Reklama

Reklama

VOD (1)

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (302)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zase si to přetáhnul Judde. Novému snímku Judda Apatowa opět nechybý drsný a hrubý humor a ani závažná dospělácká témata. Jenže celý je to rozplizlé přes 2 hodiny a film je až bolestivě natahovaný. Najdou se zde navíc scény, které už opravdu balancují na hranici trapnosti (proč tam je proboha ta Melissa McCarthy!!??). Herci to ovšem stále zvládají na jedničku, hlavně tátové John Lithgow a Albert Brooks potěšili, a několik opravdu vtipných scén se zde zase najde. I tak má ale člověk pocit, že kdyby celý film byl tak o půl hoďky kratší a vystřihli se všechny trapný fóry, tak by to bylo mnohem vtipnější i Apatowsky pravdivé. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie o problémech středního věku a zlomové "čtyřicítky". Místy vtipná, občas celkem výstižná, ale většinu času spíše trapná a stupidní (rodina se topí dluzích, přesto maj dvě auta za několik mega a jejich domácnost je jako chodící reklama na Apple, yeah - 'Murica bitch). To všechno navíc v krutě dlouhé stopáži. Každopádně trochu to zachraňuje celkem ucházející konec a sexy Megan Fox, která se nám zas po delší době trochu víc ukázala na plátně. Za ni dávám i 3. hvězdičku. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd a Leslie Mann tvoří snad ten nejnudnější filmový pár a ty zázračně všední eskapády, co jejich nudný filmový vztah provázejí, jsou nudné s nimi. Už jsem se zmínila, že je tenhle film nudný? No ani se nedivím, ona to je v mém oku většina filmů pod záštitou Apatowa. Tohle je přesně ten typ filmu, u kterého o nic nepřijdete, ani když si u něj desetkrát skáknete na záchod. 40% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Film mě má bavit a nechat mne zapomenout na všední starosti. Tahle čtyřicítka je však podraz. Ano, jsem to já, kdo sedí s tabletem hodiny na záchodě, sympaticky prdí v posteli, za zády své drahé polovičky se cpe hranolkama a znechuceně ukončuje soulož kvůli dětskému řevu. Jak si mám u takovéhoto filmu odpočinout a přijít na jiné myšlenky? Ještěže ty pohledy na Megan Fox stály za to, ale byly jen takové nenápadné, protože jsem se dozvěděl, že ve vztahu musí mít jeden z partnerů pořádné koule. A moje žena je rozhodně má. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Apatow správně viděl potenciál u povedené rodinky, která byla ve Zbouchnuté na vedlejší koleji a je moc dobře, že jim vytvořil vlastní film. Krize středního věku dostihne každého, ale to neznamená, že nemůže být terčem posměchu. Obsazení je přímo boží a slabost pro Leslie Mann je samozřejmě výhodou. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Charlotte (Iris Apatow) sa na začiatku filmu snaží na klávesoch zahrať ústrednú melódiu z úspešného seriálu Kancl (od r. 2005). (Arsenal83)
  • Po narozeninové snídani sedí sestry Charlotte (Iris Apatow) a Sadie (Maude Apatow) na gauči v obývacím pokoji. Sadie sleduje seriál Ztraceni (od r. 2004), konkrétně sleduje 6. díl 6. série. Sadie sleduje seriál i později ve scéně v autě, konkrétně 13. díl 6. série. (karlik4801)
  • Paul Rudd zamietol myšlienku použiť ako filmový plagát záber, na ktorom sa pokúša prezrieť si vlastný konečník. (Arsenal83)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama