Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Filmy s Jennifer Aniston mám rád a vyhľadávam ich a ak by tu nebola, po filme nikdy nesiahnem. To vraví za všetko. Označenie komédia sedí, len občas je problém nájsť si scénu, pri ktorej sa úprimne zasmejete..napríklad úplne obyčajná nehoda auta v jazere..it happens. Na viac než jedno pozretie určite nie, hoci Alan Alda sa snaží zo všetkých síl a ide mu to. ()

Riddick77 odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Ono je to v modrých číslech?? Jedna z největších trapností, co jsem měl tu možnost vidět. Absolutně stupidní humor, nulový příběh, podivné charaktery a děsivé herecké výkony. Tohle snad ani horší být nemohlo. Chtěl jsem vidět fajn komedii s Jennifer Aniston a dostal jsem nefungující a nechutný guláš, kde se mám smát slovu "šukat" v tisíci podobách!?!? Politicky nekorektní eRkovou komedii, která se ironicky snaží poukázat na sobeckost a nedokonalost dvou protichůdných socio-ekonomických formací, si představuji jinak (ano, nakonec se k jisté pointě o zkaženosti každé ideologie dostaneme). Ne, ne, ne, z tohoto mi bylo na zvracení a těch přibližně 90 minut života za to fakt nestojí. 0/10! ()

Reklama

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak špatné a kromě neuvěřitelně trapného Ruuda před zrcadlem,celkem hlína.A určitě ne proto,že bych byl hippiesák,ale právě proto,že si to z těch špinavých houmlesáckých smradlavců,dělá prdel.Ale nejlepší heft je stejně tady ''Jak se tam podařilo dostat Jennifer Aniston?''.No to asi proto děti,že ona v jiných filmech vůbec nehraje!!!Pičóóó...fakt už! ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Hodně pohodová komedie o hipících, lásce, nahotě, penězích a soukromí. Jennifer Aniston role sedla jako vždy, každý film ve kterém je, je vynikající. Dokonce mě překvapil i Paul Rudd i když mi není příliš sympatický, tak jsem si ho v tomto snímku celkem oblíbila. Celá atmosféra je skvělá. Všichni herci jsou dokonalí a vtipní. Nakonec vše dopadlo, tak jak mělo a já rozhodně nelituji zhlédnutí tohoto filmu, jelikož jsem se opravdu bavila - téměř po celou dobu. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek svým způsobem ukazuje, jak se také dá řešit bytová problematika v nezaměstnanosti. A je to jízda. Jízda připomínající svobodu a lásku dávných dob hippies. Úsměvný snímek komediálního ražení, který je v jádru věci hodně těžký k řádnějšímu uchopení v daném humoru. No jo, americký styl zábavy je nám v Česku někdy prostě hodně vzdálený. Hippie komunita je směskou podivností v nejrůznějších charakterech, u kterých by se snad každý normální člověk zbláznil. A právě v tom je jádro věci zábavy. Nahý chlap vždy a všude? No a co, je to nudista. Žena posedlá tak životem, že označuje za vraždu i plácnutí mouchy? Jo, normálka. Co kdyby ta moucha měl někde mladý. Že nikde nejsou dveře a klidně se každý pomiluje s každým, jak se komu zamane? Ve zcela svobodném životě zcela běžný stav. Atd. Atd. O nějakém vegetariánství se už ani nemá cenu zmiňovat. Těžko říct, proč je u něčeho takového vůbec použita romantická šablona. Snad pro větší oživení, aby se v rámci děje skutečně něco výraznějšího dělo. Každopádně se poukazuje na dva životní styly ve své rovnováze  mezi civilizovaným životem plné honby za kariérou a bohatstvím a mezi bezstarostným životem v přírodě bez lecjakého stresu a zoufání. Samozřejmě se nezapomnělo na tradiční genderové souboje a už tu máme i použitý rasový kodex, což znamená, že tu máme pár složený z černocha a bělošky, samozřejmě spolu čekající dítě. Snímek je poklidnou etudou nesnažící se o zlomyslný cynismus, ale naopak se snahou uvolněně pobavit. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)
  • Pro Jennifer Aniston a Paula Rudda se nejedná o první spolupráci. Společně si zahráli již v seriálu Přátelé (od r. 1994) a filmu Objekt mé touhy (1998), kde mimo jiné jednu z vedlejších postav ztvárnil i Alan Alda, který se na tomto filmu také podílel. (Elbarto08)
  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)

Reklama

Reklama