Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seznamte se s poněkud netradiční rodinou Chmurných. Ve společné domácnosti tu žijí nepříliš úspěšná jazzová zpěvačka Kristýna s – naopak velmi úspěšným – manželem psychiatrem Lubošem, jejich děti introvertní Petra a rebelka Veronika a dvě naprosto rozdílné babičky– věčně mladá Klementýna a kartářka Marta. Pak je tu ještě otec dirigent, který svoji profesi přenáší i do života rodiny. O tom, že soužití několika generací pod jednou střechou přináší někdy problémy, které je potřeba řešit, a jindy zase humorné situace, není třeba pochybovat. Zvlášť když je každý z jejích členů výraznou osobností... (TV Prima)

(více)

Recenze (78)

schindler odpad!

všechny recenze uživatele

O mé rodině a jiných mrtvolách (už tak debilní název) má být zřejmě komedie a to situační. A ty většinou bývají zaměřené na mladší publikum. Já teď nechci narážet na hlavní herecké osazenstvo (vetšina z nich jsou uznávaní herci), ale prostě CO ASI MOHU ČEKAT ZA SITCOM, KDE JE PRŮMĚRNÝ VĚK OKOLO 65 LET???!!!!!!!! ()

GlaDOS odpad!

všechny recenze uživatele

Já to vážně nechápu. Myslel jsem si, že se Češi dokáží inspirovat úspěšnými zahraničními seriály ale zatím to vypadá na úplný opak. Viděl jsem několik desítek minut ale i tak mohu hodnotit. Komedie mě má rozesmát v prvních minutách, což mnohé kvalitní (a kupodivu ne české) dokázali ale tady jsem se cítil spíše trapně. Ne, děkuji. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Totální neserióznost vůči divákům zde nabrala plné obrátky. Tvůrci překročili poslední hranici vkusu a naservírovali ucelené a zcela konkrétní faux pas z jakéhosi televizního studia na stanici Prima, kde se už ani netají tím, že chtějí být stejně špatní jako konkurence. Když kdosi v upoutávce tvrdil, že se doslova řechtal na každé stránce scénáře, tak bohužel já plakal s každou další minutou této tupé naivní nevkusné idiotské frašky, kde humor je asi to poslední, co vás bude trápit. Tímto hnusem, výblitkem z pera paní Pawlovské, snad utrhnou trochu té pozornosti, ale to je jedno, pač doktor Chocholoušek vypíná televizi v šest. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ani ne před měsícem jsem sice nerad, ale o to rázněji skoncoval s Rodinkou a už je to tady zase – dávám definitivní sbohem novému seriálu, aniž bych zhlédl všechny jeho díly a musím říci, že ještě s větším roztrpčením než v případě již jmenované Kleinovky. Já bláhový jsem si doposud myslel, že pod slovem sitcom je míněna zkratka anglického situation comedy a tudíž kde je komedie, tam je také humor. Jak jen jsem se mýlil – zapomněl jsem na domácí televizní kuchyni. ()

Spike86 odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie na sitcom z pera Haliny Pawlovské. Scénář je velmi slabý a opravdu to není vtipné a zkrátka jako celek to nefunguje. Za nějakou tu povedenější hlášku či náznak vtípku a nějaký ten náznak jazzové melodie dávám 15%, ale odpad to stejně je tak jako tak. Podotýkám, že nehodnotím na základě jednoho dílu, ale na základě pár minut zkouknutých z několika dílů. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání seriálu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po osmé epizodě. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama