarcine. Toto je uplne dno. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

A když byla ústřední dvojice schovaná ve skříni a až po uši ve vodě a chlapec vyklepaný zimou dal dívce radu: "A pozor na ledovou vodu.", né, to už jsem fakt nevydržela a musela jsem si jít utřít kapičku :D Když to berete s řádnou rezervou, některé hlášky i samotné situace fakt pobaví (já na ten kabel sice dosáhnu, ale nechám ho ve vodě, ať to nemáš jednodušší). ()

Reklama

lardko 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si že chtěli trochu pozměnit normální film Titanic , a nebo k němu něco přidat , ale tohle fakt ne. Podle mě strašná blbost. Ani se nedivím že tady je hodnocení pod 10%. Proč tohle vůbec točili ??? O sto let po katastrofě vypluje kopie Titanicu. Nehorázná blbost !!! A přitom film Titanic je tak nádherný a skvělý , a plný emocí , na rozdíl od téhle blbosti. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

To bylo tak hloupé, že se to ani nedá komentovat. Typická americká ptákovina. Jen se divím, že Shane Van Dyka hanba nefackuje. Utrácet peníze za film, ve kterém nejen neřekl nic nového, ale sešrotoval dohromady obsahy filmů ze všech TITANIKŮ dosud nafilmovaných, a k tomu "jako chuťovku" přidal výcuc z DOBRODRUŽSTVÍ POSEIDONU,. To je absolutní drzost nebo podcenění inteligence diváka. Ty 2* dávám za počítačové animace. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Má to všetko, čo takýto ´´blockbuster´´ mať má. Trápny scenár plný debilných dialógov, pornoherecké výkony ( akurát len taký Bruce Davison sa snaží ), neuveriteľne nedokonalé a amatérske CGI efekty a réžiu, ktorej je jedno čo a ako sa vôbec deje. Proste klasický Asylum. 1 star za nápad a moje pobavenie. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)

Reklama

Reklama