Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Reitmanův špatný pokus o "apatowskou" romantickou komedii, které ovšem k naplnění této škatulky chybí dvě zásadní věci: humorné scénky a zajímavé postavy. Humor se zde dostaví jen zřídka a postavy jsou zde tak neuvěřitelně ploché a nezajímavé, až to člověka zarazí. Zvlášť, když Natalie Portman zvládla i z toho nic vytřískat celkem příjemný výkon a snaží se tak tento film aspoň trochu zachránit. Je bohužel taky ale jediná, protože Ashton Kutcher tyhle role prostě nezvádá a ani zbytek obsazení se moc nesnaží (i když minirolička Kevina Klinea potěší). Těžký romantický podprůměr a Reitman by už měl s tim konečně seknout a jen pozorovat, jaké filmy točí jeho syn. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Natálka s Kačerem se promenádují po několika bytech v Americe jen ve spodním prádle, a je to celkem slušná zábava pro obě divácká pohlaví. Těm dvěma to sluší. Nějakou temnotu, nečekané zvraty nebo dokonce čirou zábavu od začátku do konce sice čekat nelze (až někdo natočí romantickou komedii s dramatickým, drsným WTF závěrem, dám pět hvězdiček a uvolním TOPku), jako pohodová rom-com se ale snímek mezi desítkami dalších podobných hollywoodských sra*ek určitě neztratí. Hlavně nezávazně. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zjevně inspirované snímkem Láska a jiné závislosti, ale ne tak sexy. I když tady opět Ashton Kutcher ukazuje svoji nahou zadnici (Co jiného by taky ukazoval, že? Herectví jen horko těžko.) a je tu pár aspoň náznakově sexuálně otevřenějších scén. Jen stěží se ale dá věřit, že by hrdinu zlomila zrada dívky, která se chová jako zlatokopecká pitoma. A motivace Portmanové, proč nechce do vztahu, ta už chybí úplně. Jedním z mála roztomilých nápadů snímku je menstruační soundtrack. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZA JAKÝCHKOLIV PŘÍLEŽITOSTÍ SPOLU BUDEME MÍT SEX. VE DNE , V NOCI. NIC VÍC“..... /// Hlavně nenápadně! – vlastně NEZÁVAZNĚ! Humoru tu trochu je, romantika narůstá přímou úměrou s ubýváním sexu a film má hlavní trumf v N.Portman, která tuhle odlehčenou romantiku vynáší do lehce nadprůměrných vod. To, že si ti dva způsobí ,,komorovou extrasystolu“ se očekává, takže jednou to jistě vydrží i méně romantičtí nadšenci. Stačí, když jim stačí N.Portman (která dneska vypadá (zase) krásně) nebo hovory o zkoušení podivných věcí! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neustále slýchám větu: ,, Máš 45 vteřin na to, aby ses udělal! 2.) Nemůžu se soustředit na porno, když je kolem tolik opravdovýho sexu. 3.) Moje bejvalky neustále končí v baráku mýho táty. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem mnohem víc: propracovanější příběh, zajímavější děj, neohrané téma, ... ale bohužel přišlo zklamání. Avšak moji dva oblíbenci Natalie Portman a Ashton Kutcher nezklamali, ba naopak ukázali se v trochu jiných rolích než dosud. Byli opět neskutečně důvěryhodní a profesionální. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem "Dos". (oje)
  • Scénář nesl původně název "Fuck Buddies". Pod tím by ale samozřejmě nemohl být film distribuován a propagován, tudíž byl pozměněn na "Friends with Benefits". Ani tento titul ale filmu nezůstal, protože pod tímto názvem již (zhruba ve stejné době) vznikl snímek Kamarád taky rád (2011). (oje)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama