Reklama

Reklama

Piráti!

  • Velká Británie The Pirates! In an Adventure with Scientists! (více)
Trailer 2

Film ukazuje události, které se přihodí bandě bodrých smolařských pirátů, když křižují sedm moří v dobrodružství hodném barona Prášila. Tato komedie začíná, když Pirát kapitán se svou posádkou vytáhne do bitvy proti svému soupeři Černému Bellamymu, aby získal kýženou cenu „Pirát roku“. Jejich cesta vede z Karibiku až do viktoriánského Londýna, kde se setkají s všemocným nepřítelem, který je odhodlán vymazat piráty z povrchu zemského jednou provždy. Piráti zjišťují, že jejich pátrání je vítězství dobrosrdečného optimismu nad nudným násilím zdravého rozumu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

villon17 

všechny recenze uživatele

Pěkná podívaná s Martinem Freemanem, kterej by se ale měl zaměřit na výslovnost písmene "P". To se někdy nedalo poslouchat, jak do toho prskal. Každopádně sranda byla, nápad to mělo, příběh s cílem, zvrat před koncem a krásný "vyvrcholení". Mám ráda animáky, pže jsou často stejně drsný jako normální filmy pro dospělejší diváky, ale tady oceňuju, že vlastně po dlouhý době je to pohádka v pravym slova smyslu a stejně se dokáže líbit všem věkovejm kategoriím. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ty jo, Trnka měl lepší animaci. Ted nevím jestli datum téhle animované stoky se datuje před anebo těsně před vyhynutím dinosaurů, ale podle technické úrovně to bylo před. Lituji děcka a jejich rodiče co jdou na tohle do kina. Fakt to rovnou mohli ty peníze za kino spláchnout do hajzlu a vyšlo by to nastejno. Nejhorší co jsem letos viděl. Normální člověk to nemůže dodívat do konce. Zlatej Depp a jeho piráti. Fakt strašný. 0% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pro mě osobně nejslabší Aardmanovka.Technicky opět precizní,velmi dobře namluvené (viděno v originále) a celkově vůbec ne špatné.Přes to všechno ale jsem od Pirátů očekával víc a i pro studio samotné platí,že méně někdy znamená více.Přes tu přehršel malých vtipů a vtípků si divák nakonec nemá možnost prakticky žádný užít naplno,některé vtípky navíc lehce vykardené z předešlých dílek.Těsně po skončení tedy spíše smíšené pocity a nadšení,které jsem sdílel snad po všech Wallacovkách a částečně i po Spláchnutém mezi nimi není...70% ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Vizuálne ohromujúce. Naozaj, Aardmani posúvajú stop-motion animáciu do nových, doposiaľ nepoznaných sfér a z filmu sa tak stáva dokonalá pastva pre oči, na ktorú sa väčšina súčasných digitálnych patlanín absolútne nechytá. Bohužiaľ, vizuál ešte dobrý film nerobí, ten robí príbeh. A tu bohužiaľ Piráti! zásadne zlyhávajú. Na rozdiel od geniálneho Slepačieho úletu tu totiž vôbec nefungujú emócie. Celý príbeh a jeho pocitovú stránku by mala teoreticky poháňať skutočnosť, že rovnako ako Pirátsky Kapitán, tak aj divák chová nejaké city k malej Polly, bojí sa o ňu a chce ju zachrániť. Tak to teda nie. Ten operenec mi bol počas celej stopáže maximálne ukradnutý a scény typu "Sklamali ste nás, kapitán, že ste Polly predali", ktoré BY MALI vzbudzovať nejaké pocity (a sú tak aj natočené), vo mne vzbudili maximálne tak pozdvihnutie obočí a neveriacke mrmlanie "Veď je to len debilný vták!". A toto je zásadné zlyhanie tvorcov, ktoré tento film a celú tú neskutočnú námahu za ním stojacu pošle do hlbín zabudnutia. Nie, naozaj to samo o sebe nie je zlé, nenudil som sa, je to vtipné, hej, hej, čoby nie. Avšak aj Slepačí úlet bol vtipný a plné hodnotenie som mu nedal kvôli tomu. Dal som mu plné hodnotenie pre to, že ma emocionálne zasiahla dokonca aj smrť anonymnej sliepky v prvých dvadsiatich minútach. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek určitej šablónovitosti a záverečnej strate odvahy tvorcov, ide o jedno veľké prekvapenie. A to som si myslel, že pirátska tématika je už zase na pár rokov vyčerpaná... Pekne šialené a svižné, občas vynikajúco vtipné. Keby sa trochu viac pohrali s klasickým záverečným klišé (pridaním trochou viac sebeckosti), bola by to fakt pecka... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Pirátská loď, která byla pro potřeby natáčení postavena, vážila 700 kg a její délka činila přibližně 4,2 metru. (Thomas05)
  • Postavu piráta Albina nadaboval Andres Iniesta, znýmý hráč fotbalové Barcelony. (Wade)
  • Film je vytvořen výhradně pomocí ruční animace, jsou v něm však použity i digitální efekty, a to především v případě ztvárnění oblohy a moře. (HellFire)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama