Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

JCVD je zase zpátky a role záporáka by mu opravdu sakra sedla...škoda, že do toho zase namíchal city a kýčovitě slabá místa, která jsou už ohranou písničkou, kazící celkový dojem. Ve spojení s Adkinsem jsem čekal opravdu akční podívanou a ani té se mi nedostalo..sakra proč tedy nadprůměr a tří hvězdy??? Je to prostě slabostí pro tohohle belgického sympaťáka, za tu jednu skvěle dotaženou choreografii a za Van Dammovu garsonku se sbírkou houslí v zabijáckém stylu, která neměla chybu.. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Dnes už klasické céčko totálně podělané kvality. Ale co šlo ještě podělat, to se taky podělalo. Počátek všeho je naprosto strašný šedý filtr, který z filmu dělá opravdu hnusné podívání. Dále snad až za hranou jsou záporáci, kteří si vesele vraždí i skoro hlavní postavy a řežou a podřezávají až běda. Fakt hnus. Dalším záporem jsou opravdu debilní dialogy, kdy některé věty totálně nedávají smysl – např. když postava pronese v Rumunsku, že by hrdina měl odjet ze Států (čili já pochopil z USA), nebo když hlavní postava z Ukrajiny se do ní dostane během pár chvil autem z Rumunska. Bohužel opět zde dostáváme smutnou a trpící postavu Jean-Clauda Van Damma, který jedinou bojovou scénu se Scottem Adkinsonem zvládne, ale jinak předvádí svou typicky neemocionální postavu, která si jen těžko získá u diváků sympatie. A Adkins nepředvede vůbec nic, lépe řečeno mu to režisér a choreograf neumožní. Velmi slabé dílo, které zachraňuje jedině dabing Jiřího Pomejeho v roli Van Damma. Hudba: Neal Acree ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Buďto je pro Scotta Adkinse Jean Claude van Damme tak velkým idolem, že mu to zastírá úsudek při výběru rolí, nebo zaměstnává nejhoršího hereckého agenta v Hollywoodu. Jak jinak si vysvětlit, že se stále nechává uvrtat do matných béčkových story, v nichž dostává prostor vše, vyjma jeho fyzických schopností, které jsou i při té trošce, kterou film nabídne, stále v dimenzi, která odporuje možnostem obyčejných smrtelníků. Člověk nečeká antické drama, ale taková rutina dneska pomalu nemá co dělat ani v regále videopůjčoven. [PS: Jeanova hra na housle je jeden z nejbizarnějších momentů dějin kinematografie.] ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Pokud byl rozpočet opravdu 4 mil. USD, tak klobouk dolu, líp to totiž natočit nešlo. Proč tam není víc akce?? To bude otázka tohoto filmu. Asi se jim nechtělo za ty prachy něco navíc ukazovat, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ještě vyjádření k filtru, který tady většina lidí kritizuje, aspoň v diskuzi, mě se líbí, protože takhle vypadá Rumunsko a jeho reálie přívětivěji než když si pustíte cokoliv od Seagala, kde vládne pouze šeď, tento filtr naopak parádně zakrývá nuzné prostředí. Jinak palec nahoru a doufám, že Van Damme ( Scott Adkins to bude mít velmi těžké se prokopat do Á ligy, protože zatím nebyl vidět v žádném áčkovém filmu, stunty nepočítám a mini štěky taky ne ) nabírá druhý dech a v Ex:2 nám vytře ještě zrak! Six Bullets s rozpočtem 10 mil USD, si troufám tvrdit je v dobrých rukách, v tomto směru bude kvalita s vyšším rozpočtem ještě stoupat. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

V rámci přehršle ultra sraček mezi novodobými akčními béčky je tohle silný nadprůměr. Navíc je hodně lákavé spojení klasika v žánru ( van Damme ) a nynějšího borce ( Adtkins ).Ačkoliv je pravdou, že se oba ve filmu mohli vyřádit daleko víc, jako celek film působí přesvědčivě, jak v hereckých výkonech ( to nebývá v téhle době už zvykem ), tak zápletkou...Akce je poměrně dost, i když by mohl být i více, všichni hrdinové ( jak kladní, tak záporní ) plní svou roli důvěryhodně..každopádně tomu něco chybělo, aby to bylo ještě lepší..3,5* ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama