Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 2

Recenze (261)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Bezvadný seriál! Jako jeden z mála má opravdu stále stoupající tendenci a u posledního dvojdílu páté série jsem málem ani nedutal. Bylo to dokonalé a v rámci televizních seriálů naprosto nevídané. Škoda je, že šestou sérií se s námi Grimm rozloučil. Bylo to však nezapomenutelné a za tento počin jsem opravdu moc rád. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě seriál moc nebavil. Díly mi přišly podobné jako vejce vejci. Ale jak se začala rozvíjet dějová linka, seriál u mě získával na oblíbeností. Nejlepší postava je Monroe. Je vtipný a fakt mě baví. Třetí série pro mě skončila dost překvapivě, takže se těším se na čtvrtou a jsem zvědavá, jak bude seriál pokračovat. ;-) ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pilot: Působí to na mě jako splácanina všeho možného. Pilotní díl nabízí pár výborných scén, převažují ale průměrné sekvence plné klišé a vyloženě slabé okamžiky. Uvidíme, co se z téhle hororově-pohádkové krimi vyklube. / Po třetím dílu to vzdávám, prostě mě to neoslovilo. Seriál se snaží tvářit, že má nějaký promyšelný děj, opak je ale pravdou a většina postav je navíc naprosto nezajímavá. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Věčná škoda, že tenhle seriál neběžel v televizi, když jsem byla 12-letý potěr, tehdy bych si u toho nejspíš nadšeně mastila frndu a neřešila bych, že bratři Grimmové v rakvích vzteky rotují jak v mixeru. Možná by se mi líbil sladký hlavní hrdina, možná by mě nekrkaly nejasnosti a nelogičnosti, možná by mi nevadily divné efekty, možná bych si nevšimla, že scénář jednotlivých dílů je čím dál stejný (s obměnou záporných postav), možná bych děj považovala za napínavý, zábavný, vtipný a originální. Jedno je jisté: vůbec mě průměrnost a lacinost "Grimma" netrápí, vždyť existuje spousta zajímavějších činností, než dřepět u bedny - třeba starému vyprat, pověsit, vvyžehlit a do komínku naskládat nasrávačky. 44% ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Zatím mám zkouknutých deset dílů první série, ale seriál mě opravdu zaujal a přijde mi velmi dobře natočený. Otazník visí nad slabšími triky a posutnutím příběhu v budoucím pokračovaní, ale mix Akt X, Červené karkulky, kriminálek mi přijde jako super nápad. Po hodně slabém prvním dílu jsem zvažoval zda mám pokračovat ale dobře jsem udělal. Každým dílem kvalita stoupá a Grimm je jeden z nejlepších seriálů co jsem za poslední dobu viděl. ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • Produkce seriálu spolupracuje s firmou Apple. Firma je zmíněna v titulkách a je možné si všimnout, že každý v seriálu má iPhone právě od firmy Apple. (tb_23)
  • Každý díl je volně inspirován jednou pohádkou od bratří Grimmů. (BLANIK.)
  • V posledních dílech druhé série byl Nickovy Burkhardtovy vytvořen falešný pas dle nějž se jmenoval Thomas Bailey, pocházel z Rakouska, narodil se 18. 06.1983 - tzn. že by mu bylo přesně 30 let - v Norwagenu a pobýval ve Vídni. (ČSFD)

Reklama

Reklama