Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 2

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (117)

LencaN 

všechny recenze uživatele

No tak pár vad a nesmyslů by se tu rozhodně našlo, např. vzezření a oblečení slečny, která je údajně na ostrově 7 let, zákony fyziky asi často přestávají platit a časté protiřečení si...ale což. Písničky byly většinou slušně vybrané, mňoukali a pískali to hezky, Čiper(t)ky se u toho hezky kroutily v rozkošných šatečkách a z jednoho veverčáka se stal Casanova. Sice už chybí to prvotní překvapení - jéé, chlupáči!...ale stejně to bylo relativně fajn a razantně horší oproti jedničce nebo dvojce to nebylo. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Potřetí jsme si společně s Jasonem Lee mohli zplna hrdla zakřičet „Alvinééééééééééé“………tentokrát ala Robinson Crusoe šmrncnutý Tarzanem. Pokud mohu soudit, tak „trosečník styl“ sluší Alvinovy a spol. o chipmunčí chlup víc, než předešlé dvě pokračování. V Chip-Wrecked se přesouvá zpěv (jestli lze tedy chipmunčí skřeky zpěvem nazývat) a sním spojené eskapády lehce na druhou kolej a jde více o dobrodružství a bezprostřednost. To je fajn, ale jinak se film v porovnání se svými předchůdci nikam příliš neposunul a stále zůstává záležitostí pro později narozené. ()

Reklama

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Stará známa partička obohatená o nežnejšiu časť sa opäť vracia a vezmú nás na rodinnú dovolenku, kde sa pokazí všetko čo len môže - všakže Aaaalviiineeeeee !!! :D Tento diel sa mi zatiaľ páčil najviac, mám rád tému dovoleniek, slnka, mora, oddychu, zábavy a stroskotania na ostrove YEEES :) Ani náhodou ma to nenudilo - keď ma nezaujme ten hlúpy dej, ktorý má beztak každý jeden diel malých lesných veveríc ... ehm ok. ok. chipmunkov ... tak sa aspoň pokochám prírodou, zvukmi, nádhernými vodopádmi :))) Za mňa áno, z 1. 3 dielov, je tento pre mňa naj ... ikeď od 2. polovice filmu sa toho začalo diať na ostrove tak šialene veľa, že je to čistý výplach len, aby bola akcia, a aby sa človek nenudil. Nespoilerujem, takže nerozpíšem to ... ale REALLY ? :D Obľúbené postavy: Theodor (neustále rozkošný), v tomto dieli zaujme a pobaví pavúkom pozmenený Simooon :P A ani Alvin ma tak neotravoval a neliezol na nervy ako doteraz vždy ... A NAJ SONG za mňa rozhodne záverečná scéna Lady Gaga - Born This Way .... Náhodou, bolo to kúzelné, bolo to zábavné, bolo to dobré (ten song myslím) ... Takže ok, a deti sa určite v kine vybláznia ... ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale já se bavil pouze u prvního dílu. Ten nepostrádal nutnou dávku zábavy, dobrodružství, dokonce i jemné originality a nesl se na vlnách klasické pohádky pro celou rodinu. Tohle vše 'trojce' chybí .. vše se tragicky opakuje, což je stále ta stejná a obehraná písnička - akorát to autoři okořenili tropickou džunglí, která ale v duchu atmosféry nemůže nic zachránit. Pískání Chipmunků leze spíš na nervy, žádný dechberoucí song ani zapamatovatelná scéna. V mých očích opět pád dolů - možná ale tento díl poslouží jako zábavné kino pro nejmladší diváky ve věku 3+ .. [29%] ()

buzzwoody odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle určeno dětem, chudáci. Scénář, herecké výkony, vtip, všechno pod bodem mrazu. Klišoidní, trapná, hloupá srajda, která stojí jen na veverkách, protože tam prostě jsou. Něco jako malí, chlupatí mimoni, který bych do jednoho vzal a včetně Alvina rozřezal zubatým, tupým nožem. Člověk by z takovýho hnoje z fleku chytil rakovinu. Naprosto nekoukatelný a kdybych nebyl donucen se na to podívat, po jednom pokusu o vtip bych to vypnul takovým způsobem, že by to už nikdo nezapnul. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Do některých kin byl film distribuován pod krycím názvem Simon, což je jméno jednoho z chimpunků. Dalším krycím názvem bylo Hairy Beast. (272827)
  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)

Reklama

Reklama