Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Romantickým filmům vůbec neholduji. Občas se teda nějaký najde, ale obavám se, že tenhle zrovna mezi ně nepatří. Abych se smál tomu, jak si dva řeknou podmínky nezávazného sexu, jestli lízat doleva nebo doprava....a když se udělám tak si kýchnu.... No tohle ne:) přijde mi to dost trapné. Ona nesympatická, nic krásného na ní nevidím. On je taky idiot. Nemám ho rád. Herec z nej nikdy nebude a jestli bude hrát něco, tak jedině takovéhle blbosti, kde ze sebe bude dělat idola dívčích srdcí. Je prostě sladkej celej, Justýn. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jasne že to tu už bolo, ale je to natočené štýlom, pri ktorom sa skrátka nedá nudiť. Herecké obsadenie je lepšie ako Reitmanov Kutcher s Natálkou a dokonca to mi to príde aj trošku dospelejšie. Skrátka prirodzenejšie. Fajnové dialógy, ktoré majú šťavu, sú dynamické, zábavné, trefné a nenudia. Rovnako ako hlavný herci, ktorý to zahrali perfektne. Na Milu Kunis sa kuká nádherne, však je aj na čo a sympaťák Timberlake je rozhodne veselší a vtipnejší ako Kutcher v No Strings Attached. Skratka zase mix, ktorý tu už bol, ale zase podaný inak a tento krát príjemne na vysokej úrovni. 89% - 4* ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Něco málo ze života tam je, šikovným scénáristou je to navíc načechráno do velmi efektní dialogové smršti. Bohužel film v závěru dojede přesně na to, z čeho si předtím víc jak dvě třetiny stopáže dělal srandu, tedy na obehraná klišé všech romantických filmů široko daleko… ale díky skvělým hercům mi to připomnělo, že i chlapi mají jemnou citlivou duši, která se občas nechá dojmout. :) [Blbý je, že jediným výraznějším dojmem den po zkouknutí je maximálně luxusní postavička Mily Kunis.] ()

castor 

všechny recenze uživatele

První desítky minut jsem si myslel, že Michael Bay změnil žánr. Tak rychlý sled scén a situací je na romantickou komedii docela nezvyk. Po nemastném neslaném Hlavně nezávazně nicméně přichází letos už druhý přírůstek do hodně hubené rodiny podobně laděných jednohubek (pomůžeme si bez citů pod peřinou). A má jeden velký trumf. Justin Timberlake a Mila Kunis si totiž sedli jak prdel na hrnec. Jejich chemie je parádní, taková tu zase dlouho v daném žánru nebyla. Působí nesmírně svěže, přirozeně. Konverzační romantika má neuvěřitelné tempo, Kunis nadprůměrnou vyřídilku, Newyorčanka za hošana z LA dokončuje věty a naopak, pošťuchují se popkulturními odkazy, zesměšňují romantická klišé.. A ještě u toho vypadají dobře!! Konec už je bohužel klopýtavý, přesto za 4*.. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

spamätajme sa, ľudia! tento film je jedna veľká, jalová reklama na rýchly životný štýl, na new york, na reklamu, na to, že je v pohode byť z rozvrátenej rodiny, je to jeden veľký bezduchý kolotoč pekných tvárí a telíčok, ktorý si sám (prepáčte mi za výraz) serie do huby, keď si robí srandu s lacnej romantiky a klišé okolo vzťahov a filmov na podobnú tému, len aby sa stal ukážkovým príkladom jedného z nich; predvídateľné, očakávateľné, málo vtipné, nasilu "pohodové" a dojemné, s jediným kladom v postave (alebo skôr hereckom prevedení) woodyho a jenny a tiež treba uznať, že mila je riadny kunis! inak strata času, radšej si nájdite svojho vlastného kamoša s výhodou a tu hodinu a trištvrte presexujte; ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

Reklama

Reklama