Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent CIA odhalí tajemství, která by mohla agenturu úplně zničit. Bývalý kolega, co nejspíš zešílel, pak vypíše odměnu na jeho hlavu a nahání ho po celém světě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (722)

verbal 

všechny recenze uživatele

Co taky čekat od Netflusu než neomarxistickou rychlomrdku nebo retardovanou rychlomrdku, že! Po velkohubém PR (Public Retardation) jsem se těšil na originální, temný špionážní napínač a dostal OPĚT Rudé varování, tedy klišovitou, sterilní, nenápaditou a tisíckrát omletou pičoidní blamáž, navozující stejný pocit, jako když se napajcujete dvěma viagrami, načež vám figurantka oznámí, že má krámy a bolí ji hlava. Čili po něčem takovém nezbývá, než rychle stahovat předkožku nebo jiný film, abyste alespoň trochu eliminovali ty přetlaky. Blamáž, kterou sice tentokrát namísto gumových primadon osadili opravdovými a sympatickými herci, ty však ihned dokonale vymazali přitrouble vyčpělým dějem, zcela nevhodnými kokotmediálními vsuvkami pro mentálně zaostávající smíšky, degenerativními instakudrlinami, levně, neumětelsky až hnusně natočenými souboji, a především odporným a chaotickým digitálním mrdníkem v akčních scénách, uplácaným pravděpodobně scénickou uklízečkou v demoverzi Sony Vegas 1999. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Výstižný název, šedivější už ten film být nemůže. Tak matné že do roka všichni zapomenou že existuje. A do dvou let všichni zapomenou že existují bratři Russoové, kteří evidentně dokázali fungovat jen když byli mocně podporovaní Disney/Marvel mašinérií - ale sami o sobě žádný talent nemají. Ale tak za tu Prahu bod nahoru, ať nežeru. 6/10 ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

The Gray Man? Spíš The Gray Movie. Hvězdně obsazené akční béčko za 200 mega, které na tom ale opravdu nejsou (dostatečně) vidět. Nelze tomu upřít svižné tempo a Evansova solidního psychouše, jinak ale žádné terno. V podstatě je to jen další neoriginální přímočará naháněčka, která by moc chtěla být startem nové série v duchu Jasona Bournea, Jamese Bonda, M:I nebo Johna Wicka, na to ale filmu chybí vlastní ksicht a více v detailech vymazlené akce (nejlepší je finální fight). A bohužel taky zajímavější hrdina, který by nepůsobil jen jako nenápaditý odvar mnoha svých předchůdců. Gosling navíc skoro celý film odehraje s jedním (znuděným) výrazem ve tváři. Není to sice tak nanicovaté jako Red Notice, na “televizní” blockbuster roku je to ale furt málo. Pokračování/m se nebráním, ale obejdu se bez něj/nich. 55 % ()

Fr 

všechny recenze uživatele

 „VYCVIČÍME VÁS K ZABÍJENÍ PADOUCHŮ. BYL BYSTE ŠEDÝ MUŽ…“   Vsadit na Ryana je píčovina (aspoň podle mě!). Jinak moc hluhejch míst tady není… Dalo by se říct, že se furt něco děje…. jen to podělali tou sázkou na Ryana, nasnímáním akce (ve tmě, v kouřový mlze, nebo totálně rozstřihaný…) a že v tom nejsou žádný emoce. Nejen Ryan, ale nikdo z těch herců mě u srdce nechytil (nejblíž k tomu měl B.B Thornton, páč tomu ten výraz žeru). Sadistická buzna s knírem Evans? Horší padouši jsou snad i v případech prvního oddělení. Takže – nesere mě, že je příběh vohraná píčovina. Sere mě, že je to celý prostě píčovina, kterou později potápí i chování postav. Mělo to bejt něco ve stylu Bourna? Nebo béčko, u kterýho jsme se měli jen tupě bavit? Ty vole – tohle není ani jedno! Jen kravina, ve který je jedno, kdo umře a která se vodehrává (taky) v Praze.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2009 napsal Mark Greaney jsem nečetl.  2.) Přál jsem si (ve filmu) vidět destrukci Prahy.  /// Thx za titule „Jakub Doležal“.                PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ne ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

S filmovým Netflixem jsem na nějaký čas skončil. To jsem si předsevzal a to se mi nesplnilo v momentě, kdy se na něm objevil film The Gray Man - kousek, který se točil loni i v Praze. A na to já vždycky slyším. Dle předpokladů se ale opět jedná o zklamání. A to i přesto, že režiséři jsou bratři Russo a v hlavních rolí je standardně dobrý Ryan Gosling, nestandardně démonický Chris Evans a standardně krásná Ana de Armas. Nejlepší momenty ale zůstaly v Praze. Tvůrci to tu vykosili jako Švédi při přechodu napříč Evropou. Jinak to ale bylo hrubě o ničem. Kamera hrůzná (až na ty záběry z dronu, ale ty by dneska udělal kdejaký nadšenec), akce nepřehledná...na akční film jednoznačně tragédie pohlížet. O to víc je fascinující, že tento film stál víc, jak aktuální špička Top Gun: Maverick. V tu chvíli si uvědomíte, že je někde problém. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (26)

  • Fitzroy (Billy Bob Thornton) ve filmu prohlásí, že Praha má 3 miliony obyvatel. Praha ale měla v době natáčení pouze kolem 1,3 milionu obyvatel. V celé metropolitní oblasti Prahy pak žilo kolem 2 milionů obyvatel. Tvrzení je tedy silně nepřesné. (tom.nosek)
  • Část filmu se natáčela v Praze. Producent filmu vyčíslil náklady na natáčení v Praze na 30–35 milionů amerických dolarů. (Vencelides)

Související novinky

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Bratři Russoové opět utrácí ve velkém

Bratři Russoové opět utrácí ve velkém

03.09.2022

Bratři Russoové jsou na gigantické rozpočty už celkem zvyklí. Dvojitá porce Avengers filmů na závěr třetí fáze MCU je ale možná přece jen trochu rozmazlila. Následně totiž pro Netflix natočili… (více)

Reklama

Reklama