Reklama

Reklama

360

  • Rakousko 360 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Z jednoho prostého rozhodnutí muže, který chce zůstat věrný své ženě, vznikne sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů propojujících celý svět. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (64)

emma53 

všechny recenze uživatele

"Váš život je součet všech rozhodnutí, které jste v životě vědomě či nevědomky učinili. Dokážete-li ovládat proces rozhodování, dokážete ovládat všechny aspekty života. Můžete najít svobodu vycházející ze skutečnosti, že jste zodpovědni sami za sebe." Taková moc zajímavá mozaika pár příběhů z různých míst naší země, které se vzájemně v poměrně poklidném tempu prolínají a vstoupí pomalu, ale jistě i do našich životů až k nám domů. A já zjistila, že s nimi prožívám jejich lásky, rozhodování, vnitřní boje, starosti, smutek a jiné životní situace, které byly možná trochu smutnější, ale Fernando Meirelles nám je zabalil do krásného kabátku na který se moc hezky dívalo. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Neviem čo povedať. Asi začnem tým, že oceňujem multikulti tohto snímku a aj fakt, že sa tam podarilo dostať slovenským herečkám a nehovorím len o nejakom minútovom výstupe. Film chcel asi poukázať na rozhodnutia, ktoré rôzni ľudia v živote robia a výraznou mierou ovplyvňujú ich životy. Inak na mňa film pôsobil dosť chaoticky a nemám rád keď hudba pôsobí tak rušivo ako tu. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Další dramatický spletenec životních osudů mnoha osob napříč několika světovými zeměmi. Snaha ukázat jak multikulturní náš západní svět je a jak se dokáží lidské osudy ovlivňovat a prolínat mezi sebou. Nic překvapivého a bohužel ani nic extra zajímavého. Jsou zde zajímavá herecká jména, ale ne všechna dostávají takový prostor, jaký si zaslouží. Jedná se tak pouze o další průměrné drama. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Fernando Meirelles se pustil do trochu jiných vod, než jsme u něj byli zvykem. Na podobné filmy, kde figuruje spousta "hlavních" postav, a celý příběh je vlastně mnoho linií různé pospojovaných, se musí docela opatrně - aby z toho nebyl chaotický spletenec - ale když se to podaří, tak vznikají dílka jako je Láska nebeská, Magnolia nebo třeba Intermission. 360 ale zůstal někde na půl cesty - kdy některé příběhové linie jsou absolutně o ničem, nudné a zbytečné (žena ruského bodyguarda a zubař), a některé jsou naopak tak skvělé, že jim to, být pouhou linií ve filmu trochu uškodilo (propuštěný trestanec (Ben Foster) a brazilská dívka). Trochu mne i mrzí, že Meirelles nevyužil herecký potenciál jaký měl k dispozici (Anthony Hopkins jakžtakž, ale Jude Law ani Rachel Weisz nemají žádný velký prostor k realizaci). Ač se z mého komentáře může zdát že se mi film nelíbil, tak tomu není - jen si myslím, že má očekávání byla o něco větší... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Čo má spoločné slovenská prostitútka, anglicky biznisman, francúzsky moslim, nešťastná brazilčanka, ruský mafián či americký otec nezvestnej dcéry ? Na prvý pohľad nič, pokiaľ sa ich cesty hračkou osudu neprepletú... O tom je tento navýsosť zaujímavý snímok, je o cestách, ktorými sa vydávame na púť životom a tie cesty sa prelínajú. Bizarné osudové stretnutia sú natočené s odstupom, nikto nikoho nesúdi a okrem svetových hviezd v epizódnych úlohách máme možnosť vidieť aj slovenské herečky. Predely medzi jednotlivými scénami sú vkusne oddelené hudobnými vstupmi, ktoré len dotvárajú celkovú atmosféru. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Bratislavě, Vídni, Paříži, Londýně, Denveru a Phoenixu. (M.B)

Reklama

Reklama