Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (295)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jatka! Zadání tvůrcům zřejmě znělo: Rozsekejte co nejvíce lidí na maděru! Kombajn na diskotéce byl velkolepý, kam se hrabou sprchy z Bladea, nebo lopatky vrtulníku z 28 týdnů poté. Film z velké rodiny Saw si na nic nehraje, předkládá jen mnohokráte omleté téma - dům+pasti+oběti+maniak v masce = cisterny krve a kruté smrti. Pokud divák ví, do čeho jde, a pokud je na tento typ filmů naladěn, pak není co řešit. Ostatní, pokud nemají potřebu proložit si intelektuální nezávislou scénu béčkovým masakrem, nechť raději zhlédnutí vynechají, ušetří si tak čas i duchaplné komentáře o tom, že tohle tedy opravdu nečekali. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hey Saw! Welcome BACK in da House full of TRAPS!! Parádní Moderní Horor s bravůrním Gore a výtečnou Kamerou neustále se něco děje, každou chvíli někdo příjde k zranění,né zrovna hezkým způsobem ! Záporák opět drsný, chladnokrevný a nekompromisní! Zdálo se mi, že občas slyším Hudbu i ze Sawu,což mě příjemně naladilo ! jOO jOO Něco takového tady tenhle rok Chybělo ! Scéna v 11 Minutě jednoznačně TOP of Year ! 80% ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Před lety mě z ničeho nic zaujal napínavý COLLECTOR, no, a dvojka není nic než okoukanej mrdkou slepenej torture-pornovej sendvič SAW a HOSTELa, s úplně nechutnou záchranářskou misí jako náplní uprostřed. Furt se sice něco děje a krvavýho masa se válí všude dost, ale záporák ztratil jiskru a je to kurva neuspokojivá prázdná nuda kdesi v labyrintu pastí a končetin mrtvých těl. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Collector byl fajn, ale tohle je bohužel průser. Tam, kde jednička sázela hlavně na dusnou a komorní atmosféru, dvojka přidává na akci, střílečkách a osobních soubojích. Pokračování tím pádem ztratilo největší sílu svého předchůdce. Navíc zdejší smrtící pasti jsou už hodně, hodně "over the top" a sám Sběratel tím vyvolá dojem toho nejschopnějšího technického inženýra s darem dokonalé předvídavosti. Hudba a brutalita jsou ok, jenže pouze na nich film nestaví. The Collection je tak pro mě prvním velkým zklamáním hned z kraje letošního roku. Fuckt! ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Sbírka se v mnohém liší od prvního dílu, což naznačuje už úvod, který je možná trochu přehnaný, ale mě se rozhodně líbil. Přibylo akce a krve, trochu na úkor atmosféry a věrohodnosti, ale mně to prostě sedlo a dobře jsem se bavil. Já byl určitě rád za velkou změnu oproti jedničce, protože ikdyž mě první díl hodně bavil, koukat na to samé jen s obměněnou sestavou obětí a pastí už by tak zábavné nebylo. Jak už zmínilo hodně uživatelů ve svých komentářích přede mnou, velkým plusem byl také konec, který jsem ale po prvním díle tak trochu očekával. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)
  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)

Reklama

Reklama