Reklama

Reklama

Dallas

(seriál)
  • USA Dallas
Trailer 1
USA, (2012–2014), 28 h 25 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Cynthia Cidre

Hudba:

Rob Cairns

Hrají:

Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Brenda Strong, Patrick Duffy, Linda Gray, Mitch Pileggi, Emma Bell, Kuno Becker, Larry Hagman (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(40)

Sága rodu Ewingů znovu pokračuje. Přišla nová generace a noví hrdinové, ale staré spory a pře neutichly. Nezmoudřeli ani staří hrdinové. Do Dallasu se vrací Bobbyho adoptovaný syn Christopher s nápadem na výrobu ekologické energie. Proti němu však stojí jeho bratranec, John Ross, který je přesnou kopií svého otce. Je chamtivý a lačný peněz. I přes poslední přání jejich babičky, aby na pozemku Southforku už nikdo nikdy nic netěžil, začne potají provádět ropné vrty. Bobby se dozvídá, že má rakovinu střev. Proto se rozhodne, že pro klid v rodině by bylo nejlepší Southfork prodat. Přímo na předsvatebním setkání Christophera a jeho snoubenky s rodinou svůj záměr oznámí. John Ross se proti tomuto ihned postaví a zařídí předběžné soudní opatření proti prodeji. Bobby na to reaguje soudním zákazem cokoliv na pozemku Southforku těžit... (TV Nova)

(více)

Videa (58)

Trailer 1

Recenze (104)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že je to horšie ako pôvodný seriál, ale tak ako ma už po rokoch príliš nebavil originál, tak ani pokračovanie ma už nenadchlo a vydržal som sledovať 6-7 dielov. Okrem návratu viacerých pôvodných hercov som si užil aj návrat väčšiny pôvodných CZ dabérov. Bohužiaľ dabér tej najdôležitejšej postavy sa pokračovania nedožil. A behom seriálu za ním odišiel aj herec, ktorého mal dabovať. Príbeh a intrigy J.R.a sa definitívne uzavreli. 5/10. ()

Markussis odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý výplach, umělotina vytvořená a vykřesená z učásti starého Hagmana, Duffyho, hraního si na vážné problémy, trapného příběhu a samozřejmě z hezkých mladých tvářiček v podobě drsných mačo řízků a jejich nadržených samic připravených plnit pudově své životní poslání. Dallas se opravdu posunul, už to není ten klasický seriál, má jinou podobu. Je daleko blyštivější a lesknoucí se. Bohužel je to však taková hraná reality show, zasazená do nějakého rádoby příběhu. Bral bych alespoň tu nostalgii, ale ta se nekoná. Návod na úspěch v dnešním komerčním světě." Nauč se balit lejno do lesklého papíru. Prodávej ho. Až to budeš opravdu umět, tak budeš nejlepší ". ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec špatný seriál, ale mám k němu jednu, zato obrovskou výtku. Proč mi to až příliš připomíná nějakej mexicko-španělskej nekonečnej seriál? Navíc.. zatím jsem viděl jen 2 díly, zato jsem tam nejmíň stokrát slyšel jméno John Ross. -- Porazím Johna Rosse, nepřechytračíš mě Johne Rossi, miluju tě Johne Rossi -- proč tam prostě neřeknou Johne!!?? Jinak slušné pokračování "první části seriálu" ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Zazobanci z Texasu jsou zpět! Ze starých známých se stali pěkní páprdové a k nim přibyli štíhlé mladé krasavice a nagelovaní hošani v superautech. Nová doba si vyžádala nový vzhled, aby autoři přilákali i mladší publikum. "Stará parta" v původním seriálu však působila více reálněji, uvěřitelněji a životněji než tito modelové. Do úvodních dílů jsou dobře zakomponovány klasické podrazy, blafy a intriky, které si žadoní o vyřešení a o sledování dalších dílů seriálu. Neměl jsem v úmyslu vidět více než první dva díly (z původního seriálu jsem možná stovku dílů viděl), ale je-li jich pouze deset (a ne nekonečný seriál), tak to možná dám... 70% za první 2 díly #edit po 8. díle: pořád je solidně "přeintrikováno"...a už se mi pomalu přestávají ty dvě holky plést... :) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

K novému Dallasu jsem byla skeptická. Po prvním dílu se celá skpese rozplynula do nenávratna. Bez jakéhokoliv varování či vysvětlování se naskočilo do seriálu. Staří známí se vrátili zpět a s nimi přišli i jejich potomci, což bylo samozřejmě logické. Na začátku jsem si říkala, že J.R nějak vyměkl. Ovšem to byl omyl. Opět se moc hezky předvedl a jeho synek taky. Je vidět, že jablko napadlo daleko od stromu. Deset dílů je přesně akorát, aby nedošlo ke snížení kvality následujících dílů. ()

Galerie (1 152)

Zajímavosti (9)

  • Napriek tomu, že Jordana Brewster (Elena Ramos ) aj Julie Gonzalo (Rebecca Sutter) sú v skutočnosti Latinoameričanky, v seriáli vystupuje ako Latinoameričanka iba Jordana, zatiaľ čo Juliena postava je Američanka. (m.a.t.o.)
  • Brenda Strong (Ann Ewing), Josh Henderson (John Ross Ewing) a Jesse Metcalfe (Christopher Ewing) si zahrali už v seriáli Zúfalé manželky (od r. 2004), napriek tomu sa v ňom Henderson a Metcalfe neobjavili v spoločnej scéne. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama