Reklama

Reklama

Zátah 2

  • Indonésie Serbuan Maut 2 (více)
Trailer 2

Zátah 2 navazuje přesně tam, kde nás děj předchozího snímku zanechal. Rama (Iko Uwais) je opět nucen přijmout roli policajta v utajení, aby poskytl své ženě a dítěti ochranu. Pracuje v protikorupční jednotce vedené Bunawarem, jediným člověkem, kterému může věřit. Rama dostává speciální pověření: musí se infiltrovat do místní zločinecké skupiny mafiánského bosse Banguna. Vrchol řetězce je daleko, krvavá pouť za spravedlností proto začíná v base, kde hnije Bangunův syn Uco. Rama musí získat informace, které by nasměrovaly policejní protikorupční komando k Bagunovi. Po celou dobu se však snaží zakrýt nebezpečnou touhu po pomstě a spravedlnosti, která ho spaluje zevnitř – a díky níž se jak jeho mise, tak i skupina organizovaného zločinu, postupně hroutí. (Cinemax)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (803)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nejlepší mlátička od prvního Raidu, ale zároveň upgrade snad ve všem. Jednička byla krutá, ale měla blboučký děj a prostě jí, slovy sportovních komentátorů, chyběla kvalita. Na tohle evidentně měli více prachů a využili je na max. Bitky jsou fakt neuvěřitelně dynamický a opravdu hyperbrutální. Týpek třeba zarazí nešťastníkovi basebalku přímo do ksichtu naplocho a ta mu tam pak zůstane trčet :) Hodně se mi líbila např. i scéna, kdy majitel jakéhosi undergroundového pornobrlohu běží po stole a vy si říkáte, co tím sleduje a on najednou naprosto nečekaně proskočí sklem přičemž kamera jde furt s ním. Úplně vás to vtáhne do dění. Navíc to má i docela slušný děj. Fungovalo by to i bez těch bitek, jako klasická detektivka hongkongského typu. Jediné, co mi tam trošku drhlo bylo zbytečné intermezzo s vlasatym záporákem z prvního dílu. Každopádně na to jde koukat i bez znalosti prvního dílu. 9/10 ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

V hlavných úlohách: Päste, päty, lakte, mačety, nože, brokovnice, samopaly, pištole, kladivá, sekery, baseballky, čakany, rozbité fľaše, sekáče, panvice, rozpálené kuchynské sporáky, obušky, skalpely a ostré sklá áut po čelných nárazoch. Plus jeden portviš. Už som v živote videl všeličo, ale tu som miestami aj ja takmer odvrátil zrak, najmä pri prerezávaní šliach a tepien a strieľaní do ksichtov. Totááálny náhul. A ešte to má aj dobrý príbeh. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Sadistic uber-violent mayhem a rovnaky kvalitativný sequelovský skok ako pri Tropa de Elite. Stále si ale treba uvedomiť, že to je v prvom rade darček pre fanúšikov žánru od fanúšika žánru, ktorý má okrem chuti a ambícii aj sto kilometrovú horu talentu. Berandalu vládne v prvom rade choreografia. Tam kde dokázal byť v komentároch spomínaný Greengrasov Bourne chaotický už v súboji jeden na jedného a musel si pomáhať nožničkami, parkinsonom a hlavne zvukovou stopou, zvláda Evans masové bitky s desiatkami ľudí v zábere, kedy človek presne vie čo sa deje. Toto je proste iný level ako všetko MA doteraz. Redemption na steroidoch aj hlavne vďaka príbehovej vate, ktorá uź dávno nie je vatou. 95% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Panta rhei pomrdej aneb Absolutní meganámrd dvakrát neuplácáš. Po ultimativním, naprosto dokonalém a velkolepém vybíjení komárů v jedničce dostal velšký pastevec orangutanů přidáno a všichni příznivci lidoopího fistingu napjatě čekali, co z něj vyleze tentokrát. No, je to rozhodně řidší a více hnědé. Místo další nekompromisní vybíjené začal zpychnuvší Garet ukájet své skorsesovské ambice, ňahňat se ve Volavkách a Skrytých identitách, a tím pádem už Auvajs tolik nebolí, protože jej narouboval do stokrát omleté klišovité bajky, jenž by se dala s úspěchem nazvat „ Přičmoudlý Leonardo umí karate“. Ale ruku na pytel, ač je toho pošťuchování v té dvou a půl hodině tentokrát docela poskrovnu, je opět fantastické, brutální a téměř neuvěřitelně natočené. Takže kdyby se méně žvanilo a více adidas, nezajistilo by to sice indonéského Putraoskara, avšak spokojenějšího verbala určitě. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

10. nejlepší film mýho života a 3. nejlepší martial arts film v mým životě... 1 000% dávka ADRENALINU, nemám slov na komentář, jdu si to pustit znova ... Takže po druhém slédnutí teď večer píšu toto ... Nejlepší bojovej film všech dob po Bruceho Enter the Dragon a Tonnyho Tom Yum Goong .... z vizualu, barev sem sral ... to bylo jak od Argenta prostě ... Z hudby sem sral ještě víc ... pořád hraje strašná peckoidní skladba, GORE jak v některých slasherech, krve galony, nejlepší kamera snad v dějinách filmů s bojovým uměním, skvělý postavy, souboje jsou pak kapitola sama pro sebe .. krutý, bolestivý zákroky a páky, příšerný útoky na lidský tělo, rychlost, střídání bojových stylů, boj s kálí sticks ... prostě u všeho sem šílel blahem a řval na celej barák a rval si vlasy v andrenalino-dopaminovém orgasmu, jako by mne holka při orgasmu nastřelila methem do trubky a do toho nechala potáhnout anglickýho amoniakovýho cracku, jo ... možná tak mi při tom filmu bylo a vždycky je !!! ()

Galerie (72)

Zajímavosti (27)

  • Yayan Ruhian se ve filmu objevuje v roli Prakosa, přestože si již zahrál v předcházejícím filmu Zátah (2011) postavu Mad Doga, která zemřela. (jarkolar)
  • Ve filmu byly jako zbraně použity basebalová pálka, kladiva, mačeta, kámen, záchodová mísa, sporák a tahač. (Rakosnicek77)
  • Bojový nôž z filmu sa volá karambit. Je to zakrivený nôž pochádzajúci z Indonézie. (zuzulatomas)

Související novinky

Remake akčního Raidu je v nejlepších rukou

Remake akčního Raidu je v nejlepších rukou

11.01.2022

Už pár měsíců víme, že remake akčního filmu desetiletí The Raid / Zátah: Vykoupení natočí režisér Patrick Hughes (Expendables: Postradatelní 3, Zabiják & bodyguard). Film si objednal Netflix a… (více)

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

20.02.2021

Gareth Evans má za sebou dva fantastické akční snímky Zátah 1 a 2 a taky povedený seriál Gangs of London. Teprve nyní se ale zdá, že jeho kariéra začne stoupat – uzavřel totiž exkluzivní smlouvu s… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Co chystá režisér Raidu?

Co chystá režisér Raidu?

25.11.2017

Gareth Evans má za sebou akčňáky The Raid a The Raid 2, takže se po něm automaticky žádá The Raid 3. Velšský režisér ale s trojkou nijak nespěchá a jeho dalším filmem bude thriller The Apostle, v… (více)

Reklama

Reklama