Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No co... jsem prostě holka a tohle mě neskutečně bavilo. Řekal jsem si, že jedna série, no to je jako dělané na jeden víkend a aby se z toho nestala několikaroční závislost jako z himym, které, i přestože už mě tolik nebaví, prostě musím sledovat dál. Jaké bylo překvapení, když nastal konec a já jen bezmocně hleděla na černou obrazovku ve smyslu: to si ze mě někdo dělá srandu, že seriál neobnovili na druhou řadu a skončí to jako takhle jo? No tak trošku šok, každopádně když se vrátím k těm předchozím dílům, tak super. Tajemno, kapka nebezpečí, fantasy, romantiky, vtipu, drama, kouzel... co víc chtít. Na The vampire diaries od stejné autorky to nemá, ale i tak to byla řádná jízda. A Britt Robertson je skvělá herečka, které si poslední dobou začínám všímat. Jako první jsem ji viděla paradoxně v nejnovějším filmu The first time a pak nezávisle na něm v dalším výborném snímku Cherry. A to už jsem si ji vyhledala a narazila jsem právě na tento seriál a zjistila, že sjem ji viděla už dříve v jiných snímcích aniž bych si jí všimla. Myslím, že má ale slušně našlápnutou kariéru. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Musím se teda přiznat, že tenhle seriál mě opravdu hodně zklamal. Čekala jsem něco jako první serii Upířích deníků, ale naopak Deníkům kvalita stoupala, tahle se držela dost nízko a i když posledních pár dílů bylo o něco lepších, jsem celkově docela ráda, že tenhle seriál nebyl obnoven pro další sérii. Co se týče hlavní hrdinky, tak ta byla opravdu příšerně nesympatická, měla jsem chuť jí praštit pokaždé, když se objevila na scéně (což bylo bohužel dost často). Takže jednou se to dalo, ale silně pochybuju, že bych někdy zatoužila potom se na to podívat znova. 3* ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Snižuji na dvě hvězdy. Proč jsou sakra teen seriály poslední doby tak bezduché? Copak se teenageři nemůžou chovat jako teenageři? Proč musí být všechno tak strašně vyumělkovaný a povrchní a to včetně herců a dialogů? Samotnej děj není špatnej, ale tohle ten seriál strašně kazí. U The Vampire Diaries se to drží v rámci mezí, ale tady to je už prostě moc. A popravdě ani nepočítám v nějaký větší úspěch, Secret Circle dle mého názoru zůstane zapomenut. Hodnocení série: 2/5 ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tak Vám nevím, byl jem upozorněn, že se jedná o slušný ba přímo výborný seriál, tak jsem se na něj opravdu těšil. Věděl jsem jen to, že jde o čarodějnictví, víc mi nebylo prozrazeno. To mě svým způsobem nabudilo, ale po první epizodě přišlo obrovské zklamání, páč takovouhle teen čárymárysračku jsem vážně nečekal. Situace se nezlepšila ani po dalších 4 epizodách a já vážně zvažuji, jestli se dívat dál. Nevidím v tom budoucnost a je to pro mě zatím příšerná ztráta času. Prý se to ale po pár epizodách rozjede, jenže nevím, zda už tomuto upozornění či ujištění mám věřit. Zkusím tomu dát šanci maximálně třemi dalšími epizodami, ale zatím vidím plus jen v tom, že nevzniklo více sérií a seriál tak zůstal neukončen. 40% EDIT 23.1.2015: Jelikož nemám rád rozkoukané věci, tak jsem seriál dojel do konce a nejlepší se z mého pohledu událo až v posledních třech epizodách, kdy čarování a příběh nabyde na akčnosti. Přesto nemohu dát víc, než tři hvězdičky, jelikož 19 dílů předtím bylo spíše slabších. Netvrdím ale, že by mě v tuto chvíli nezajímalo pokračování. 45% ()

Vironey 

všechny recenze uživatele

Přijde mi trochu hloupý hodnotit po dvou dílech, takže zůstanu jen u komentáře. Kupodivu to není až takový průser, jak jsem čekala. Všechny ty příměry k Twilightu v recenzích a diskuzích působí jen jako katalyzátor pro všechny prudily, kteří tímto okamžitě celý seriál strhnou a zaškatulkujou jako "přiblblá romantická fantasy". Jasně, není to žádný intelektuální skvost, někteří herci působí dost toporně, příběh taky není nic originálního - srovnávání s Twilightem ale moc nechápu, stejně tak bych to mohla srovnat např. s Čelistma - je tam voda, jsou tam lidi a každou chvíli někdo umře. :) Přeháním, ale všechny ty odkazy na Twilight potencionální diváky buď přitáhnou a zklamou nebo rovnou kategoricky odpudí. Zatím 50%. EDIT 14.11. Po shlédnutí devátého dílu hodnotím 2*, seriál se sice po nudném a nezajímavém úvodu docela polepšil a potemněl, ale pořád je to taková jalovina... ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Autorka knih, L J Smith, oznámila, že její knihy přijali v televizi The CW dne 28. října 2010. Za necelý rok televize objednala seriál o 22 epizodách. (HArna)
  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. [Zdroj: gorilla.cz] (kklepkaa)
  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)

Reklama

Reklama