Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh je filmovým přepisem deníků Colina Clarka, pracujícího jako třetí asistent režie na tvorbě filmu Princ a tanečnice, v hlavní roli s Marilyn Monroe. Colin Clark si svou na první pohled nevděčnou pozici v realizačním filmovém týmu vydobyl svou pílí a odhodláním. Postupně si získává sympatie i hlavní hvězdy a zároveň režiséra připravovaného snímku Sira Laurence Oliviera. Ten je zprvu velmi zklamaný zdánlivou neprofesionalitou herečky Marilyn Monroe, která si je i přes svou neskutečnou popularitou v práci nejistá a nespolehlivá. Tvůrčí proces je kvůli jejím pozdním příchodům a neschopnosti naučit se text již v počátku zpožděný. V tento moment zasahuje právě mladý Colin, který si velmi rychle získává její důvěru. Odkrývá její křehký charakter a také její psychické problémy pramenící z velké mediální popularity a nedostatku lásky v životě. Marilyn i přes svůj sňatek s Arthurem Millerem navazuje s Colinem důvěrný až intimní vztah. Záhy je Colin jediným člověkem, který dokáže Marilyn opravdu zvednout náladu a přimět ji tak i mimo jiné docházet včas na natáčení a docílit tak zdárného konce natáčení... (TV Prima)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Podle mě by bylo mnohem lepší kdyby děj probíhal kolem natáčení filmu Někdo to rád horké.Taky to byl její nejslavnější film a Marilyn během natáčení byla totálně neschopná a natáčení byl samej problém.Princ a tanečnice je docela neznámej film.

anik12

anik12 (hodnocení, recenze)

Neví někdo, kdy se tento film oficiálně chystá do českých kin? Nemohu se ho dočkat. :)

Botanick

Botanick (hodnocení, recenze)

Emmu mám rád, ale je docela "přehypovaná" (krásné to české slovíčko :-P ). Myslím, že nějaká pořádná vedlejší role je pro ni to pravý ořechový..., prostor bude mít v Perks of Being a Wallflower.

Anakinekcz

Anakinekcz (hodnocení, recenze)

Michelle mi příjde ideální na tuto roli, nějak mi tam sedí, ikdyž  jsem ji viděl jen v traileru. Jen bych si přál, aby zde měla více místa i Emma ....

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Trailer svádí k jízlivé poznámce, která by zahrnovala německou televizní romanci podle Rosamundy Pilcher (Curtis dosud ostatně režíroval výhradně pro televizi), ale dle prvních recenzí to zřejmě bude jenom průměrné, nijak výjimečné špatné, nijak výjimečné dobré drama.

Jerris008

Jerris008 (hodnocení, recenze)

Tuomas88: chápu a respektuju, jen mi výraz "držka" přišlo přehnané. Možná už to není nesympatie, ale averze. Ovšem vážně by mě zajímalo, koho bys tam viděl rád, čistě ze zvědavosti, neber to jako pruzení.
S Tvým názorem ohledně Cusacka coby Poa souhlasím, taky se mi do role nehodí, ale rozhodně tomu dávám šanci, že mě překvapí.
A vyhaslé hvězdy - ono koukat na ty samé ksichty také není ončo a pro roli jako je Monroe nebo Poe bych taktéž nesázela na zcela nové tváře... ale je jasné - člověk se nikdy nezavděčí všem.

Tuomas88

Tuomas88 (hodnocení, recenze)

Jerris008: williams mě nikdy nepřesvědčila svým hraním ani svou krásou či charismatem. pro mě naprosto tuctová ženská bez ničeho navíc (možná nějakého tuku v obličeji). je to jako dát cusacka do role poa. radši nějakého noname talentovaného herce, než tam za každou cenu cpát vyhaslé hvězdy nebo herce, kteří na to nikdy neměli.

Willy Wonka

Willy Wonka (hodnocení, recenze)

Tuomas88: Podle mě tam ta podoba je a je velká. Nechápu, co se ti nezdá. Williams se na tuhle roli hodí...

Jerris008

Jerris008 (hodnocení, recenze)

Tuomas88: Držka? Celkem mě ani nezajímá ten tvůj ksicht jako to, koho by sis v této roli asi tak představoval? I když Michelle není nijak zvlášť moje oblíbenkyně, tak si myslím, že jí to tady celkem sluší a role jí sedí...

Tuomas88

Tuomas88 (hodnocení, recenze)

monroe bude hrát taková držka? škoda, jinak trailer vypadá fakt dobře

Lady Jane

Lady Jane (hodnocení, recenze)

Jsem zvedavá, ale musím uznat, že Michelle Williams vypadá opravdu jako Marlyn

brňan

brňan (hodnocení, recenze)

V tomto filmu se dále objeví Julia Ormond,Derek Jacobi,Dominic Cooper a Emma Watson.

StarsFan

StarsFan (hodnocení, recenze)

Michelle jako Marilyn Monroe, Ken jako Sir Laurence Olivier a do toho všeho ještě Judi Dench. Za týden se prý v Londýně začíná natáčet, tak doufám, že si dají záležet; tohle by mohlo být velmi zajímavé.

Související novinky

Jessica Chastain si zahraje Marilyn Monroe

Jessica Chastain si zahraje Marilyn Monroe

26.04.2014

Nejblonďatější sexbomba z padesátých let má momentálně víc pozornosti než řada jejích současných kolegyň. V Mém týdnu s Marilyn dostala tvář Michelle Williams (Prokletý ostrov, Blue Valentine),… (více)

Tom Hanks jako nenáviděný Walt Disney?

Tom Hanks jako nenáviděný Walt Disney?

11.04.2012

Po Mém týdnu s Marilyn a právě natáčeném Alfred Hitchcock and the Making of Psycho se vynořil další projekt, jehož děj se točí kolem vzniku slavného filmu. Tentokrát se dozvíme, jak vznikala… (více)

Scarlett Johansson ubodaná ve sprše?

Scarlett Johansson ubodaná ve sprše?

06.03.2012

Aneb „Můj týden s Janet Leigh“. Snad nám odpustíte drobný bulvární trik. Pokud nás ale čtete dostatečně dlouho, už jistě víte, že téma bude čistě filmové. Ano, Scarlett si zahraje legendární Janet… (více)

Reklama

Reklama