Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

HAL 

všechny recenze uživatele

Je to fajn a to překvapivě v nijak (!!) sarkastickém či bizarním smyslu. Zkrátka na úrovní klasických Disney seriálů jako bývali Gumídci či Kačeří příběhy, jen s trochu méně akčními zápletkami, ale zato s o řád zábavnějšími charaktery, a občas i velmi sympatickou dávkou nadhledu a popkulturních odkazů. A celé je to hrozně roztomilé a rozpouští to (nás) cyniky lépe než koncentrovaná kyselina. Za to určitě může ta jednoduchá a čistá kresba spolu s velkýma manga očima... :) ____ad druhá série: Už natvrdo cílené na hravé geeky a cinefily, předposlední díl s parafrázováním Vraždy v Orient Expressu je bez nadsázky geniální, a jestli to má podobně gradovat i dál, tak chci další tři série a celovečerák. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou první sérii a myslím si, že dostála své pověsti, když se o seriálu tvrdilo, že jde o mužnou podívanou :D Animace je vynikající, show zábavná a vtipná, postavy dokonalé a vzhledem k primárnímu zaměření na dětskou divačku se dá odpustit i sem tam bolestivé moralizování a předvídatelné pointy. Kolikrát jsou navíc epizody prosyceny popkulturními odkazy. Teď se navíc nemůžu dočkat série druhé, byť jen kvůli velkému Q ze Star Treku. Pět hvězdiček - jak jinak hodnotit nenápadný seriál pro holky, ze kterého se okamžitě stal internetový kult. Brony 4 life! ()

Reklama

Azrail 

všechny recenze uživatele

Že jsem nenormální jedinec s pedofilními sklony? No a co?! MLP je prostě tak roztomilé, úžasné a zamilování hodné dílo, že to prostě jinak nejde! Skvělá animace, propracované příběhy a hlavně úžasné hlavní postavy dělají z toho díla něco nadstandartního. A že je seriál určený výhradně pro dětské publikum? Velice pochybuji. Pochybuji o tom že osmileté děcko by někdy mohlo pochopit poselství, které tento animák předává světu. Zkrátka a dobře, zamiloval jsem se do malých, sladkých, kreslených poníků, a sakra, nestydím se za to! ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Toto je ...úžasný seriál!!! Hoci som bláznivá milovníčka animákov, MLP som vždy ignorovala, ale tejto verzii sa proste nedá odolať :D Nenašla som na tom nič, čo by mi čo len trošičku prekážalo. Pointa a epizódy sú perfektne vymyslené a moralizované nádherným, z môjho pohľadu až výnimočným spôsobom (nakoľko som veľký zástanca morálnych animákov, tu som z toho neopísateľne dojatá), postavy neuveriteľne roztomilé a všetky aj povahovo strašne sympatické a humor proste skvelý -miestami až príliš strelený, čo je na tomto seriáli skutočne neuveriteľné. Nemôžem inak, než odporučiť ;) (Moja naj hlavná postava je Twilight Sparkle a najkrajší poník jednoznačne Rarity) :) ()

Gediman 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale naprosto nikdy bych nevěřil, že mě tohle potká. V tomhle věku. Seriál pro malé holky, který je ale tak geniálně roztomilý a roztomile geniální, že musí dostat každého, nehledě na věk či pohlaví. Taky že komunita Bronies (fanoušci seriálu, kteří nejsou původní cílovou skupinou) roste každým dnem a vypouští hromady a hromady fanartů, fanfikcí a meme. TAKLE, dámy a pánové, vypadá pravý internetový fenomén. PS: úvodní dvojdíl druhé řady je perfektní: ze Star Treku převzatá bytost Q (schopnostmi, povahou i dabérem) a ze Star Wars převzatá závěrečná scéna. Tohle je super. Jo a... Rarity je nejlepší poník. Tečka. ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Rodiče Applejack nebyli plánovaní a v seriálu zatím nebylo přímo řečeno, ale jen naznačeno, že zesnuli. Odkazem na ně je nejpíš fotka dvou poníků u dveří Applovic domu (zevnitř) a dvě padající hvězdy na začátku a na konci 8. dílu 3. série "Rodinné setkání". Na fotkách z předchozích sešlostí ale nejsou. (LindaKola)
  • Postavička Bon Bon má v každém díle jiný hlas. (Campbell)
  • Applejack je jediná hlavná postava, ktorej charakter sa nezmenil. Ďalších päť hlavných pony postáv vzniklo spájaním viacerých charakterov z iných sérií My little pony. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama