Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Tambry1231 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je SUPER! Má úplne všetko čo na animákoch hladám! Má skvelú animáciu, postavy sú mi sympatické, hlavne tie hlavné a každá epizoda ma niečim dostala ( Hlavne Twilight's Kingdom. Godammit Hasbro :D ). Seriál je vtipný, dojímavý, zaujímavý a, prekvapivo, má pár akčných scén. A morálky sú dojímavé a, občas, "dospelé". Odporúčam! ()

RoseJo 

všechny recenze uživatele

Někdo si může pomyslet že tenhle seriál je pro mimina, ale doopravdy to tak není. Děj příběhu a co řeší poníci mimina nepochopí, ale pochopí to až starší. 1. i 2. série je dokonalá, 3. je slabší má méně dílů a občas ty příběhy mi moc neseděli, ale zase všechny série mají chytlavé písničky. Je hrozná škoda že tak kvalitní seriál má tak příšerný český dabing, co vytvořil Minimax, poníci mají hlasy jako nějaký babky, který odchytily někde na ulici co si potřebovaly přivydělat... Proto je nejlepší se na to koukat v originále s CZ titulkama. Zábavný a roztomilý seriál :3 ()

Reklama

rionka 

všechny recenze uživatele

Pozor, nejedná se o první seriál z let osmdesátých, tohle je skvělá a svěží povedenost stará jen pár let. Inspirativní a bez stereotypů. Už jsem v tom až po nozdry, přiznávám se! Bez znuděné čtyřleté holčičky by mě asi nikdy nenapadlo se na to podívat a přišla bych o mnoho... barev duhy, vtipů, plastových postaviček poskládaných na poličce atd. Nemusíte se do poníků hned vrhat po hlavě, nic studovat, nic sbírat. Stačí dokoukat první sérii po pátý díl. Pak už najednou nebudete moci přestat. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se svým autorům poněkud vymknul kontrole a zaujal úplně jinou cílovou skupinu, než pro které je tento seriál stvořen. Až z toho jde trochu hrůza, když vidím skoro dospělé lidi, jak si do svých avatarů dávají tyto poníky. Proč tomu tak je? To jsem se snažil zjistit, ale pochopit se to opravdu nedá. :-) Děj jednotlivých epizod je opravdu tvořený pro malé diváky. Jde tady vlastně o to, že přátelství je to nejlepší pod sluncem a že všechno dopadne dobře, když budete držet při sobě. Popravdě se na to koukat dá, dá se tu i lecčemu zasmát, asi je v tom skryté sdělení, které vás nutí se na to dívat a milovat to. :D ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Že jsem nenormální jedinec s pedofilními sklony? No a co?! MLP je prostě tak roztomilé, úžasné a zamilování hodné dílo, že to prostě jinak nejde! Skvělá animace, propracované příběhy a hlavně úžasné hlavní postavy dělají z toho díla něco nadstandartního. A že je seriál určený výhradně pro dětské publikum? Velice pochybuji. Pochybuji o tom že osmileté děcko by někdy mohlo pochopit poselství, které tento animák předává světu. Zkrátka a dobře, zamiloval jsem se do malých, sladkých, kreslených poníků, a sakra, nestydím se za to! ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Seriál obsahuje mnoho popkulturních odkazů. V jedné epizodě je například možné v herně bowlingu vidět poníky, kteří se podobají postavám z filmu Big Lebowski (1998). (Campbell)
  • Celé meno Pinkie Pie znie Pinkamina Diane Pie a ako jedinému poníkovi v seriály toto celé meno odznelo. (Carol Pifková)
  • Tvůrci si byli vědomi toho, že jejich seriál zaujal také mnoho dospělých diváků. Proto využili toho, že stejný rok jako poslední řady My Little Pony vychází také poslední řada Hry o trůny (od r. 2011). Proto bylo na oficiálním Instagramu Discovery family, kde My Little Pony běželo, vydáno několik materiálů (včetně traileru), odkazujících právě na Hru o trůny. (HERGImanCZ)

Reklama

Reklama