Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 1

Recenze (261)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Námět není špatný, ale provedení je předvídatelné, neoriginální a nevtipné. Tklivé tóny při porodních stazích, pohledy na dmoucí se bříška, doteky a další várka tklivých melodií. Nejlepší dějová linka je těch dvou, co prodávají ve stánku - ta by klidně mohla mít film sama pro sebe, prtoože zbytek je jen sladká vata o budoucích rodičích, hormonech a předporodních párty. Trochu nuda. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Pohodová ovšem místy trapná komedie o těhotenství. Jo nebýt té kopy známých tváří, řady z nich jsou mí oblíbení herci nebo herečky, nebo je alespoň ráda v něčem vidím hrát, tak bych se na ten film asi ani nedívala. No ono je to vcelku podprůměrný film, protože ty fóry přijdou málokomu vtipné, ale vzhledem k hercům jako A. Kendrick, C. Diaz, Ch.Crawford, R.Santoro, E.Banks, M.Morrison atd. přidávám ke 2* tu třetí. Jediné, co mě tu skutečně bavilo byla partička tatínků, jak už tu někdo psal, tady jedině mi ten humor přišel vtipný. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přemíra hereckých profláklých tvářiček mi nedovolí snížit hodnocení, přestože je tento film naprosto o ničem. Tlachačka nad tím jak otec zapomněl na přebalovacím stole děcko nebo kdy blinká a nebo dětská kniha o kojení zvířat a lidí?! REALLY? Je celkem smutné, že to tvůrci zaobalili do takové spousty příběhů ve kterých se není sto vyznat a hlavně bych tomu vytkla tu dlouhatánskou stopáž, která mě přivádí na myšlenku, že čím delší film tím větší nuda. Pokud se jedná o zfilmované knihy, které se neobejdou bez prvotních kacánků tak budiž, ale nic o ničem bez ničeho s velkým hovínkem v plenkách....ach jo..to je zase film. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Mělo to i pár světlých a komických momentů (proslov na expu nebo scény s černouškem Jordanem), ale jako celek docela hrůza. Jediné sympatické postavy hrály snad jen Elizabeth Banks a Chace Crawford. Nejvíc mě štve, jak se všude dokola omílá, že je to natočeno podle stejnojmenného amerického bestselleru - kniha What to expect when you're expecting je normální těhotenská příručka, která v Americe sice platí jako bible pro všechny těhotné, ale s tímhle paskvilem nemá společného vůbec nic. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem opravdu našlapanou komedii, protože téma které otevírá je málo probádané a ukrývá studnici nápadů, a ono to nakonec bylo suché, bez šťávy :-( Zklamání.. Elizabeth Banks byla snad jediná "reálná matka".. Postavy, které ztvárnil Dennis Quaid a Brooklyn Decker bych pro jejich nechutný optimismus ihned umlátila bejsbólkou :-D ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)
  • Okrem mesta Atlanta pracovali filmári aj v Juhoafrickej republike, kde sa natáčali scény z Etiópie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama