Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 1

Recenze (261)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tenhle film měl očividně nalákat hlavně na spoustu známých tváří, protože ruku na srdce, kdo by se na to jinak podíval. A jestli tenhle film měl navodit holky na to aby chtěli mít děti, protože je to super, tak se to rozhodně nepovedlo, mě to spíš odradilo ještě víc. Normálně bych řekla, aby vyhodili některé postavy aby ten zbytek mohl mít lepší příběh, ale on to byl příběh tak něják o ničem, takže mi tu možná těch hodně postav vůbec nevadilo. Jednou se na to podívat dalo, něják extrémně jsem se u toho nenudila, ale znova už rozhodně ne, ani si nemyslím, že si na to zítra ještě vzpomenu. 3* Naprosto nejlepší na celym filmu byla parta tatínků v parku. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ako porodiť a nezblázniť sa? Hlavne treba brať všetko s nadhľadom a v klídku. No ako na potvoru, zo všetkých možných variácií, ako kto môže prežívať tehotenstvo, práve tento spôsob tu chýbal. Aj keď chápem, to by potom nebol film, v ktorom by sa trápnosť mohla vylievať až cez okraj. Niekedy som kvôli tomu na pár sekúnd musel odvracať oči. Dve hviezdy za pár pekných pesničiek a celkom príjemnú hereckú zostavu. 40/100 ()

Reklama

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že většina diváků si po shlédnutí filmu jeho název poupraví na “Jak přežít a dokoukat tenhle film a nezbláznit se“...Tahle strašně uměle působící komedie totiž není ani zábavnou a vtipnou mozaikou vztahových trablů, ani návodem, jak ve zdraví přečkat těch zázračných 9 měsíců. Úsměvných momentů je pramálo, otravných bohužel habaděj. Na mě tohle “těhotenství a rodičovství hrou“ dojem neudělalo. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

čo k tomuto povedať? americké klišé jak delo, neoriginalita, prvoplánovosť, človek to tam nikomu neverí, málo sympatických postáv (najsympatickejšia bola aj tak moletka Rebel Wilson), aj tých vtipov bolo veľmi málo resp. veľmi málo vydarených...chcel som dať trochu vyššie hodnotenie ale keď tak pozerám na svoj komentár tak asi to nebude možné =D max. 50% ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nepovedená a nevtipná přehlídka hollywoodských hvězd. Nevidím jediný rozumný důvod, proč si vybrat tenhle film pro návštěvu kina. Mateřství je velmi emotivní období v životě ženy či rodičovského páru, ale zde je degradováno na předmět tupých a prostoduchých hádek budoucích rodičů, kteří všichni paradoxně o děti stojí a těší se na ně (jiná alternativa zde snad ani není přípustná). Humoru je jako šafránu a často se omezuje na zvuky či afektivní reakce. Recenze zde. 3/10! [12.06.2012_kino Atlas_novinářská projekce] . ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Okrem mesta Atlanta pracovali filmári aj v Juhoafrickej republike, kde sa natáčali scény z Etiópie. (MikaelSVK)
  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)

Reklama

Reklama