Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych z toho nedělal trágu. Nájemní zabijáci jsou béčkový thriller, který se snaží být něčím lepším, což ve výsledném dojmu není, ale přesto má spoustu kladných stránek, co mě jako diváka potěšily. Van Damme v roli poměrně nevyzpytatelného profesionálního zabijáka. Scott Adkins v sympatické roli. Atmosféra a celková forma snímku. Syrovost a krev. Souboj Van Damme-Adkins (sice to není nějaké ostré bití na život a na smrt), jejich spojenectví, více či méně překvapivé úmrtí některých postav, celkový děj. Film mě rozhodně nenudil, od samého začátku jsem ho sledoval se zájmem a říkal si "docela solidní film s Van Dammem", takže i přes jeho béčkovost mu dám 4*. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dlouho, než Van Damme zase něco ukáže a nakonec jsem se i dočkal. Těšil se a doufal, že to bude stát za to. Každopádně Rumunsko a Ukrajina, dvě země, ve kterých se točilo mluvily za vše. I tak jsem filmu věřil. Výsledkem se ale ve skutečnosti stal průměrný thriller, který má do akce hodně daleko, ale znatelná snaha, že Jean-Claude chce točit konečně alespoň průměrné Ačko a ne trapné Béčko, je tu dost znát. Režisér Ernie Barbarash by nebyl špatnou volbou, škoda jenom, že to všecko posral těmi žlutými filtry. Pak to všecko vypadá na jednu stranu hrozně světově, ale na druhou neuvěřitelně stereotypně a po chvíli už z toho i bolí hlava a děsně to otravuje. Ale dobře, nakonec jsem to byl schopný přejít, ale co už jsem schopný přejít nebyl, tak to byla skutečnost, že Jean-Claude do filmu narval svojí dceru a syna. Dcera by se ještě jakžtakž dala, ale ten jeho syn, to je neštěstí. Nejenom, že neumí hrát, ale ještě je takový ucho, že v takových filmech vůbec nemá co dělat. A co jsem koukal, tak by ho nejradši narval do všech svejch filmů a to mě vůbec netěší. No, co se dá dělat. Dalším důležitým faktem je příběh, který není špatný. Sice to není nic originálního, ale alespoň to není blbost. I takováhle věc, Van Dammovi hodně pomohla. No a na závěr akce. Ve skutečnosti tam skoro žádná není. A to je ten důvod, proč dávám jenom tři hvězdy. Já chci Van Damma, chci akci. Má tam Adkinse, který se jí nebojí a taky to tak vypadá. Vždyť se tam hejbal víc jak Van Damme. Ve výsledku je ze strany Jean Clauda snaha vidět, ale pořád je to ještě hodně málo. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Film by snad byl i schopen překročit svůj vlastní stín, kdyby jen nebyl tak špatně napsaný. Téma je sice ohrané (zmínku v popisu o "nejlepších zabijácích" prosím ignorujte), ale co není? Obsazení je z velké části v pořádku (boss k likvidaci stojí za prd), kameře hodně pomáhá filtr (záběry vypadají méně lacině) a urodí se i nějaký ten nápad (ořez ucha, drsnější penetrace prostitutky, závěrečné defilé)... Scénář to ovšem žene do brambor. Dokonce ani scénu, která se přímo nabízela, nechá si zbaběle protéct mezi prsty (situace přímo volala potom, aby JCVD spektakulárně dostal svého synka na lopatky, ale dopadlo to tak, jak to dopadlo). 40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme a Scott Adkins podali celkem slušné výkony, čímž výrazně pomohli k celkové kvalitě tohoto filmu. Ta byla dosti průměrná, ale našlo by se tu několik velmi podařených akčních scén. Jedinou kaňku na tom všem, bylo to, že v závěru to tlusté prase (hlavního záporáka) nekuchla Van Dammova dcera Bianca (no tady vlastně manželka Adkinse. Na rozdíl od mnoha dalších, jsem si tento kousek docela užil a ani se u něj moc nenudil. Je ovšem pravdou, že bitek tu mohlo být daleko víc, když už tu máme dva frajery a machry přes bojové umění… ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Pravda je ,že to funguje jako film docela dobře.Scénář,režie,herecký výkony obstojný.Ale všechno mi trochu pokazila ta dementní močka cáklá na kameru.Co tim Barabáš sledoval,fakt netušim.Ale sralo mě to hodně.Navíc sem pořád čekal na nějakou pořádnou revenge akci,ale ta prakticky nepřišla.Ale vcelku se dá říct,že film v poho.60%. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • V scénke, keď sa Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) a Roland Flint (Scott Adkins) po prvýkrát stretnú v sklade a mieria na seba zbraňami, tak pri zábere zhora si môžeme vľavo hore všimnúť, že niekto zo štábu prebehol za okrúhlym strojom, pred ktorým stoja sudy. (ČSFD)
  • Film byl převážně natáčen v Bukurešti (Rumunsko) a v New Orleans (Louisiana, USA). (Terva)

Reklama

Reklama