Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

F.man 

všechny recenze uživatele

Když tak nad tím přemýšlím, nemám s Take Me Home Tonight vlastně ani žádný výrazný problém. Samozřejmě, že se tu opět, zase a znova, točí úplně základní Hollywoodský romantický koncept posledního dvacetiletí, ale v porovnání s konkurencí je to celé uděláno docela citlivě a nenásilně. Potěší pak i osmdesátkový feeling a hlavně soundtrack. Samozřejmě, že šlo vymyslet lepší děj, natočit lepší scény, s osmdesátkáma si více pohrát, no prostě to celé udělat lépe, ale když kouknu na současnou konkurenci tak nemám s třema hvězdičkama nakonec problém. Nostrils ready. We're doing this. Ok ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Komedie, ktera vypada jak z osmdesatejch let, kde se parta spoluzaku ze stredni, dnes uz dospelejch lidi sejde na kalbe a zacnou se tam chovat jak retardi. Opravdu nechapu, jak ta sestava muzou bejt pravnici atd., kdyz se chovaj, jak kdyby ze stredni nikdy nevypadli. Jinak to jede podle klasickyho principu, kde chce looser sbalit sexy pipinu. Dej sice neni nejak extremne vtipnej, ale sem tam se nakej forek povede, hlavni dvojka looseru jsou sympataci a hraje docela pohodova hudba, takze tech 90 minut to zabavi a za me tak slusny 3*. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Naštartovať auto a vyraziť na párty, na ktoré nezvyknete chodiť, len preto aby ste zapôsobili na dievča, ktoré sa vám na strednej páčilo a na ktoré neviete zabudnúť, je základným kameňom celého tohto príbehu. Nie je to zlý kameň. V rámci žánru je pevne položený a umožňuje vám pár krát na ňom vyskočiť do výšky. Ale aj napriek tomu, je to stále skákanie po kameni, bez schopnosti, položiť na kameň niečo iné, čo by dávalo aj nejaký tvar. Film je predvídateľný so sympatickým hlavným hrdinom a hrdinkou a je zasadený do 80 rokov za sprievodu vypalovačiek dávno minulých. Topher Grace si konečne mohol strihnúť po dlhom čase zaujímavú úlohu, ktorá mu skvelo sedela. Teresa Palmer bola zase v tej svoje neodolateľná a čo sa týka ostatných, dokázali liezť všetci pekne na nervy. Moralizujúci otec, Nevkusná sestra s tvárou umelej Faris a absolútne neznesiteľný Fogler v úlohe najlepšieho kamaráta. Ten chlap by nemal hrať, je absolútne nechutný a príšerný. Má to svoje svetlé body, ale aj body skrz naskrz hlúpe. Našťastie nudné to nie je a vďaka tomu je to naozaj príjemná komédia, ku ktorej sa nezaškodí vrátiť. Ak teda dokážete odpustiť naozaj prvoplánovo podané miesta. ()

campix 

všechny recenze uživatele

'' Mohlo by to být horší. Ne to nemohlo Barry. Ruce vzhůru! Spletl jsem se. Teď už by to nemohlo být horší. Matthew ? Zase jsem se spletl. '' K Take Me Home Tonight mě přilákalo především herecké obsazení. A neudělal jsem chybu, je to prostě normální sice průměrná, ale velmi příjemná komedie. Sice je vše, tam kde to čekáte, ale když to celkem funguje tak proč ne. trošičku SPOILER Prostě klasika, kdy kluk nestačí na svoji životní lásku, pak se k ní nějak vetře a dostane se tam, kam si myslel, že se nikdy nedostane, ale pak se to nějak pokazí a nakonec pak vše skončí dobře. Prostě klasická komedie, která mě bavila svým 80tkovým feelingem a také krasotinkou Teresou Palmer. Doufám, že se brzo zase v něčem objeví. Alternativy: Miluju tě, Beth Cooperová , Na tuhle nemám , To byl zítra flám. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Děsivě nevýrazné. Nejen, že celý vývoj vztahu hlavního hrdiny k jeho dívce snů ze střední odhadnete, aniž byste vůbec museli vidět film nebo alespoň trailer, Take Me Home Tonight navíc podstrádá i vtip, napětí, dramatické situace, jiskření mezi hlavní dvojicí... prostě cokoliv, co by mě přesvědčilo, že ten film má alespoň nějaké kouzlo. Na jedno zkouknutí neškodné, pokud by se mě ale někdo zeptal, zda bych mu tento film doporučila nebo zda ho chci vidět znovu, odpověď by zněla "ne". ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Po tom, čo Barryho (Dan Fogler) vyhodia z práce, nastúpi do auta Mikovej (Bob Odenkirk) sestry. Za nimi môžete vidieť Porsche 928 GTS, no tento model bol vyrobený v roku 1992, pričom film sa odohráva v 80. rokoch minulého storočia. (Arsenal83)

Reklama

Reklama