Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Jasné, každý seriál má svoje chyby, preto je u mňa hviezdička dole. Ale možno je to teenegerské, možno sú postavy umelo vytvorené, herci, ktorí majú 20- 27 rokov hrajú násťročných, ale nedá sa tomu odolať. Aspoň ja to nemám v povahe. Súvisí to s tým, že od malička zbožňujem všetko fantasy spojené s čarodejníkmi. Pre mňa je tento seriál podla knižky od spisovateľky kt. stojí aj za Vampire Diares, ešte viac záhadný a pútavý ako samotné VD. Je to tým, že zápletka je od začiatku, je tu romantika(osudová i nie), je tu niečo nadprirodzené, je tu niečo jasné, niečo zahmlené. Herci sú pre mňa osviežením, novšie tváre, kt. zvyčajne poznáme z menších úloh.Preto ich nemám ešte zaškatuľkovaných. Niektoré scény berú dych, scenár je primeraný, aj tak ma rozčuluje, že niekedy neviem, čo sa tam deje. Ale aby som urobila suma sumárum, rovnako ako v komentári VD. Herci 50% Hudba 100% Vizuál 65% Scenár 60% Príbeh 89%. Je to priemerne 72,8%. Takže u mňa zaslúžené 4 hviezdy. Tešíme na ďalšiu časť:D ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Není to zase až tak špatné, ale nejlepší taky není. Někteří herci prostě neumějí hrát a před kamery by chodit neměli. Že jsou dialogy prázdné by se dalo tolerovat, co chceme po seriálu s teenagery. Na druhou stranu oceňuji vždy nějaké napětí, i když se mi zdá, že tam je toho moc. V jednom díle posedlá žena, v dalším démon, pak zase lovci. Jde vidět, že v první sérii je úplně vše a možná je dobře, že další série není, protože co by bylo tam? Plus za Phoebe Tonkin, která hraje báječnou mrchu. ()

Reklama

hellstruck

všechny recenze uživatele

O něco lepší Stmívání si nasadilo čarodějnický hábit. Hlavní hrdinka s trochu Bellovským komplexem a kukučem "já křehká smutná dívenka"mě srala po celou dobu. Celé to působí vyumělkovaně, říkáte si "tak kdy už přijde to obrovské odhalení její schopnosti"a oni se s tím tvůrci bohužel moc neprděli. Čáry máry umí půlka města a všichni se při tom tváří děsně "drsně". Ne,ne,ne,obrovské zklamání.Jediné,co mě nadchlo,byla mrazivá znělka. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Zatím příjemné překvapení. Některé scény jsou na mě trochu moc mimo realitu (létající žena posedlá démonem apod.), ale má to spád, napětí, fajn propletené vztahy a postavy, občas docela "strašidelné". Nechápu, proč tu v komentářích někteří kritizují, že má teenage seriál teenage prvky, haha. A vyumělkované mi to taky nepřijde, na tohle tu jsou jiné seriály (např. Pretty Little Liars). Uvidíme, jak se to vyvine dál. Aktualizace po 11. epizodě - po pauze mi seriál začíná připomínat mix Pretty LIttle Liars a Upířích deníků - seriály, které nemusím. Škoda, začátek to mělo slibný, ale bohužel končím. ()

REBARB0RKA 

všechny recenze uživatele

Je to tu zase: parta nepoučitelných fracků, kteří si myslí, že sežrali všechnu moudrost světa; milionkrát omleté připitomělé dialogy. A aby to teda nebyla nuda, pár dílů budou ti mudrlanti čarovat (nebo se o to spíš pokoušet) a pak spojí síly v kruhu, aby nemohli čarovat vůbec. Vynikající nápad! Ze 14 dílů, které jsem zatím viděla, jeden slušný (1x08). Na nějaký souboj dobra se zlem zapomeňte, akce je krotká nebo odfláknutá. Opravdu je to horor... sledovat. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)
  • Autorka knih, L J Smith, oznámila, že její knihy přijali v televizi The CW dne 28. října 2010. Za necelý rok televize objednala seriál o 22 epizodách. (HArna)

Reklama

Reklama