Reklama

Reklama

Jurský masakr

  • Velká Británie The Dinosaur Project
Trailer 1

Výprava zoologů pod vedením Jonathana Marchanta se vydává po stopách bájné africké příšery Mokele Mbembe. Jeho syn se k nim potají přidá a ukryje se ve vrtulníku, který i s celou výpravou havaruje. Brzy se ocitnou v zapomenutém pralese, kde budou bojovat o přežití nejen s dinosaury, ale i s jedním členem týmu, který chce všechnu slávu pro sebe... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (94)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se hodně dlouho těšil, protože od dob co jsem viděl jako malej Jurský park jsem na každej dinosaří film nažhavenej. A DP jsem sledoval téměř od první doby co vyšly první obrázky. Nakonec se to vyplatilo, tenhle film není nějak revoloční, ani nijak zapamatování hodnej, ale mě se líbil. Nenudil jsem se ani chvíli a dobře se na film koukalo. Co mě hodně mile potěšilo byly efekty které byly moc pěkné, a tím my vynahradily slabý příběh a strašně velké klišé syn+otec. Některé scény třeba v letadle byly sice pitomé ale prostě dokázaly upoutat pozornost. Suďte si mě jak chcete mě film bavil a líbil se mi. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar Jurského parku. Snaha o zvýšení dramatičnosti použitím roztřesené, dokumentární kamery tentokrát nevyšlo.. Triky jsou na úrovni roku 1993, kdy vznikl první Spielbergům trhák o dinosaurech. Nesnesitelné kecy typu: "Jsme tady v bezpečí?" nebo "Musíme pryč" a "Mám tě rád tati" a "Není to tu bezpečné " (hláška z doby, kdy je už polovina expedice sežraná dinosaury), je tady požehnaně! Takže jediná hvězda je za krásnou přírodu, která je tu k vidění a za malého Dina, coby domácího mazlíčka. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Disnosaurov by som spočítal na prstoch jednej ruky a v polovici sa to zmení z dobrodružnej cesty o dinosauroch na survival bez dinosaurov s jedným pomäteným bláznom čo sa zmení na zabijaka. Navyše počas celého filmu nakrúca "živá" kamera a preto pri utekaní vidno len šmuhy a chaos. Ak čakáte, horor, dinosaurov, sexy ženy alebo Jurský Park trochu inak, tak čakáte zbytočne. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Čítankový exemplář found footage, sestříhaný ze 100+ hodin nalezeného materiálu a nijak dále neupravovaný (jak stojí v úvodním titulku :-)). Objevitelská výprava do srdce Konga se záhy zvrtne v záchranu holého života před masožravými prehistorickými potvorami, což nesympaticky nezajímavým postavám jaksi nedochází a pořád chtějí vidět (natočit) víc. Kamery však ve "velkých" momentech vypadávají a tak z nich nic nevidíme, zato do země, vody, křoví a větví čumíme furt. A i když je těch pár rozklepaných záběrů dinosaurů trikově ucházejících, neodbytnou nudu, pramenící mj. z naprosté předvídatelnosti, neodženou. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Rozkejklaná kamera a netradiční zwiřátka uprostřed odlehlé exotiky. Tak se dá popsat tohle dílko. Přestože můžeme konstatovat, že filmaři mohli z tohohle kousku vytřískat o hodně víc, není to špatnej nápad, nekonaj se tu žádný nudný dialogický prodlevy a triky jsou dost povedený. I když si tenhle film hraje na realitu už v úvodních titulcích, kde se hlásá, že "tento snímek je natočen podle skutečných událostí", moc diváků tenhle fakt asi nesežere. Spíš mi to připomnělo zemanovu Cestu do pravěku. Kdyby se ale tvůrcům dostala tahle klasika do rukou před tím, než natočili The dinosaur project, mohla to bejt dobrá inspirace a možná by se před "found footage kamerou" objevil i T-rex, kterej by nějakou tu hvězdičku v hodnocení určitě přidal:) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe. (Pod)

Reklama

Reklama