Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To vám dokáže Marek Eben s herci a zpěváky zábavných pořadů uplynulých let. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

karlee 

všechny recenze uživatele

Nevím, kdo scénky vybírá, každopádně se mu moc nedaří. Některé scénky samozřejmě za plný počet, ovšem zde hodnotím celkový dojem a ten je notně vyčpělý. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Rozporuplná zábava - x krát viděná. Pátrání v archivu může být zajímavé i zábavné, ale sestříhání a namixování scének, které jsem zrovna viděl, mi přišlo už trošku vyčpělé a ne uležené, jak navnazoval Marek Eben... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

ČT má svůj archív jistě velmi bohatý a takovými zábavnými pořady to ráda dokazuje. Některé scénky a písničky určitě stojí za připomenutí a jsou povýšeny na nesmrtelné. Nemyslím si ale, že je tenhle pořad zrovna šťastným řešením. Nemám nic proti Marku Ebenovi jako moderátorovi . Je to velmi kultivovaný člověk, který si ze sebe umí udělat i srandu, ale v tomhle pořadu mi nějak neseděl. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Marek Eben uvádí sestřih scének a písniček ze starých dávných dob, kdy humor byl inteligentní a příjemně se poslouchal. Uvidíme třeba scénku Felixe Holzmana a Milana Nedělu o milenci paní Dáši, Miloše Kopeckého a Miroslava Horníčka jak definují co je muž bez ženy a s ženou nebo Vladimíra Menšíka, jak si kupuje u Stely Zázvorkové lístek na vlak. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Ty mluvené části jsou většinou opravdu zábavné, jen z těch spojovacích písní občas ta socialistická bída čiší trochu hodně (viz Helenka aj.). ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od ostatních tady nehodnotím kvalitu scének samotných, ale spíše, že nejde o pořad nijak průlomový, spíše naopak. Snaží se vydělat na sentimentu diváků, kteří chtějí hodně moc vidět dřívější legraci a dřívější hudbu. ()

kubasimo 

všechny recenze uživatele

jsem člověk, kterému většina vtipů vtipných nepřipadá, ale tyto staré scénky jsou prostě klasika a zasmát se musí snad každý ()

Reklama

Reklama