Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Nová setkání se "starými" oblíbenými hrdiny seriálu Taková normální rodinka Pavlou, Káčou, Zdeňkem, s dvojčaty-raubíři Petrem a Pavlem, z nichž už jsou muži v nejlepších letech, ale také s novými členy rodiny Janou, Andulkou, Honzou, Mančou a dalšími. A samozřejmě se želvičkami Poldinkami... (TV Nova)

Recenze (69)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Takova Normalni rodinka po 40 rokoch. Pokial pra Takova Normalni rodinka bola normalizacna kvalitva, tento serial uz nedosahuje urovni povodneho z roku 1971. Ale stale pre mna dobre : dobre sa mi pozeralo na Hanzlika /Romance pro Kridlovku/, Luciu Vondrackovu /Helena Vondrackova je jej teta/ ... dalo sa to dobre zniest : 66 % ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný, co se dneska lidem dovolí. Samo o sobě je tohle seriálové houno zralé na sešup fekálním potrubím, protože je a) nevtipné, b) nesympatické, c) pomalé jako Poldinka při úprku do kopce a za d) trapné. Když k tomu ovšem přidáme i neskutečnou drzost sahat na legendu a pokus o její zneuctění módním trendem přiživování se na druhých, nejradši bych celou Rodinku i s tvůrci poslal na léčení bez možnosti návratu. ()

Reklama

Tumbik 

všechny recenze uživatele

Návrat legendy se nezdařil... Ale tak je to s většinou filmů/seriálů, není se čemu divit... Noví herci nejsou za prvé tak dobří a za druhé tak sehraní, jako herci z původní Takové normální rodinky. Celkem zklamání... Je to tak na jednu hvězdičku, druhou přidávám za vřelé vzpomínky na bezchybný původní seriál (který je však kvalitativně o několik stupňů výš). ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Dělám to málokdy a hlavně to dělám strašně nerad, ale jsem nucen ohodnotit seriál jako celek již po odvysílání jeho druhého dílu. Bohužel ten někdo nahoře nám dal jen omezený čas, zatím co ten někdo dole neustále chrlí další a další minuty kvalitnější zábavy než pan Klein a tudíž mám strach, že právě skončený díl je i dílem posledním, který jsem měl tu „čest“ zhlédnout. Ale i to málo co jsem viděl, mi stačí k tomu, abych si udělal obrázek o volném pokračování legendárního seriálu. Není to hodné původní rodinky, není to hodné odkazu Rosůlkové, Medřické, Řehoře nebo Cupáka, není to hodné herectví Hanzlíka, Štěpánkové nebo Kolářové a už vůbec to není hodné Poldinek (ať už to jsou ty původní nebo ne). ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

6/6 Jako epizodický seriál to má určité opodstatnění, ve filmovém sestřihu něco takového nemá co dělat. V knižní podobě není důvod cokoli vytknout. Protože to jediné, co zde funguje na výbornou, je rozprostření dílčích dějových liniích a jejich společné vygradování. Plus sem tam nějaká hláška, která jakoby vypadla z orginálu. Nicméně generační navázání je velmi příjemné. Štěpánková, Kolářová, Hanzlík (i Petr Forman) jsou na svých místech, z nových tváří může potěšit Kostka a Konvalinková. Zásadní chybou je pak tempo vyprávění a masivní product placement na jeden nejmenovaný super hyper a střechu na celý život. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • V původní rodince hrají raubíře kluci Hybšovi, tak tady je hrají „kluci“ Formanovi. (JT19)

Reklama

Reklama