Reklama

Reklama

Třicetiletá Annie (Kristen Wiig) má za sebou těžké období, ale život se jí nečekaně obrátí naruby ve chvíli, kdy jí nejlepší kamarádka Lillian (Maya Rudolph) pověří přípravami na její svatbu. Starostí je s tím až nad hlavu, Annie se přesto s odhodláním ujímá skupiny nedočkavých družiček (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey a Ellie Kemper) a společně se vrhají do svatebních příprav, během kterých ale nic nevychází podle plánu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (545)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $32,5miliónaTržby USA $169,106,725Tržby Celosvetovo $289,245,834Tržby za predaj Blu-ray v USA $24,059,178Tržby za predaj DVD v USA $71,367,952║ Zas ide len o klasickú tláchačkovú šablónu, ktorá nemá čím prekvapiť, dokonca sa znižuje na ten najúchylnejší možný humor ale prekvapivo to tam všetko funguje tak že vás to nezhnusí ale zabaví, tendencia zábavnosti dosť slušná, herečky fajn, a príde to ako lepšia konkurencia pre Vo štvorici po opici(The Hangover). Tie 2nominácie na Oscara sú teda riadna haluz. /60%/ ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý průměr. Apatow pro mě býval zárukou kvality, ale teď by si měl sakra začít rozmýšlet, než se pod něco podepíše - i když chápu, tohle prostě, bohužel, vydělá na paničkách, které se u toho budou popadat za břicho a budou si dělat legraci ze svých nefunkčních manželství. Další z komedií, ve které kdyby chybělo cca půl hodiny, nemusela by se za sebe úplně stydět. Já už zkrátka doufal, že fekální humor je minulostí. Sečteno podtrženo: Wiig je ucházející, možná by bodlo rozvinout dříve (a dokončit) šaškaření s O'Dowdem, Byrne je sexy a správně bitchin' a zbytek party je jen nutné pozlátko. Jo, a nebýt postavy Melissy McCarthy, byl by to pořád průměr, ale zasloužený, takhle nechávám sice hvězdy 3, ale je to spíš 2,5* s tím, že vlastně už ani sám nevím, proč jsem nakonec nedal dvě. Proč? ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Dvě tomu dám, protože příběh není úplně špatný a je to místy i docela zajímavé, ale ten zbytek se mi opravdu nelíbil. Partu takhle nesympatických slepic jsem viděl naposledy asi v Sexu ve městě a celkový dojem z toho jejich "řádění" a vzájemné interakce se mi prostě vcelku protivil. Navíc nic proti fekálnímu humoru, ale vidět Melissu McCarty jak sere do umyvadla a vedle jedna blbka zvrací druhé na hlavu, to pro mě nebylo vtipné, ani povedené, ale spíš děsivé a lehce trapné, což od člověka, co se dobře bavil u Klubu Sráčů zní asi dost divně, ale co se dá dělat... ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Některé scény se dostaly až za hranici dobrého vkusu (blití a sraní a vůbec většina výstupů tlusťošky) a některé ztrapňovací scény hlavní hrdinky byly téměř nesnesitelné (souboj v proslovech), ale zbytek byl fajn. Takže ve výsledku klasicky povedená apatowovka. Jsem rád, že Kristen Wiig konečně zabodovala v hlavní roli a ne jen jako nějaká přicmrndávačka. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatné. U filmu se jistě pobaví především ženské publikum. Postavy jsou dobře a reálně napsané, věřím, že každá žena si tady najde postavu, ve které se uvidí. Ovšem s komediemi je to těžké, jelikož každému divákovi sedí úplně jiný humor. První hodinu filmu jsem se dost nudila a nemohla si k hlavní hrdince najít cestu, vlastně téměř k žádné postavě, taky se zde vyskytuje několik trapných scén (scéna se záchodem byla přímo nevkusná). Druhá polovina se už rozjela a bavila mě o dost více, i když závěr samozřejmě není žádné překvapení. Herecké obsazení povedené, ale nějak více sympatická mi nebyla ani jedna. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (21)

  • Když Annie (Kristen Wiig) čte pozvánku na oslavu, je na ní uvedeno, že se koná v sobotu. Při příjezdu na oslavu však sama řekne, že je pátek. (hansel97)
  • Vzhľadom na to, že niektoré herečky majú skúsenosti s improvizáciou, zopár scén vznikalo práve touto formou. (drake31)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama