Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem fanda metalu. A nějaké komerční sr...čky pod vedením nějakýho cigána Rintintina sledovat ani nehodlám. Ztráta drahocenného času. 99,99% soutěžících jsou naprostý idioti a trubky z vesnických diskoték, co si vážně myslí, že umí zpívat. A úplně mě dojímá, když se tam rozpláčou a za doprovodu nějaké srdcervoucí hudby a vylévají si do televize srdíčko. Multikulturní, zdegenerovaná show jasně ukazuje inteligenci našich ještě více zdegenerovaných lidí. To není vlastně ani show. To je spíš k pláči. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

No ty pitcho fuj!Celkem...podotýkám celkem snesitelná předchozí verze,kde se dalo něco občas poslouchat(to víte,nedělní večery bývaly nudné :-) nahradila grupa zrůdiček,co se pokoušejí zpívat,nejen že se z toho stala přehlídka imbecilních retardíčků nehodících se ani do Bravo Girl,on je tam i vyfešákováný blbeček,který znásilňuje odkaz Boba Marleyho pro svůj kariérní postup a bandička školaček,která ani neví,kde je Jamajka,mu to žere i s naviákem.Co se týče Mareše ten už jasně dal najevo,že jeho lepší časy jsou pryč,o moreně co stojí vedle něho ani nic nevim.Porota se skládá ze zakomplexované textařky,zpěváka,jehož největším úspěchem je stejně Fontána pre Zuzanu dvie :-D,zpěvačka která by nebyla drsňačka ani kdyby si strčila rozpálenej pohrabáč do prdele a Rytmus,člověk který u mě klesnul o deset tříd níž,stala se zněj figurka,která dělá přesně to,co ve svých hitech odsuzoval,zaprodal ses ty shite.Ech sem se ale rozepsal :-) 0%. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Jako pořad už to nemá absolutně co nabídnout. Porota nic moc (Rytmus rozumí hudbě asi jako já nukleární fyzice), zpracování standartní, Mareš s Tinou průměr, ale hlavně smysl pořadu nulový. Myslím, že superstar už tu bylo dost, ale Nova potřebuje peníze, tak lidi posílejte jen hezky posílejte svým favoritům hlasy a dočkáme se ještě 10 řad Superstar. Jupí! :-D ... Nicméně součástí pořadu jsou i účinkující a myslím, že Gábinka a šílený rastaman Šeps si nějakou tu hvězdičku zaslouží :-) ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Celá intelektuální ČSFD tu poctivě nahází odpad, i když neviděla jediný díl, nebo (což je snad ještě horší) i když na to kouká pravidelně každý víkend, ale nemůže se před zbytkem internetových přátel shodit. Osobně jsem nikdy nebyla o víkendu přilepená k televizi a stanici Nova; do Británie se ke mně vlastně doneslo jen pár jednotlivých vystoupení nahraných věrnými fanoušky na YouTube. Nejsem tedy nijak negativně poznamenána vatou o životních příbězích vystupujících, ani moderátorským stylem Mareše, a asi právě proto mě i těch pár pětiminutových ukázek celkem bavilo. (Sledovanost na YouTube hodně napoví, co za to stojí.) Ano, pravděpodobně bych nedokázala říct jména ani třech letošních (semi)finalistů a zbytek země na tom jistojistě za dva roky bude podobně, ale to nic nemění na tom, že odpad si představuju úplně jinak. Dodatek 9. května 2011: V záchvatu nějaké šílené předzkouškové prokrastinace jsem nejen začala sledovat Britain's Got Talent a America's Got Talent, ale neodpustila jsem si pustit i několik novějších klipů právě ze Superstar. A nemůžu si pomoct, ale v porovnání s britsko-americkou verzí talentových show je to hrozná slabota. Kupodivu i pěvecky, prestože zrovna v AGT a BGT o zpěv jít vůbec nemusí. Nicméně když si vezmu úroveň režie, střihu, poroty, moderátorů a soutěžících, je rozdíl v kvalitě asi jako kdybyste srovnávali zrcadlovku od Canonu s foťákem v mobilu za tři tisíce. Nějak nechápu, že se něco tak šíleně neprofesionálního vůbec může dostat do televize. Na odpad to pořád není, ale už začínám místnímu hodnocení celkem rozumět. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Já to sleduji, protože mě zajímá, co ze sebe ti mlaďoučcí pěváčci a pěvule dostanou. Kolikrát jsem velice překvapena, jaké kvalitní výkony jsou schopni už v tak nízkém věku podat, ale těch je opravdu jen hrstka. Častěji zůstávám zírat, kam se poděla soudnost většiny soutěžících, ale to by zase nebyla "Hvězdná rota", a to je fakt velice zábavné. Porota mi nevadí, ale co je pravda, a to zcela zásadní, je to, že soutěž se koná příliš často, čímž se úplně vytrácí jakýsi smysl. Na pár let bych to celé hodila k ledu. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama