Reklama

Reklama

VOD (1)

Mike je jedenatřicetiletý muž, který přes den pracuje jako pokrývač, vyrábí originální nábytek, čímž by se chtěl živit naplno, a po nocích se stává vášnivým snem všech dam. Má přezdívku Magic Mike a je hvězdou striptérského klubu Xquisite. Čím víc ho dámy milují, tím víc peněz utratí a tím šťastnější je majitel klubu Dallas. Jednoho dne během obvyklé šichty na střeše potká Mike devatenáctiletého Adama, který se poflakuje od jedné nekvalifikované práce ke druhé, a vezme ho s sebou do klubu. Odhalí v mladíkovi striptérský talent a ujme se ho. Hned první večer, když do klubu nastoupí jako pomocná síla, se však Adam objeví i na pódiu, protože jeden ze striptérů přebral a nemůže vystupovat. A má obrovský úspěch. Adam dostane přezdívku Kid a má náhle spoustu peněz i sexu. Mike začne považovat Adama za svého mladšího bratra a mimo jiné se také pozná s Kidovou sestrou Brooke, do které se na první pohled zamiluje. Brook žije svůj život přesně tak, jak se to všem spořádaným občanům společnosti líbí. Pracuje ve zdravotnictví, vzorně se stará o svůj dům i o svého bratra. A Mike si najednou uvědomí, že se svým životem striptéra není zas tak spokojený, jak si namlouval... (TV Prima)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (542)

Darneth 

všechny recenze uživatele

Uznávám, aby lesbu jako jsem já napadlo koukat na film o striptérech, co celou stopáž kvedlaj bimbasama a třepou zadky do rytmu s namaštěnými buchtami, je hodně divný :D Ne, vážně jsem tímto nezkoušela mou orientaci a můžu s klidem říct, že to na mě absolutně, ani ždibec nezapůsobilo. Příště se raděj podívám na porno. Můžu si totiž vybrat alespoň protagonisty a různých estrádních čísel se tam člověk taky hojně dočká :D ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, asi jako všechny holky jsem na tenhle film nešla, protože bych se něják extrémně zajímala o ten příběh. A upřímně řečeno, jsem podle ovací, které jsem na to všude slyšela asi čekala trochu něco jiného a byla jsem mírně zklamaná, i když se to celkově vykompenzovalo někerýma těma vystoupeníma. Co mi tady hrozně vadilo (a to je co říct, protože si málokdy stěžuju na kameru) byli naprosto zbytečné zdlouhavé záběry na obličeje některých představitelů, případně občas na krajinu okolí a taky jsem čekala nějáký závěrečný 'tanec' na konec, zrovna bych se na 'It's raining men' znova koukla, kdyby tancoval hlavní part Alex. Zápletka nebyla něják světoborná, ale tady o ten děj moc nešlo. 3* ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa vyslovene pastva pre ženské oči poskytujúca obrovskú dávku mužského sexepílu. Ch.Tatum znova ukázal a zúročil svoju nadanosť vynikajúco zvládať tanečné pohyby a M. McConaughey podobne ako T. Cruise vo filme Rock of Ages ovládol ľudí svojou show. Vypracované mužské tela dopovali nenasýtené ženské chúťky, takmer každým momentom ale kvalita dramatickej podstaty slabla. Najviac mi prekážalo prezentovanie a pohyb A.Pettyfera, ktorý pôsobil ako narkoman na odvykacej kúre. Zaujímavé a chválitebné bolo občasné umiestnenie kamery, čo pôsobilo neobyčajne dobre takže nakoniec dávam 40 %. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Čekala jsem ničím neoriginální, podprůměrný film s hlavním hrdinou, který mě kvůli Channingově obsazení bude iritovat, dočkala jsem se sice neškodného, jinak ale docela sympatického snímku s pohlednými představiteli mužských rolí, z nichž snad žádný nepůsobil nepřirozeně. Což jako heterosexuálně orientovaná žena nemůžu hodnotit jinak než pozitivně. [47th Karlovy Vary International Film Festival] ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že u filmu kde se to jen hemží nahými zadky, jejichž majiteli jsou pánové, vydržím až do konce. Soderberghovi musím vyseknout poklonu. Pro mě jednoznačné překvapení. Navíc zjištuji že Tatumovi, přestože si jde docela často zaplavat do uslzeného romantického rybníka, podobné role seknou. Plusem Magic Mika rozhodně je že postrádá jasný a dopředu daný mustr, takže divák nedokáže odhadnout co se v následující scéně přihodí. Na konci samozřejmě všichni držíme Mikeovi palce. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (18)

  • Film byl natočen za dva měsíce ve městě Tampa, kde Channing Tatum pracoval jako striptér, když mu bylo 19 let. (Aelita)
  • Snímek byl uveden na 47. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. (LiborGondek)
  • Při čísle na Den nezávislosti prasknou kalhoty Big Dick Richieho (Joe Manganiello), v následujícím záběru jsou však v pořádku. (glumka)

Související novinky

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (více)

Channing Tatum opět Bez kalhot

Channing Tatum opět Bez kalhot

01.04.2014

O pokračování předloňského hitu Magic Mike (u nás jako Bez kalhot) se spekuluje už řadu měsíců. Sedmimiliónový nezávislák s Channingem Tatumem (Útok na Bílý dům, 21 Jump Street), který velmi volně… (více)

Reklama

Reklama