Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (168)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak sice ne tak dobré jako předchozí cgi film, ale i tak si myslím že tahle animovaná série má co nabídnout. Film se dost podobá hernímu dílu 6. Který jsem dohrál za věechny postavy. A i v tomhle filmu mě nevadila akčnost která tu je fakt velká, ale postava Ada Wong já ji prostě nemusím. Nicméně jako výplň pro hru je to dobré, jen stejně jako u hry postrádám klasický zombie. Ale těch se už asi nedočkám. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Po pozretí Degeneration som sa na toto strašne tešil.No a vôbec som sa nesklamal práve naopak.Som veľmi milo prekvapený.Krásna Grafika to som len hltal.Nebudem porovnávať s hrou pretože tú som nehral ale teraz nad tým veľmi uvažujem.Leon sympaťák a jeho hlášky super , počas celého filmu.Začne to prakticky hneď od začiatku.Prvá polovica je skôr príbehovejšia ale tá druhá je akčná jazda ktorú som len hltal pohľadom.Koniec , som si neskutočne užil.No a v porovnaní s 1 je toto o neskutočne veľký kus lepšie..Hudba úžasná a na konci keď stoja proti sebe by som vydržal počúvať celý deň 5* a 100% rozhodne chcem pokračovanie. ()

Reklama

mosnak 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem si říkal, že jednoho krásného dne budou "živý" herci minulostí. Nikdo jim nebude muset platit nechutné prachy a nebudeme o nich číst v bulvárech a v podobných blbostech. Jasně... není to zrovna skvost mezi fimy,ale mě se to docela líbilo. Klidně by se to mohlo jmenovat i jinak. Ale chápu,že název "Resident Evil" přitáhne lidi! Možná by bylo super,kdyby byl natočen film ke hře Dead Island. Ty jejich videa jsou úžasná! Vypadá to,že animace bude vládnout světu filmu! 50% ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem, že uvidím pokračování s Millou Jovovich... Poté, co jsem zjistil, že se jedná o cosi, co vypadá jako ukázky z nové hry, se mi už tento "zázrak" vidět nechtělo. Nakonec jsem si to ale pustil a do dnes jsem nic podobného neviděl. Je to film složený spíše z počítačových herních ukázek, ale překvapivě se na to dá dívat. Konkrétně v tomhle případě, kdy Resident Evil vznikl nejprve jako PC hra to není vůbec špatný nápad. 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Príbeh na zívanie, akcia tiež. Vždy som tvrdil, že animák má neobmedzené možnosti v nápaditosti príbehu, či vizuálnych doplnkov. Laicky vzaté, môžte si nakresliť, čo len chcete a ste minimálne viazaný rozpočtom, tu vás môže brzdiť jedine CGI technológia. A myslím, že tá nieje najhoršia. Mdlé hororové scifíčko. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Parazit Las Plagas, zde nazývaný jako Plaga, který se ve filmu objevuje, pochází ze čtvrtého a pátého dílu stejnojmenné videohry. (JackBurda)
  • Součástí závěrečných titulků je trailer na šestý díl videohry. (JackBurda)

Reklama

Reklama