Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Začátek zábavný. Skupina vysokoškolských studentů (rozuměj modelek s umělýma kozama a svalovců bez mozku) spolu se svým profesorem Babišem :D a paní Babišovou (pořád totálně sexy milfka Carmen Electra) vyrazí na moře. Cestou jim žralok prorazí trup jachty a tak jedna skupinka opravuje loď a druhá vyrazí prozkoumat nedaleký ostrov. Nebo atol? Až dotud je to skutečně zábava, holky mají své výhody, protože jsou nejenom sexy, ale i hloupé. Ten jeden kluk jak pořád ukazuje svaly, dává si proteiny a pořád hlásí nějaká moudra je taky dobrej. Ale po předčasném finále filmu, tedy lesbické scéně, přijde na scénu onen proslavený dvojhlavý žralok a celý film začíná jít do kopru. Jsou tam samozřejmě samé nesmysly, ať už jde o chování postav, nebo potápění ostrova, neustále měnící se délka lodi od ostrova apod. Od asylumu člověk nemůže čekat nic jiného a já bych to i skousl, ale ta zábava z první půl hodiny se úplně vytratí a vy už jen čekáte, kdo to přežije (což jsem mimochodem uhodl po prvních zhruba 30 sekundách, co jsme se seznámili s hlavními postavami) a kdy to konečně skončí. ()

Ombak▼Penari odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem z toho viděl asi deset minut uprostřed. Víc prostě nešlo. Je to naprosto nepředstavitelná věc. Natočit něco takhle špatně, to přece není možný. Někdo, kdo dokáže postavit kameru a zrežírovat scénu, přece nemůže vytvořit něco tak špatného náhodou. Mám pořád pocit, že podobné filmy se musí točit špatně schválně. "Stop. Sjedeme to ještě jednou, tohle bylo moc dobré. Zkuste být všichni ještě o stupeň větší dřeva a dementi. Žraloka zkurvíme až na počítači, ale vy musíte být neuvěřitelně otřesní už na place, jinak ten film neprodáme. Ok, jedeme. Klapka." ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

úžasné!!! ÚŽASNÉ!!! ÚŽASNÉ!!! Pravidlo, že viac hláv-viac rozumu neplatí vo svete, kde je O´Connel profesorom a Electra doktorkou. Vo filme však nieje jediná hluchá scéna ktorá by dala vydýchnuť rozvibrovanej bránici. Vo filme nieje nič, čo by stálo aspoň za maličké zapochybovanie ohľadne premrhaných financií. A nakoniec, vo filme nieje jediná scéna, ktorá nemá potenciál stať sa kultovou. Samozrejme to platí len pre mne podobných zúfalcov so zbierkou muších krídel pod vankúšom a dvojdňovými výčitkami po masturbácii. Asylum opäť nesklamalo a drží si u mňa jednoznačný status najlepšej spoločnosti na komédie. Asylum ma dokáže stále udivovať v tom, akú príšerku zas vytiahne z mora. Viva La kozy...vlastne double power žralok! (Filmu musím dať ešte minimálne jednu projekciu aby vo mne kus odoznezli všetky tieto euforické stavy a spísal naň oslavnú ódu hodnú jeho veľkosti) ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Díky Bohu! Civilizace!“ Na dvojhlavého žraloka jsem se opravdu těšil. Doufal jsem, že dostanu kvalitní porci akční zábavy a mizerných hereckých výkonů. Dostalo se mi však pouze toho druhého. Místo herců a hereček se objevují modelové a modelky, takže se žádné velké hraní nekoná, ale to mi v tomto žánru vůbec nevadí. Co mi ale hodně vadilo, byl doslova zběsilý střih, který mě provázel celým filmem. Střihač se evidentně zcela utrhnul ze řetězu, takže záběr střídá záběr v rychlém tempu, ačkoliv mezi nimi nedochází k žádnému posunu. Výsledek je hrozně nudná a natahovaná akce. Příště by to chtělo trochu svěžejší zpracování. ()

vZeč 

všechny recenze uživatele

Asylum, jak má bejt. V ostatních veledílech vidíme 10 minut sračko akce (zábava z traileru) a hodinu a půl pak zíráme na tři dementy v maskáčích a jednoho generála v Univerzálím Sklepě Asylum, kterej supluje supermoderní velín na souši/letadlové lodi/ponorce/letadle, to je fuk, jde o tři páky, dva monitory a jednu vysílačku, kterou promlouvá generál k neexistující posádce. Well... tady neni velín, neni tu spousta debilních rádoby vědeckých či vojenských keců. Je tady jen banda superdementních dětí s kozama či penisama (možná), co pobíhaj po potápějícím se ostrově, do nějž naráží dvouhlavej žralok. Znáte to. Úroveň naprosto všeho v tomto filmu je tak neskutečně pod úrovní dobrého vkusu, že se tím stává ABSOLUTNĚ zábavný a místo, abych dal odpad jako ostatním Asylumovkám, napálim žralokovi pět hvězd. Je naprosto neuvěřitelné, co hrdinové vypouští z huby a jak se chovaj. Je neuvěřitelný, jak může někdo napsat takovou břečku. Já bych toho byl schopnej tak v pěti letech a byl bych na sebe hrdej, ale hovado, co napsalo tohle... toho člověka se bojim a nechci ho potkat. SPOILER: Jedna z mnoha super vtipných scén: Banda zbývajících dementů běží mělčinou k pláži, snaží se dostat na souš, utéct před dvouhlavým žralokem. Najednou jedna kozatka vyblije něco jako "souš je moc daleko, nemáme šanci mu utéct, musíme s ním bojovat". V tu chvíli celá banda dementů uznale pokýve hlavou, zastaví se a a vymejšlí plán útoku. V tu chvíli jsou asi deset metrů od souše a o útoku debatují zhruba tři minuty. A VY se ptáte: "Proč?" ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • V některých scénách je vidět pobřeží, přestože se film odehrává na vzdáleném atolu. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)
  • Přestože Kate (Brooke Hogan) tvrdí, že za nimi žralok nemůže na mělčinu, v závěru za přeživšími doplave až do kaple. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama