Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Je mi naprosto jasne, ze Adkinsov filmovy vzor je Van Damme. Dokazal by som sa preniest cez klise scenar aj absenciu PORIADNYCH akcnych scen, ale co ma ubija najviac, je to, ze Van Damme aj Adkins sa snazia o akysi ackovy herecky vykon, pricom obaja dobre vedia, ze na to nemaju. A na priemer strhava film aj to, ze je zlto-hnedy film. Dokazem pozerat cierno-biele filmy : Sunset Boulevard, Citizen Kane .... to je v poriadku, ba dokonca dokazem pozerat neme filmy 20. rokov. Ale mam kurevsky problem so zlto- hnedymi filmami. 5 % ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

EEee...no nie uplne zle, ale ta beckovost napriek vsadepritomnym kamerovym filtrom (teda vlastne jednemu zltohnedemu) je doslova hmatatelna. Spasu prinasa v celku zaujimavych zaverecnych cca 30 minut, kde sa stihne co to zamotat aj vymotat. Deti Varenbergove su ako by ich jeden otec mal, no treba povedat, ze najme Kristopher vela talentu nepobral...Co mi ale vylozene vadilo bola skutocnost, ze v tomto anglicky hovoriacom filme, po anglicky rozpravali asi tak 2-3 zucastneni...inak to este aj mne slovenskemu bacovi ;) trhalo usi. ()

Reklama

Mr.Husts 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem od toho filmu něco zcela jiného, než jsem chtěl, takže jsou moje pocity rozporuplné. Chtěl jsem vidět akční béčko s cool bojema Adkinse a Vandamma a dostalo se mi jich zoufale málo a když už nějaké, tak střihané retardovaným slepým kriplem pracujícím jako asistent střihače reklam na vložky. Takhle zazdít především Adkinsonovo umění střihem díky kterému není vidět absolutně nic...hanba. Na druhou stranu mě potěšil příběh, od kterého jsem pro změnu nečekal nic. Příjemná pomsta, spousta emocí a proměn postav, především Vandamma, kterého mi bylo na konci opravdu líto. Kdo do toho jde jako do thrilleru, či bůhví čeho nebude zklamán, mě absence kvalitních akčních scén předvádějící ultra stylové kopy z jiné dimenze těch dvou magorů ale celkem zklamala. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Na poměry akčních béček se mi to docela líbilo. Van Damme a Adkins jsou zde kámoši, docela si hrajou do noty (akcí, nikoliv kecáním...), oba mají stejný prostor a podávají slušné herecké výkony. Žlutý filtr, který je v celém filmu je docela až úchylný, ale vydržet se to dá a časem už to je úplně jedno. Hold to asi mělo vypadat víc "cool". Příběh byl dost drsný a syrový, trochu to zapříčinilo snad i to, že se film točil převážně v Rumunsku. Prostě fajn oddechovka, jen ta delší stopáž pak už otravuje. /60%/ ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po dlouhatánské době Van Dammovka na kterou se dá vcelku dobře dívat. Akce je zde sice trochu méně, ale dá se říci, že je o to kvalitnější!. Van Damme je profi-zabiják a docela mu to jde, Adkins nám toho mohl předvést více, ale taky dobrý. Sem tam mi občas přijdou zbytečné killy úplně nepodstatných postav, ale dejme tomu, je to přeci akčňák. Assassination Games mě rozhodně neurazili! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • V scénke, keď sa Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) a Roland Flint (Scott Adkins) po prvýkrát stretnú v sklade a mieria na seba zbraňami, tak pri zábere zhora si môžeme vľavo hore všimnúť, že niekto zo štábu prebehol za okrúhlym strojom, pred ktorým stoja sudy. (ČSFD)

Reklama

Reklama