Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní seriál původně určený pro cca osmileté holčičky, ale nakonec zbožňovaný hlavně mužskými diváky 15-45 let. Bez nadsázky internetový fenomén a po pár sériích to dokážu pochopit, jsou roztomilí, jeblí a i přesto, že v nich stále je nějaký ten dětský přístup (ponaučení na konci a podobně), rozhodně má co nabídnout i průměrnému divákovi (je třeba rozeznat diváky a TV diváky). Seriál je narvaný popkulturními odkazy a vtipy, (které malé holčičky opravdu nepochopí) a s rozdílnými charaktery poníků si každý najde co ho baví (snad jen si neumím představit koho bavily díly s těmi mladými poníky co hledají své cutie marks, ty jsem přeskakoval a hvězdičku dolů). Škoda taky neskutečně zmršeného českého dabingu, který z kůl seriálu dělá opravdu neskutečnou sračku (nehledě na naprosto tragický výběr hlasů a zabití většiny intonačních vtipů a přízvuků) a věřím, že mnoho lidí, kteří to podle internetu chtěli zkusit, i odrazuje. Jestli se chcete přidat do fanklubu a zkusit to, rozhodně nezapínejte televizi, ale místo toho si najeďte na youtube, kde jsou epizody v původním dabingu a k tomu solidní titulky. Určitě doporučuju pro tatínky malých dětí, kteří se chcou při koukání s potomkem na pohádky bavit taky. ()

Naushika. 

všechny recenze uživatele

Tedy, přátelé, nikdy by mě nenapadlo, že mě ve dvaadvaceti chytne pohádka v níž vystupují cukrkandlové hračky pro sedmileté holčičky... Ale ono je to tak strašně strašně roztomilé a hezky naanimované! A navíc geniálně namluvené a fakt srandovní. Poník rozplývající se nad tím, že v lese žijí "hummingbirds that can really hum and buzzards that can really buzz!" mě dostal do kolen! :D ♥ ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

A ja tomu aj tak dám 5! Aj keď je to pre malé ružové slečinky, nikde nie je napísané, že je to nevhodné pre plnoletých, i keď niekto to môže brať ako ujmu na zdraví keď si to pozrie, ako napríklad priateľ, ktorý vyzeral, že za chvíľu bude mať dávivý reflex. A stavím sa, že kopa ľudí to videla, len sa nepriznajú, že pozerali My little pony. A Rainbow Dash je najsamlepšia. ()

CyriC 

všechny recenze uživatele

Zábavné, správně ujeté, extrémně roztomiloučké a zároveň ohromné psycho. Autor jistě snídá polévkovou lžíci LSD, protože jinak by to nikdy nemohl vymyslet. Nicméně je to rozhodně pěkný dětský seriál, který se snaží o skutečně výchovný obsah a dospělého skvěle pobaví svými geniálními animacemi, popkulturními odkazy a šílenými poníky. Zdravím všechny bronies. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D Pokud jezdím již 9 let na každoroční Festival Fantazie do Chotěboře, kde se pořádají setkání českých a slovenských Bronies, tak to prostě nejde přehlédnout. K poníkům jsem se dostala hlavně přes Bronies z Chotěboře, kteří se tam vyskytují již několik let. Je to prostě úchylka, posedlost a hlavně neskutečná sranda ze všech dílů "Poníků" a taky fanouškovských záznamů a videí, které hojně vytvářejí. Jako pro mnohé je pro mě nejlepším poníkem Pinkie Pie, která je prostě nejúžasnější ze všech - a o tom se na FF diskutuje min. hodinu na samostatné přednášce o Pinkie Pie :D :D Můj malý Pony je sice neskutečně infantilní, roztomilý, cukrkandlový seriál, ale není zase tak pro malé děti. Samo o sobě to svědčí tím, že průměrný věk "Bronies" je tak 25-30 let :D :D Je to prostě zábava, které není nikdy dost :D ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Tvůrci si byli vědomi toho, že jejich seriál zaujal také mnoho dospělých diváků. Proto využili toho, že stejný rok jako poslední řady My Little Pony vychází také poslední řada Hry o trůny (od r. 2011). Proto bylo na oficiálním Instagramu Discovery family, kde My Little Pony běželo, vydáno několik materiálů (včetně traileru), odkazujících právě na Hru o trůny. (HERGImanCZ)
  • Spike je dračí mládě, ale ve 23. epizodě 1. série "Ponyvillske drby" a v 10. epizodě 2. série "Tajemství mé nemírnosti" je vidět jako dospělý a podobá se spíše dinosaurovi. (LindaKola)

Reklama

Reklama